Mamici si burtici din BAIA MARE (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Melly23 mersi de marti si cafea e f buna.
Eu stau vv de inserv, poate ne.am vazut prin zona de nu sigur o sa ne vedem. :)
La multi ani pt azi si distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani si o primavara minunata va dorim!

La multi ani Melly pentru aniversarea primului an de casatorie. Va doresc sa aveti in continuare o casnicie faina, sa va cresteti cu drag puiuta mare si sa va intelegeti perfect si, cel mai importatnt, sa fiti sanatosi!

Asa cadouri da mai Ancaurn . Bravo Dragos si Cezara. Copii frumosi si destepti.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca, te sun , neaparat, doar sa ne despachetam si sa ne acomodam.

Melly, la multi ani pt. primul anisor de casnicie, si la cat mai multi, fara probleme.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

irlandeza, probabil am pierdut eu ceva,..ai ajuns in tara deja?..sau urmeaza?

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

vroiam sa verific daca pot vizualiza pozele..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

seara buna...

in primul rand, La multi ani pentru aniversarea casatoriei, Melly...speram ca ati avut o zi frumoasa, ca v-ati simtit apropiati unul de celalalt (nu doar in pat )...noi va dorim multa dragoste si intelegere...sa aveti parte, in al doilea an al casniciei, doar de momente frumoase...

fetelor, eu propun o chestie...tare mi-ar placea si mie sa ne intalnim odata toate ce activam pe-aci pe forum...hai sa punem de-o intalnire, sa stabilim cand am putea sa venim toate si...daca lipseste cineva (dupa ce am stabilit ca poate fiecare)...sa fie pus la zid... vorba vine...sa-i dam o pedepsa...:)

in alta ordine de idei, irlandeza, sa aveti un zbor placut, alexia sa se simta cat mai in largul ei si sa ajungeti cu bine...cat stati? si, cum de lasi fetita aici? e cam mult, nu? o sa organizam intalnirea in functie de cat stati si voi aici, ca sa ne putem cunoaste...

ancaurn...felicitari, cred ca a fost un moment superb cand l-ai auzit... bravo dragos...:)

azi am primit doua martisoare...unul de la tati, normal, si unul de la ...marc...acesta e...

noi avem multe poze noi, de duminica trecuta, cand marc a implinit 6 luni, vedeti, daca doriti, incepand de aici.

iar de la intalnirea mamicilor de vineri, vedeti, incepand de aici.

vizionare placuta, speram sa va placa. va pupacim si ne vedem maine, o sa fie cald, o seara placuta si somn usor.

Mergi la inceput

ariana...da, acum se vad pozele...ariana e tare frumusica si da, ne place freza ei... tare-i mai place aparatul foto...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Fetele, un martisor de la mine pentru voi.

Melly, La Multi Ani de casnicie si sa va fie din ce in ce mai bine!

Ancaurn, cel mai frumos martisor. Scumpii de ei, cum si-au ales momentul.

Malinka Sunt mortale pozele cu Marc. In special cele din geamantan, din cos si din chiuveta.

Ana, trecut raceala?

Noi am scapat si de vaccinul asta. Saracuta...i-a facut in amandoua piciorusele. Dar a plans doar cateva secunde si gata. Si nu a avut nici un fel de reactie. Nici febra, nici nu a fost agitata.

Am vazut si pozele de la intalnire. Foarte frumoase. Cred ca a fost frumos. Data viitoare vin si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ariana, pe 5 martie "zburam". Si stau pana pe 26 martie.

Malinka, o las pe Alexia la mami, la soare, ca aici vara e cam rece , 22-23 grade maxim, f.f. rar sunt 25. Soarele face bine la oase, la sanatate, si a trebuit sa aleg ......... ce e mai sanatos si bun pt. ea. Sper doar ca in aceste luni sa nu ne uite si sa se sperie la vara cand ne-o vedea.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

mda...marc imi atrage atentia ca mi-a zis de dimineatza sa dau tuturor fetitelor si mamicilor de pe site, din partea lui, cate un martisor virtual...vi-l dau acum, ca nu ma lasa pana nu o fac...poftim, martisorul-floricica...:)

Mergi la inceput