Cat si cum cheltuim pe cosmetice? Trucuri :)
Raspunsuri - Pagina 17
Deianira spune:
Oana, la Real din Calea Sagului gasesti DM, e magazin inauntru, cum intri, pe partea stanga.
La DM se gases produse Balea si alte marci care nu sunt in alte magazine, eu am gasit produse de calitate, la preturi foarte bune.
rall spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evanescence o prietena mi-a adus din Germania produse naturiste ALVERDE sunt exceptionale pentru ten folosesc demachiant,lotiune si crema pentru ten uscat si sensibil. |
Si eu le folosesc, acum se gasesc si in Romania. De demachiant nu sunt foarte multumita (nu se intinde prea bine) insa crema coloranta cu migdale pentru fatza si cea cu aloe vera sunt destul de bune, le folosesc cam de 2 ori pe saptamana.
De le ei folosesc si antiperspirantul cu bila, cu galbenele (FARA aluminiu - unul dintre putinele de pe piata romaneasca) - e eficient. De asemenea mai cumpar masti pentru ten, au o varietate foarte mare si sunt ieftine (3-4-5 lei, 2 aplicari). Iar ei spun ca au ingrediente 100% naturale si organice.
chiquitita spune:
Fetele, am si eu o intrebare: uleiurile esentiale sunt totuna cu cele pe care le ardem in candele pt aromaterapie sau sunt 2 chestii total diferite?
Deianira spune:
Chiquitita, eu am ulei esential de portocale si scrie pe cutie ca poate fi folosit si la candele. Apa + cateva picaturi, la fel ca celelalte speciale pt. candele
.
chiquitita spune:
Deianira, mersi de raspuns, eu folosesc pt candela niste sticlute verde inchis de la Aroma Land si scrie pe ele aroma oil
RazaDeSoare spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Si eu le folosesc, acum se gasesc si in Romania. De demachiant nu sunt foarte multumita (nu se intinde prea bine) insa crema coloranta cu migdale pentru fatza si cea cu aloe vera sunt destul de bune, le folosesc cam de 2 ori pe saptamana. De le ei folosesc si antiperspirantul cu bila, cu galbenele (FARA aluminiu - unul dintre putinele de pe piata romaneasca) - e eficient. De asemenea mai cumpar masti pentru ten, au o varietate foarte mare si sunt ieftine (3-4-5 lei, 2 aplicari). Iar ei spun ca au ingrediente 100% naturale si organice. |
Rall unde se gasesc produsele acestea in RO??In Bucuresti sau se poate face comanda undeva?Ma intereseaza neaparat antiperspirantul cu bila fara aluminiu.Merci frumos!
maddutz spune:
chiquitita ce ai tu, cred, sunt uleiuri volatile sau uleiuri aromatice, folosite doar pentru candela. uleiurile esentiale, scrie pe ele ca-s esentiale. si, oricum, trebuie sa scrie in prospect ca pot fi folosite pentru uz intern sau extern.
oricum, uleiurile esentiale care pot fi utilizate si pentru uz extern, tegumentar, nu sunt indicate a se folosi ca atare, ci trebuiesc diluate, fiind prea concentrate si, implicit, prea puternice.
ellinia spune:
Intrebare: ce fel de ulei de migdale folositi? Am gasit pe net doar de la Naturaolant, 100 ml, cam 30 lei, plus taxe postale 15 lei mi se pare cam mult (comparativ cu uleiul de musetel de la Favisan, de exemplu). Oare merita? Am vazut ca e recomandat pentru masaj facial si pentru zona din jurul ochilor. Cum il folositi, mai precis?

sunt exceptionale pentru ten folosesc demachiant,lotiune si crema pentru ten uscat si sensibil.