Mamici si burtici din BAIA MARE (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza si azi dau o eu ca ieri a dat-o ancaurn careia ii multumim pentru toate si ii dam un mare abia astept alt eveniment de genu asta!(si sa te incurajez sa vi la sala, uite, eu iar am slabit 1 kg intr-o saptamana )iar lui dflavia ii multumim de chec care se pare ca nu sa depus si nici cola nu a avut efect si nici paharul de vin ce l-am baut aseara la o partida de [sexinpat]

carmenbudea poi si eu stau pe alecsandri v.v. de S.R.I. in spatele blocurilor turn, unde-s garajele!cum de nu ne-am intalnit!? si lui Ianis si bine ca atzi trecut cu bine de toate!

gata am fujit ca am de lucru, as usualy! si weekend deosebit cu un 1 Martie si mai deosebit!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Wow, da' ce bine v-ati distrat, mai copii si copile!
Cuuum, asa mult lipseste Mosh Craciun cu shtampila dupa nastere, pana la un an jumate?! Sau difera de la femeie la femeie? Sau nu vine cat alaptezi? Cam cum e?
Flavia, asa e cu ciorapii cu adeziv, is sepsi, da' io ma gandeam la niste de-astia de macar 40 den sa-mi iau cand ies cu rochitza tricotata sau fusta. Cei cu adeziv merg sub pantaloni, da' cu rochie...sa-mi fluture viscolu' pe la fund si sa inghetze fetitza...
Ariana, tineam eu minte ca una dintre voi lucreaza la Euromedica, dar nu eram sigura ca tu...deci te putem vizita acolo? La receptie sau la ce "compartiment"? Chiar sunt curioasa cum e, desi am vazut poze.

32Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Fetelor ex-gravide, sa va-ntreb: exista undeva in orashul asta ciorapi pt. gravide?! In ceva farmacii, magazine...oriunde?! Pe net m-am saturat de cautare: ba trebuie comanda de minimum 100 lei (ce-oi face cu atatia ciorapi in 2 luni?:))), ba transportul e mai scump decat ciorapii ba nu stiu ce...

32Sophia

eu am vazut la promise pe b-dul unirii

Mergi la inceput

Malinka imi pare rau ca nu m-am dus sa stau cu voi la o poveste...dar atata de bine am dormit toti pana pe la 4...
dfalviace frumosi sunt toti copilasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Serios, mihor? Ioi, ce mishto ar fi...Imi suna tare cunoscut Promise-ul ala,dar nu stiu de unde sa-l iau... poti sa-mi dai ceva puncte de reper, ca eu sunt cam pierduta-n spatiu? Undeva intre Benvenuti si librarie? Sau intre Fragus si Maramuresu'?

32Sophia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Serios, mihor? Ioi, ce mishto ar fi...Imi suna tare cunoscut Promise-ul ala,dar nu stiu de unde sa-l iau... poti sa-mi dai ceva puncte de reper, ca eu sunt cam pierduta-n spatiu? Undeva intre Benvenuti si librarie? Sau intre Fragus si Maramuresu'?

32Sophia

Intre Fragus si Maramures. Am vazut eu sigur acum cateva saptamani.

Legat de patut, am primit si eu de aici de pe forum un site de unde o sa ne luam patututul(mi se par destul de ieftine fata de in alta parte)--> myreclama ilegala - avertizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare gagici!

Faina intalnirea si superbi copilasii. Is absolut adorabili.

Melly si AdrianaSM dati si la mine secretul pentru cresterea apetitului de sau . Ca nu reusesc sa imi resuscitez cheful si ma tem ca a muri de tat.

Ilinca, mie mi-au venit rusii la 3 sapt dupa ce am intrerupt alaptarea dar sunt si persoane carora le vine ciclul peste perioada de alaptare. Depinde de organism.

O sara faina va doresc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata MB din BM (in traducere: Mamici si burtici din Baia Mare)
Si pt ca nu am gasit nici un emoticon care sa semene cu un martisor, va daruiesc multe, multe .

Eu am primit cel mai frumos martisor din lume. Dragos s-a trezit dimineata, s-a ridicat in picioare, a zis "maa-maa-mama-mama". Apoi m-am repezit sa-l iau din patut si sa-l pup si n-a mai scos un sunet! Cezara a zis primul "mama" in 8 martie 2004. Este ca (virgula) copiii mei stiu sa faca (alta virgula) cadouri frumoase?

Mai fetelor, intalnirea a fost suuuuper! Sa mai veniti. Si mi-ar placea sa fim mai multe. Acum e momentul, ca dupa ce se incalzeste afara nu o sa ne mai induram sa stam prin case.
Ilinca cu ciorapii nu te pot ajuta, dar vad ca a facut-o Mihor. Despre cele mai delicate nu pot sa-ti spun decat ca eu m-am batut cu rusii la o luna dupa nastere, de fiecare data, chit ca alaptam. Asa ca...cum ti-o fi norocul. Eu iti tin pumnii sa fie ca la Flavia, nu ca la mine.
Carmenbudeane bucuram ca Ianis e sanatos si ca ai venit printre noi. Ne bucuram si ca a papat legumele. De unde esti de langa Ulmeni? Eu imi mai faceam vacantele prin Tohat in copilarie.
Irlandeza call me...pleeease!!! Trebuie neaparat sa ne intalnim. Hai ca o sa fie mai cald si sa vedeti ce intalneala facem. Umplem parcul. Sunt curioasa daca reusim sa ne adunam toate o data macar.
Ariana n-am mai fost si ca n-am mai ajuns din diverse motive si pt ca deja nu-mi mai place. E mult prea aglomerat si am senzatia ca ma duc degeaba, ca nu pot lucra ca lumea. Ma gandesc sa caut alta sala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza si de la noi cu cate un [martisor] pentru fiecare dintre voi!!o ( capuccinno, cioco,ceai,suc stitzi voi) pentru cine doreste, cine pofteste!noutatzi avem una!mi s-a ridicat ieri piti din patutz in fund si apoi se chinuia sa se ridice in picioare, cel putzin asa a zis sotziorul caci eu nu eram, am iesit pan la sorella sa-mi trag niste suvitze cu culoare de acaju!nu e cine stie ce diferentza dar mai bate parul asa inspre visiniu pe unde e suvitzat!so, o sa trebuiasca sa scot patutzul si sa pun tzarcul ca imi placea mai mult patutzul!apoi azi avem anul de casnicie si nu stim ce sa facem!cred ca o sa iesim la o plimbarica apoi la un restaurant binenteles fara bebe ca o las la mami! deci mai vedem !ne mai gandim!

radcarmen secretul...hmmmm....nu prea pot sa zic ca e ceva secret dar la mine functioneaza impinsul de la spate, adica sa ma convinga ca vreau si eu, adica ceva de genul "hai sa ne iubim, ca stiu ca vrei si tu ca itzi place si )

ilinca eu nu stiu de ciorapi sa te ajut caci noi am prins zile cat de cat mai calde! si bafta

irlandeza abia asteptam sa te cunoastem personal! si sa avetzi drum bun!

ancaurn ai niste copilasi tare dragutzi, stiu sa se sincronizeze tare bine!!!felicitari pentru "mama" si asteptam urmatoarea intalneala de mai multe mamici!

no va pup pe toate si pe toti bebei!Duminica splendida !

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Venim si noi cu martisor ne primiti? Ancaurn mersi de martisor. Si pt pontul cu glicerina nu stiam ca e si cu anestezic, is face efect, aveam simpla de cand era mai micut pt gurita. Eu sunt pe cealata parte din somes-uileac. Felicitari pt mama. Pupici

Mergi la inceput