Concerte 2009
Raspunsuri - Pagina 5
loredanap spune:
concertul dpeche mode de la bucuresti a fost ...anulat.
acum putem doar spera ca il vor reprograma
Delidana spune:
Din pacate ...sper si eu ca-l vor reprograma, chiar de-ar fi la iarna, la sfirsitul turneului...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
corsge spune:
Of, ce sa va zic?! Si eu sunt necajita. La noi, nu stiu daca mai ajung anul acesta. Eu am bilet si la Barcelona, in noiembrie. Sper ca macar acolo sa ii revad. Nu disper, pentru ca si altii si-au intrerupt turneele si, pana la urma, a fost bine. Parca vad ca anul viitor, in aprilie-mai vor veni aici. Asta este, tot omul se mai imbolnaveste. O sa ma rog pentru sanatate baietilor de la Depeche.
Delidana spune:
Anul asta, la anu', ce importanta mai are, important e sa vina ca pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca pot sa-mi iau banii inapoi. Eu vreau sa-i vad in concert, chiar daca va trebui sa mai astept citeva luni pentru asta. Ceea ce e important acum este ca Dave sa se faca bine.
Si pentru toi fanii romani:
http://www.neverletusdownagain.com/index.php
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
corsge spune:
Asa este. Eu ma gandesc ca isi vor continua turneul, iar la noi vor veni la sfarsitul acestui turneu. Si nu cred ca vin in Romania iarna; de asta zic ca in primavara urmatoare. Imi pare asa de rau de Dave...saracul prin cate a mai trecut! Pe unele si le-a facut "cu mana lui", alte necazuri vin singure (ca la tot omu'). Pupam bolnaviorii!
motanik spune:
Si Michael Jackson si-a amanat primele 4 concerte la Londra. Ne-a prins si pe noi la mijloc, aveam bilete pt 12 iulie si ne trimit acum pe 3 martie 2010. Nici nu stiu ce sa fac, pana atunci trece tot hazul ca celelalte date raman cum au fost stabilite deci o sa fim cam ultimii daca pastram biletele. O sa vedem probabil totul pe youtube pana vine martie.
Am scris si la subiectul dedicat, mai e cineva in aceeasi situatie?
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Delidana spune:
Depeche Mode si-au reluat concertul in Leipzig :
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
khristin spune:
Si noi am luat bilete la Kylie Minogue in octombrie, tot dintr-un sentiment reminescent din tinerete
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
corsge spune:
Ultimul videoclip DEPECHE MODE:
http://tape.tv/
Dupa cum se vede, este filmat la noi, in Romania. Actrita Maria Dinulescu si toate celelalte elemente spun asta (trenul SNCFR, Dacia noastra, imaginile..). Cat ma bucur ca vor avea acolo, in colectia lor, si ceva de la noi. Gastul acesta pentru fani a fost facut!