Moldovence aspirante sau gravidute (9)
Raspunsuri - Pagina 2
happymum spune:
pogonici ai vb cu doc aseara? ce a zis?
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
pogonici1977 spune:
da am vb cu dct aseara, dar mia zis sa mai astept pana joi cand se implineste o saptaman de la ultima pastila duphaston si dca nu apare sal sun joi seara
eu miam luat iar un test de sarcina..poate poate Dzeu se indura de noi, ca pre de tot cu acest CM, ca sanii ma dor in continuare...si mis umflati.. de papat am o pofta de mama mama.....
maine dim voi face testul ptr a sti eu mai sigur...
va mai tin in tensiune putin.....daca e pozitiv maine dim la prima ora va scriu, daca e negativ, va scriu maine seara cand vin de la munca..ca net nu am la servici
te rog doamne si eu
dymomo77 spune:
Dragele mele moldovence, va multumesc mult pt urari. Inca sunt speriata si imi fac griji dar sper sa fie bine. Delphinas te astept la iasi si iti dau tot ce vrei tu(nu numai cana mea) numai sa vina si la tine bb.
pogonici1977 spune:
dyomomo felicitariii si sarcina usoara..nu uita sai multumesti lui Dzeu si Miacutei Domnului ptr bucuria ce tia dato in pantecelul ala al tau
Delphinas spune:
pana acum am 3 iesence si din 3 macar de la una trebuie sa se ia.
aseara am fost la eco...sarcina pauza...deci nu sunt dar de ce nu vin rusii? mi-a dat sa iau utrogestan cate 6/zi, 3 zile consecutiv si sa vedem ce se intampla. e o dereglare hormonala de la leserul ce l-am facut si de la tratamentul pt metroanexita.
dr era asa bucuroasa ca nu am renuntat la proiectul bb. ea credea ca am abandonat. mi-a si zis ca la anii mei ar fi cazul sa fac si eu un copil. da normal...ca eu pana la 30 vreau sa am 2. am vointa mare.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
arinaa spune:
delphinas nu fi dezamagita ....las ca o sa facem 2 odata:P
m-am interesat unde e cab unde vine dr.Toma si am inteles ca la teoclinic(sper sa fi retinut eu bine).
eu am fost ieri la iasi la dr.Dumitrascu si dupa cum se pare ovulatia nu e cum credeam eu pe a 14-15 zi ci dupa....ieri eram pe 14 zi si dimensiunea foliculilor(zic bine ca cica sunt vreo 4...deci exista sansa de sarcina multipla)era de 14 mm...deci eu nu ovulasem ...asa ca nu am ratat ocazia:)si endometru era de 7.9 mm.din punctul ei de vedere totul e ok...e posibil sa fie din cauza "neconcordantei de timp".oricum daca imi vine cm tb sa trec la analize ....daca nu a zis sa nu ratez luna asta.
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
Delphinas spune:
arianna ma gandeam eu ca acolo vine...e singurul laborator particular unde vin dr din afara orasului.
pai daca dumitrascu a zis sa nu ratezi luna asta...do it! si iar si apoi iar si daca face 2, unul mi-l dai mie, da?
poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
taty_ana spune:
buna fetele,
pogonici,delphinas...in sfarsit mi-au venit uratii...off cat i-am mai asteptat si eu...vineri plec la chisinau sa vedem cu ce incepem...am emotii desi stiu clar ca incep cu analize,histero...mai sunt multe de facut pana la fiv...va pup si vb dupa
Delphinas spune:
tatyana pot sa intreb la ce dr mergi la chisinau? mergi in chisinau in chisinau sau in alt oras???
oricum multa bafta iti doresc.
pot sa te rog sa le dai adresa mea rusilor tai. cand termina treaba la tine sa vina si la mine??
poze, Just Me
ambitioasa