Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Lauretta - sora mea e Sabina cu userul de Sabina :) - scrie mai peste tot aici pe forum, dar si la scutecele de sept-oct 2007
mamidestefan - imi pare rau de experienta ta cu Dr Grigoriu - intr-adevar e o persoana ce nu sta prea mult la taclale si nu are timp de mofturi ( sa nu intelegi ca ma refer la tine - ma refer la gravidele ce fac caz din nimic), si eu ma speriasem in prima faza dar apoi am inteles ca face asta doar cand totul e in regula si din lipsa de timp.
Programul ei e in majoritatea zilelor de 7- la 20 cu minim 2 nasteri pe zi. Eu una ii inteleg atitudinea. Cu toate stea niciodata nu am iesit din cabinet fara raspunsuri la toate intrebarile de pe lista, simteam ca se grabeste dar imi raspundea detaliat la tot.
In momentul in care sarcina a avut mici probleme, a devenit extrem de atenta in consultatii, m-a chemat mai des la consult, m-a bagat in fata la ecografii si mi-a dat o gramada de analize de facut. Si asta fara sa ii dau nimic, absolut nimic.

In plus mie mi-a facut cezariana fara nici o problema. In fine si parerea mea e subiectiva.
Si eu am auzit unele chestii despre ea (ca despre orice doctor mai renumit), dar nu s-au adeverit in cazul meu. Poate oamenii se mai schimba sau pur si simplu conteaza sa fii pe aceiasi lungime de unda.

cat despre badiu, sora mea imi zice ca e la fel de expeditiv daca totul e in regula, numai ca fiind mai haios iesi cu zambetul pe buze din cabinet :)

evaf - pupici ne faci sa
andy-galro - pupici si de la thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
dovlecel gasesc acum?

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Am vazut in Selgros saptamana trecuta..ca stiu ca si tu ziceai de Selgros apropo de Huggies.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Eva, si eu am vazut dovlecel in supermaketuri.

In alta ordine de idei: am desfacut un nou bax de pampersi si, supriza! tot cu elastic

ah, si sunt fascinata de desenele animate cu ursul bernard (care mie imi aduce a catel, dar ma rog...) vreau sa caut acum pe DC poate gasesc sa le arat la pici.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Hello!

Vad ca iar se discuta intens despre diversificare. Eva, babymom,. Nerantula, mamidestefan si cine a mai dat sfaturi, multumim! Bagat la cap

Si am vazut si poze frumoase cu doua printese botezate, Crina si Thea. Felicitari!

Cu ocazia asta mi-am adus aminte ca am si eu o restanta de poze. Asadar, daca vrea cineva sa ne vada la botez.

Pup mamicile!

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Multumim de aprecieri , Anna Sofia e superba

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Am inceput diversificarea Mariei de 2 zile cu supa crema de legume. Mai precis de radacinoase: morcov, pastarnac, patrunjel si telina. Azi mi-a mancat 60 ml. Dar s-a ivit o intrebare in mintea mea. Incepand diversificarea este nevoie si de ceai sau apa intre mese. OK, dar Maria a fost alaptata exclusiv si desi pana la 3 luni a acceptat sa bea si cu biberonul lapte muls, apoi l-a refuzat complet. Si ce fac acum, cum ii dau ceaiul. Daca i-l dau cu lingurita ma apuca seara. N-as vrea totusi sa o oblig cu biberonul. Cum sa procedez? Aveti vreo idee?

Mergi la inceput

produse bio: http ://www .biomania .ro/

stiti ceva de ei? am primit recomandari f bune, livreaza si la domiciliu, dar....

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Azi am incercat si pozitia cu fata la planeta vs fata la mama. E foarte buna pentru pitic mai ales daca ai mult de stat in fund.
Eu iau wrap-ul direct peste tricou si geaca desfacuta deasupra/ sau polarul, daca mi-e cald. Iubesc hainele astea sport moderne, care sunt usoare dar foarte calduroase (polar, windstopper, membrane goretex, etc).

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

In legatura cu pozitia "cu fata spre planeta", chiar ieri am citit un articol pe net ( dar nu mai stiu unde , ca azi l-am cautat din nou si nu l-am mai gasit - vorba babytzei, "blonda undercover" ), in care o tanti psiholog ( de prin Germania, parca ) spunea ca nu e prea indicat sa pui copilul asa pt. ca afluxul de informatie e prea mare, copilul nu poate "digera" toata aceasta informatie si nici nu se poate apara de ea, asa cum ar face daca ar fi cu fata spre mama, cand daca e obosit isi fereste privirea la sanul mamei. Cica ar fi nociv pt. dezvoltarea lui psihica ulterioara. Mai caut site-ul si vi-l dau exact.

Si sotul meu e mare fan haine sport de genul. Chestia mai ciudata e ca-mi cumpara si mie, si eu... sunt mai clasica asa... in gusturi.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

asa stiam si eu (bine... pentru varianta carucior- dar se aplica)

Mergi la inceput

vorbeati de borcanele Hipp. o prietena imi spune ca se gasesc in reteaua Mega Image. o sa verfic si va anunt.

cocutica, daca nu vrea bibe, mi-e teama ca n-ai de ales, decat lingurita... poate canuta cu cioc, dar mi se pare ca e prea mica totusi... vezi poate vrea.

GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Eva, referitor la legume, mie dr. mi-a spus ca in general se incepe cu o leguma, de obicei morcov. Insa avand in vedere ca morcovul simplu poate constipa, mi-a sugerat sa amestesc morcov cu o leguma alba (pastarnac, telina sau radacina de patrunjel). De asemenea, mi-a mai spus sa notez reactia Evei la fiecare din combinatiile facute pt. a vedea ce-i place mai mult.
Dovlecei se gasesc si in supermarket si la piata. Eu sunt chiar curioasa daca Evei ii vor placea dovleceii pt. ca eu in timpul sarcinii as fi mancat numai mancare de dovlecei.Am zis de-atunci ca ori o sa pape numai dovlecei, ori o sa-i deteste.

Referitor la medici, cu siguranta parerile sunt impartite, gasim pretutindeni si chestii bune si rele despre ei, insa importanta e senzatia de siguranta si incredere pe care ne-o ofera. La urma urmei, nimeni nu poate multumi pe toata lumea.

M-am hotarat pana la urma cu cerealele (de fapt am si luat) Nestle cu orez si roscove. Sa vedem care va fi reactia Evei cand le va incerca.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

'neatza fetele!

in primul rand multumim de uraridap...azi face davidutzl meu 5 lunitzee barbatel mare

Matei de AlexaM
Ioana de Julax
Daria de Nocom
Ruxandra de ralubv
Anna de Brigitte

sa creasca mari si sanatosi toti boboceii!!!

ieri am fost la controlul de 5 luni, m-am dus mai devreme cu o zi ca de vreo 2 seri david tipa f tare, adoarme si se trezeste urland si nu stiam ce are,...ii iese un dintisor zice dna dr ca in cateva zile sparge gingia ca e sus sus

are si nasuc un pic sfarnait si infundat si ne-a dat siropel eurespal, cu greutatea stam f bine 7.410g inaltime nu stiu ca nu l-a mai masurat dar sigur e peste 65cm

andreutac noua cel mai mult ne plac cerealele burtica sanatoasa de la nestle cu orez si morcov dar merge si orezul simplu

i-am luat 7korn de la milupa ca citisem pe aici de ele si nu-i plac deloc nici amestecate cu mar

am inceput sa papam fructe,mar cu branzica calcica, si borcanele de la hipp tot cu fructe...supica strecurata de 2 zile

vreau sa intreb daca ati sesizat ,cele care ati inceput diversificarea , sa refuze bb lapticul?adik mai bea si lapte dar clar prefera fructele, laptic abia mai bea 6-700ml/zi si inainte de div ajungeam si la 900

de David
Poveste

Sa-ti traisca feciorul si sa creasca mare, mare

si eu am vazut la inceputul diversificarii ca nu mai papa laptic asa mult insa noi eram pe Nan si oricum nu-l prea agreea, acum insa papa Humana si de regula dupa ce papa fructe sau supioca mai baga si laptic cam 70-100 ml, asa ca nu stiu ce sa zic. Poate depinde si de laptic sau poate ca se satura doar cu fructe si supica

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

da...di noi tot pe nan suntem...dar nici nu i-l mai schimb ca saracutzul a fost pe milupa si pe topfer...nu lua bine in greutate si acum cu nan ii merge f bine

asta e cat papa, papa...banuiesc ca n-o sa stea flamand nu?

de David
Poveste

Mergi la inceput