Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ma laud si eu cu o super raceala, cu o durere de gat. ma dor pana si ochii in cap.
eu am reusit sa dau 1kg jos, dar nu stiu prin ce miracol. probabil de la bicicleta.
o zi buna sa aveti

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela_gl spune:

Haideti fetelor! V-am citit atata vreme si prinsesem si eu elan. Dar d odata..nu mai erati. Si am lasat-o si eu balta. Dar vine vara. Reincepem in forta?

Mergi la inceput

Haideti fetelor! V-am citit atata vreme si prinsesem si eu elan. Dar ati disparut de odata. La fel si cheful meu. Dar vine vara. Ce ne facem? Ce spuneti,ne mobilizam?

Mergi la inceput

Imi e un pic cam greu sa tin un regim disociat,muncesc la fix in italia si nu stiu niciodata kre e meniul zilei. Dar ma voi stradui. Azi incerc fructe si legume. Sper sa nu scap iar diseara in borcanul cu biscuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senz_benz spune:

buna...am lipsit o perioada de pe forum,dar nici nu aveam nimic de spus pentru ca am renuntat la regim,pt o perioada...am fost la munte,am avut o groaza de distractii in perioada asta:) dar pe o parte imi pare rau,ca incepusem sa slabesc,asa ca o sa incep din nou disociatul si sper ca de data asta sa nu ma mai impiedice nimic sa reusesc

http://madootza19.hi5.com

Mergi la inceput

Pe ziua d azi a fost binisor. Am fost fortata d imprejurari sa pap la pranz si putina pasta,dar in rest verdura cat cuprinde. Mai am vreo 2ore d luptat cu dulciurile,dar cred k ma descurc. Spor la slabit

Mergi la inceput

Nu stiu dak a ajuns ultimul meu mesaj. In orice caz,o zi buna cu verduri si putina pasta la pranz. Mai are rost sa-mi las datele? Mai tineti evidenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

micaela si senz_benz mesajele voastre sunt inca moderate...ca sa va apara mesajele in timp real tb sa scrieti repede 12 mesaje, orice...si apoi scapati de moderate.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Ok..sa vedem ce as putea scrie sa trimit atatea mesaje..si merge si km greu la mine..dar ma descurc eu

Mergi la inceput

Aseara nu am rezistat sa gust un carnacior..da mirosea asa bine..tre sa compensez cumva

Mergi la inceput