Mamici si burtici din BAIA MARE (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata . Dau eu cafea azi .

Yack, ce vreme horror

Melly, ce frumos ati petrecut . Si mie imi place mult la Secret Garden, are asa un farmec aparte.

Clau, spor la condus. Ma bucur ca Mada papa bine. Cu trezitul si eu sunt disperata, mai ales ca in ultimul timp pe la 8 o apuca pe Carla somnul si urla saraca din cauza ca nu stie ce are. Pai normal daca se trezeste la 7 dimineata. Si azi a facut la fel, dupa 30 de minute am reusit sa o adorm. Ce greutate are Madalina acum?

In rest toate bune, mai rau stam cu laptele, ieri doar 500 ml a papat. A compensat in schimb cu 350 g de solid.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Si sa nu uitam de micul sarbatorit de azi:

Alex de Ana_mun

Sa cresti mare si sa fii sanatos si papacios

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

ALEX de Ana-mun
Sa cresti maaare si sa fi sanatos,cuminte si papacios!!!

Clauco, ce bine v-ati distrat voi!ma bucur ca ai avut o zi de nastere reusita!Mada se trezeste la 6 ??? offf...cand e somnul mai dulce ziua mai doarme? Estera se trezeste pe la 8;30 sau 9 dar in timpul zilei nu doarme decat la plimbare si fff rar acasa...deci...

Melly,si voi v-ati distrat!cat mai multe aniversari din astea va doresc!frumos cadou ti-a daruit sotul!

Multi Carlei care papa asa de bine!s-o tina tot asa!

Ce vreme naspa e si in Sm...offff....

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

'neata! Merci de , chiar aveam nevoie dupa noaptea trecuta. Nu stiu ce are piticu' meu de cateva zile ca si-a schimbat programul de somn. Adoarme seara pe la 20-21, se trezeste la 23.30-24.00, la 4-5 si la 7-8. Eram obisnuita sa se trezeasca numai o data pe noapte.

ALEX

Nicoleta de Rares (28.11.2008)

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

mellyasta da sarbatoare! Noi ne-am tot pregatiti sa mergem pana la secret garden si numai nu ajungem...dupa ce se topeste zapada de tot cred ca o sa mergem cu mititica pana acolo...

Voi ce scaune de masina aveti? eu am gasit 2 modele...unul chicco si unul l.rossi si nu stiu pe care sa-l iau...

claucomulta bafta la condus

Ce faine zile de primavara au fost...a revenit iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Multumim de cafeluta...am si eu nevoie ca am cam fentat somnul. Din cauza ca Vlad a dormit ieri de la 11.10 la 12. 10 ziua, seara la 7.45 a cazut lat si de la 2 noaptea a inceput maraiala la fiecare juma de ora maxim. Nu mai retin cate treziri am avut. Eu am adormit abia la 6 pentru ca la 7 fara 5 Vlad sa dea trezirea finala. No, asa e cu copiii mici si nedormiciosi cum a fost si e al meu.

Apropo's de vreme, eu am o stare de spirit naspa tare mai ales ca tre sa imi vina si omul rosu zilele astea. Siiiiiii, ca sa fie totul minunat, are si Vlad azi o zi plina de maraiala.

Va doresc o zi linistita.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Nu stiu ce are Carla azi, e atat de maraita. Iar eu sunt super obosita. Offfff

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

si eu declar una bucata fetita maraita...

ce e cu ziua asta????

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

salutare si de la noi
Va multumim de urari. Sa stiti ca nici noi nu am avut o noapte prea buna, si al meu este un pic marait. Cred ca este de vina vremea asta. Pe cand am crezut ca o sa putem iesi azi cred ca nici o sansa.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

heloo lume!nik nou la noi!aceleasi maraieli cu somnul stam mai bine!acu doarme ca de dimi de la 7.30 nu o mai dormit!eu cred ca si vremea asta ii afecteaza!!!

multumim inca o data de aprecierile de 1 Martie!

ancaurn unde esti?si malinka?si dflavia???da-ti un semn sau nici voi nu avetzi chef de nik ca si mine?!

no va tzuc !merg sa pap si eu ca facu taticu' aseara cartofi cu ou si cas si nu mai stiu cu ce la cuptor!aseara o rezolvat si cuptorul care era stricat!harnic, prea brusc!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput