Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Delphinas - scuze pt ca abia acum am citit pe aici, o cunostinta de-a socrelei le-a facut, adik am avut doar o portie. La cantar inregistrez crestere, nu stiu cum pt ca am fost cumintica in ultimele zile. Asa ca azi iau pauza pt pizza.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iwantgfm spune:

Delphinas, tigara nu, am pus o data gura si ma batea gandul sa continui, dar nu. ca doar ce naiba, am doar 16 ani.

fetelor eu va citesc in continuare si abia astept sa vin si eu cu rezultate. am zis ca medicul mi-a recomandat sa mananc normal fara prajeli si grasimi. dar cine-l asculta la partea cu normal? eu nu. tot pe disociat sunt de 2 zile si sper ca miercuri sa vin la raport cu ceva in minus.

p.s. in legatura cu urzicile si mama mai face o salata,mancarica, am uitat cum ii zice, din urzici, e buna, buna.

Mergi la inceput

Eu am papat fructe azi, nu prea multe deocamdata.
Spor la slabit disociatelor!
Cam putine am ramas.

poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dap....cam asa ceva,,,tare putine am mai ramas.
eu inca nu am vointa necesara sa ma apuc de facut ceva cu mine...pur si simplu la faza asta sunt extrem de nesimtita, caci in rest orice pun la suflet.
ieri iar m-a cuprins o depresie gigantica...care isi face simtita prezenta si azi si multe zile de acum in colo.
asta e. o sa trec si peste asta.
bretonica mai e pana pe 25 nu?

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Salut,
Sint mai grasa ca oricind 60Kg.Vestea buna e ca am leg magic si stepper.Deci urmeaza o revenire in forta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iwantgfm spune:

azi nu e zi de raport ? de ce nu da nimeni ? m-am ingrasat. eu am 59, dar am avut si 60.5, din cauza problemelor de sanatate. azi sunt la a 2a zi de lactate. maine abia astept fructe.

Mergi la inceput

stagnare la 58,3 kg
am cupil racit rau de sambata asa ca nu prea pot intra pe net
nu lasati subiectul sa moara!

Mergi la inceput

asa...ar tb sa nu lasam subiectu sa moara...
da...ieri a fost zi de raport....o sa fac si eu modificarile de rigoare. sper ca de luni sa ma mobilizez si eu mai tare si sa ma apuc de dieta.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

chiar nu mai scrie nimeni aici?

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput