Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata disociatelor
sa zicem ca mi-am mai revenit cat de cat...cat sa supravietuisc.
ma bucur ca ati ramas inca pe baricade.
pt voi.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senz_benz spune:

buna...azi incep si eu-din nou
sper ca de data asta o sa am mai mult noroc
incep cu cartofi fierti,ca altceva nu am prin casa,numai ca nu stiu daca este vreo problema faptul ca eu ma trezesc cam la 11-12 in fiecare zi,adica sar peste micul dejun:-?
Succes la slabit!

http://madootza19.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eu am papat legume ieri si azi sunt la carne, am mancat un cremwurst.
Sper sa am ce raporta miercuri, m-am saturat de stagnare.
Probabil ca din cauza sportului nu am mai scazut pe cantar, dar mi s-a mai intarit carnea pe mine, ceea ce e bine dpdv al aspectului general.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela_gl spune:

Ma bucur k ai revenit,delphinas. Eu azi sunt la orez. Voi il mankti simplu? Eu il am cu putina mazare. Care tineti d mai multa vreme,impartasiti niste trucuri pt ziua fructelor. Mult spor in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Micaela - ananasul proaspat e o alegere buna, tine de foame, e relativ ieftin. Mere, portocale. Regimul se tine cu un singur fel de fruct/zi dar eu am incalcat mai mereu mancand diferite fructe dar nu i cantitate mare. Cred ca 1 kg/zi e arhi-sufiient, dar depinde de fiecare. Fara fructe confiate, struguri, banane, pepene. Pentru ca au mult zahar.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput

Merci mari. Ce-i drept nici eu nu mananc un sg fruct,ci combin mere,pere,portocale chiar si ananas. Chiar ma gandeam k sapt asta knd voi alege ziua d fructe imi voi face o salata d fructe cu multa zeama d lamaie. Maine trec la legume. Face baba un minestrone buunnn..numai cu verduri..abia astept. Azi am fost o adevarata eroina :d sunt mai determinata k niciodata sa o tin asa cum trebe d acu incolo. Mult noroc si voua

Mergi la inceput

am mai incheiat si eu o zi...azi am mancat numai cartofi fierti si nu am mai mancat dupa 6...decat un covrig
si nu am uitat de apa...mai mult de 2L

Mergi la inceput

Felicitari benz,da ai grija la covrigi dupa 6. Mai bine un mar. Spuneai k t trezesti tarziu si nu ai timp d mic dejun. E suficient sa bei 1-2pah d apa si 1lapte/cafea sau juma d fruct. Apoi pranzul sa-l iei p la 14. O zi buna la toate disociatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pt voi cele care aveti ambitie si putere, motivatie si vointa sa va tineti de regim.
ieri am tras o rusine de toata frumusetea. si cred ca asta a declansat si la mine vointa de a mai da jos.
m-am intalnit ieri cu secretarul de la primaria de la noi din oras, cel care m-a cununat civil si mi-a zis ca imi prieste viata de femeie maritata, ca m-am implinit a fost cat se poate de domn si de diplomat in a-mi spune ca m-am facut cat o china de mare.
pai cum sa nu fiu domnu V, daca eu numai guditati gatesc pt max si pt mine, painica de casa nu ne lipseste.
ce-i drept eu mai fac ceva gimnastica dimineatza, mai pedalez la bicicleta si se simte pe ici pe colo, dar insuficient.
dar au aparut salatele...spanacii preferatii mei(cred si eu ca il prefer dupa ce m-am facut de ras in urma cu ceva ani, intreband o batranica cum sa salata, iar ea, zambind, imi spune ca e spanac ) asa ca de luni...mobilizare totala. as incepe eu de azi sau de maine, dar in week-end am facut mancare separata pt mine si pt sot si chiar nu imi permit sa hranesc cainii soacra`mii. iar mama are si ea tzashpe oale cu mancare.
dar de luni...bagam salate.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

micaela-ms pt sfaturi,o sa tin cont de ele
azi m-am trezit mai devreme,la 10 si am baut un pahar cu apa,apoi am mancat un mar.mai tarziu ma duc sa-mi cumpar niste portocale
va pup si va urez o zi frumoasa,fara tentatii alimentare

Mergi la inceput