GRADINITE CONSTANTENE(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulya1505 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioioio

Pai mergi vineri cu rezultatele la analize si o rogi sa-ti scrie pe aviz data de luni ( multi medici sunt de acord).

din pacate cand am fost s aiau rezultatele analizelor afcute miercuri,la un laborator aici miau spus ca vot fi gata azi,dar nu au fost gata si abia luni vor fi du`ps ce ca am dat si 95 de lei mau si mintit ac sunt gata azi.sunt asa de suparata sper s anu fie o problema la gradinita ca duc analizele cu rezultate abia marti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

emma36
Trimis la - 25/09/2009 : 10:45:05
--------------------------------------------------------------------------------

Buna
Sunt nou intrata pe forum si as vrea sa stiu daca aveti copii inscrisi la gradinita Champions. Eu am un baietel de 3 ani si 5 luni pe care, dupa o experienta nefericita la Gradinita Tom si Jerry, l-am inscris aici. Deocamdata sunt foarte multumita pentru ca, dupa doua zile, copilul meu a ramas singur la gradinita, cu mici plansete dupa bunica dar educatoarEa (Loredana) stie sa-l linisteasca.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m.roswita spune:

Buna fetelor,in sfarsit am inceput si noi gradinita!Piticul meu merge la gradinita cu program prelungit "Gamex".Am vazut ca nu s-a vorbit de ea aici pe forum.Mai are cineva copilul la aceasta gradinita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Emma36, nu ne detaliezi si noua in ce a constat experienta nefericita la Tom si Jerry? Nu vreau sa starnesc polemici, dar am si eu acolo baietelul de anul acesta si poate ar trebui sa fim pusi in garda in privinta anumitor aspecte... Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma36 spune:

Buna,
Am avut baietelul de 3 ani si 5 luni, Vladut, inscris la grupa mica. Din nefericire, desi l-am pregatit pentru momentul "inceperea gradinitei" si chiar am vizitat cu el gradinita o data, prima zi a fost un dezastru. Am fost impreuna cu sotul sa-l ducem dar eu a trebuit sa plec la serviciu. Nu a vrut sa se dezlipeasca de el si au ramas impreuna. Se pare ca nu l-a atras nimic acolo pentru ca si a doua zi lucrurile s-au repetat. Doamnele educatoare nu au facut nimic sa incerce sa-l atraga, din ce mi-a spus sotul, fiind prea preocupate sa-i invete pe copii lb. engleza decat sa socializeze cu ei. Pentru ca lucrurile nu pareau sa se schimbe ni s-a sugerat sa-l ducem cateva luni la o gradinita cu un program mai lejer, sa socializeze, si apoi sa-l aducem inapoi pentru ca ni se pastreaza locul. Intr-o zi l-am lasat singur la gradinita dar nu au reusit sa-l linisteasca motiv pentru care l-au sunat pe sotul meu. Cand a ajuns la gradinita l-a gasit plangand intr-un colt, in bucatarie cu o doamna supraveghetoare care facea cafea. A doua zi mi-a spus ca nu mai vrea sa mearga si a refuzat sa ma lase sa-l imbrac. Imi tot repeta ca el nu vrea sa ramana singur la gradinita, ca-i este frica si cine are grija de el daca pleaca tati sau bunica. Intr-un final au ajuns la gradinita, unde nu i s-a permis bunicii sa ramana cu el pentru ca asta era regula. Pentru ca nu vroia sa ramana singur acolo si daca ramanea se repeta scena de cu o zi inainte, au plecat acasa, fara vreo intentie din partea doamnelor educatoare de a incerca sa-l retina sau sa gaseasca solutii.
Bun, poate copilul este mai rasfatat sau poate nu trece usor peste momentul despartirii de cei dragi, poate am gresit eu ca parinte in educatia lui dar, daca il aduc la gradinita la niste persoane pregatite pentru astfel de situatii, nu este normal sa incerce macar sa le rezolve?
Nu pot sa neg, am avut numai referinte foarte bune despre gradinita si probabil ca sunt reale dar se pare ca doamnele educatoare (de la grupa mica) nu sunt pregatite sau nu au interes, sa-i faca pe copii (cel putin pe cei cu temperamentul lui Vladut) sa socialize, sa se imprieteneasca, sa vina cu placere la gradinita. Au tot timpul sa invete engleza si altele.
Pentru aceste motive am hotarat sa-l retrag si sa incerc la alta gradinita.
Am mers la Champions, care este foarte aproape de casa si pe care o vizitasem anterior.
In prima zi a stat cu sotul meu toata perioada. Seara mi-a spus ca-i place la gradinita si ca domnisoara este frumoasa.
De a doua zi a ramas singur. Se mai smiorcaie putin la despartire dar in cateva minute se linisteste. Nu mai am probleme cu el si imi povestete in fiecare seara ce a facut peste zi. Nici nu ma gandeam ca intr-un timp atat de scurt o sa poata sa se acomodeze, avand in vedere reactiile pe care le-a avut dincolo.
Intr-un final, dupa vreo 3 zile la noua gradinita m-a intrebat daca-l mai duc vreodata la Tom si Jerry. Dupa ce i-am spus ca nu, niciodata, mi-a spus ca, atunci pot sa ma duc sa o cert pe doamna...
Nu stiu la cine s-a referit, probabil la supraveghetoarea de la grupa lui.
L-am intrebat de ce? Si mi-a raspuns: pentru ca mi-a pus prosopul la gurita...
Atunci am realizat de ce copilul meu nu mai vroia la gradinita. Nu el era problema ci tratamentul la care fusese supus. Probabil "doamna" satula de urlelete lui (pentru ca are plamani) a ales aceasta metoda sa-l faca sa taca.
L-am rugat pe sotul meu sa mearga sa le spuna lucrul acesta dar mi-a spus ca ce rost are, este cuvantul unui copil de 3 si 5 luni.
Dar, atata timp cat acasa nu i s-a intamplat asa ceva si la noua gradinita, unde a fost tratat exact ca un copil de varsta lui, a reusit sa se integreze imediat, nu este un semn de intrebare?
Nu vreau sa te sperii, daca baietelul tau este linistit si sta in banca lui, probabil o sa iasa din gradinita cu un bagaj bun de cunostinte.
Din pacate al meu a fost mai coleric si nu a reusit sa se integreze la Tom si Jerry.

Poate de la Champions nu o sa iasa doctor docent, desi domnisoarele isi dau tot interesul si fac engleza in fiecare zi, dar cel putin il stiu in siguranta si il vad fericit.

Bafta si astept impresii!!

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihat78 spune:

Buna! Am o rugaminte la mamicile care si-au inscris puiutii la gradinita in toamna, 2009.
Cum ati procedat cu atentiile... si cam in ce au constat...
Nu vreau sa stiu la o gradinita anume, vreau doar sa stiu cam ce sau cat, si cand caci daca astept pana in mai /iunie, cand vor fi inscrierile, atunci cu siguranta nu o sa mai pot face nimic.
Ma intereseaza la gradinite cu program prelungit, unde e problema cu locurile.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara.

Stiti sa imi mai dati pareri, eventual detalii,preturi despre gradinita Happy Kids? auzisem lucruri bune despre ea anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

buna! caut referinte gradinita nr. 45, str unirii, faleza nord. multumesc!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

[<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb3m.lilypie.com/OGAKp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Third Birthday tickers" /></a>] Varsta mea[/url]

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihat78 spune:

ce ma bucur ca au mai intrat mamici aici pe forum. eu ma cam dau cu capu de pereti pt inscriere la gradi pt anul 2010. deocamdata fara folos. as cam vrea la 12 ca e cea mai apropiata de casa, dar cam slabe sanse. cica inca nu se stie cate locuri vor fi pt ca nu stiu cati copii vor pleca la scoala. pe de alta parte o mamica mi-a spus ca are asigurat un loc, e pe lista. mamicile care au copiii acolo ce spun? multumite sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

andicu, incearca sa iei legatura cu DanaAlex, poate pe PM, ea a avut ambii copii la Happy Kids, stiu ca i-a retras.....

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput