MA AJUTA CINEVA?????

MA AJUTA CINEVA????? | Autor: VIOLETALUCIA

Link direct la acest mesaj

FETELOR PUTETI SA-MI RECOMANDATI UN MEDIC BUN PT OPERATIA DE CHISTURI OVARIENE?
SUNT DIN TG.MURES SI MI-E FFF FRICA.
VA MULTUMESC

Citat:

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

daca esti din Targu Mures si vrei referinte despre medici incearca sa scrii aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133458, este topicul fetelor din Mures si poate te ajuta cineva

sanatate si curaj!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyna2000 spune:

in tg mures sunt dr foarte buni dar chisturile ovariene se pot trata nu neaparat operate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOLETALUCIA spune:

Alina draga daca ai putea sa imi spui cum anume pot fi tratate ti+as ramane indatorata.
Anticonceptionalele nu prea au avut efect.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna
cred ca ar merita sa incerci niste produse naturiste. eu am incercat si m-au ajutat.
uite aici site-ul celor de la Plantextrakt:
www.plantextrakt.ro , mergi pe produse gemoterapice, de acolo alegi extractul din mladite de zmeur si cel de coacaz negru. citeste prospectele, sunt bune pt problema ta. intra si la ghid terapeutic acolo iti gasesti boala si solutiile pe care le dau ei.
spune-mi daca ai reusit.
sanatate si fii optimista.

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cat de mari sunt chisturile ? Dc sunt seroase pana in 4-5 cm se pot trata cu extract de zmeur si extract de coacaz. Dc nu sunt seroase, sunt endometriozice sau dermoide tb operate. Te sfatuiesc sa te duci la un dr bun sa-ti spuna de ce natura sunt. Nu vreau sa te sperii dar sunt cateva fete aici pe foru care s-au trezit din operatie fara ovare, ca cica nu au putut sa scoata doar chisturile. Dc chistul tau e f mare poate torsiona ovarul si se impune o operatie de urgenta.
Eu am reusit sa scad un chist endometriozic de 3,5 cm situat in mj ovarului (inoperabil) cu extractele de mai sus dar si cu utrogestan luat dupa ovulatie. Tratam a durat la mine 5 luni.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyna2000 spune:

poti sa incerci ceaiuri naturiste sau anticonceptionalemai puternice.cati ani ai ?ai copii?intra maine pe chat ca sa vb mai mult.pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Violeta,

In Tg Mures. dr Molnar este recunoscut ca fiind un medic f bun,este intr-adevar f aglomerat dar merita incercat.
Medicul meu este un medic foarte bun si cu multa experienta,eu sunt foarte multumita de el.Dr Habor Alexandru,il gasesti la poli Cfr ,langa gara.DAca vrei pot sa-ti dau nr.lor de telefon.Da-mi un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOLETALUCIA spune:

Salutare
Alina draga am incercat si tratam naturist si anticonc dar nu merge!
Din pacate nu am de ales.
Am 28 ani si o fetita FRANCESCA de aproape 4 anisori(7 mai).
tocmai pt ea tre sa-mi iau inima in dinti si sa fac ceea ce trebuie.
Isi doreste cu ardoare un fratior sau surioara.
Orice dar ceva mic.
Timpul trece si nu in favoarea noastra.
In plus de asta anul asta 28, la anul 29 si daca nu mai fac un bebe acum....adik curand...nu stiu daca mai tarziu mai am curaj.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Violeta citeste ce ti-a zic miki mai sus, trebuie sa stim de ce natura e chistul, fiindca unele nu pot fi rezolvate decat prin operatie si normal dimensiunea lui, a crescut in timp?Stai linistita ca nu e o operatie asa dificila si daca e nevoie de ea ii spui din prima ca te operezi cu o conditie sa iti lase ovarul sau sa incerce sa taie cat mai putin din el.Multa sanatate!Din pacate nu stiu sa-ti recomand decat din Cluj pe cineva.

Mergi la inceput