SA INCEAPA CURATENIA DE PRIMAVARA
Fetelor vreau sa stiu daca ati zugravit singurele sau aveti notiuni in acest sens?
si v-as mai intreba daca cunoasteti vreo solutie minune pentru spalatul aragazului si a faiantei?
va multumesc
Raspunsuri
didi-anda spune:
am zugravit o data singura si n-a fost asa de greu...chiar ieri ma uitam pe perti si ma gandeam c-ar trebui zugraviti...deja ma gandeam cum voi face asta singura,cum voi acoperi mobila,ca nu vreau sa platesc oameni..pot si eu sa fac asta,mai ales ca,atunci cand am platit oameni au facut fffff mare mizerie si n-au facut mai bine de cum am facut eu....am fost dezamagita....daca faci tu,ai grija mare de lucruri..
spor la lucru 
miriama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriela001 Fetelor vreau sa stiu daca ati zugravit singurele sau aveti notiuni in acest sens? si v-as mai intreba daca cunoasteti vreo solutie minune pentru spalatul aragazului si a faiantei? va multumesc |
Dupa parerea mea, "solutia minune" de a curata aragazul si faianta este sa ai grija mereu sa nu se murdareasca. (No offence). Sa nu lasi aragazul sa se arda grasime pe el sau urme de mancare, daca sar stropi pe faianta sa le stergi imediat, chiar in timp ce gatesti, ca tot gasesti cateva secunde, minute in care astepti sa fiarba cate ceva. Eu asa fac, dupa fiecare gatit spal aragazul, faianta o sterg chiar in timp ce gatesc. Si sa stii ca nu am timp cu nemiluita, dar, daca tot sunt in bucatarie, folosesc timpul la maxim. Cand termin de gatit, e si aragazul curat si faianta.
Si acum ca sa raspund direct la intrebare, folosesc prafurile de curatat din comert. Exista unele pe care scrie ca sunt fara zgariere si chiar sunt. Plus ca nu fac multa spuma, deci nu te chinui foarte mult la limpezit.
Spor sa ai!
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
CorinaDani spune:
buna,
am zugravit si noi bucataria acum cativa ani, cu vopsea lavabila, nu au fost necesare reparatii, doar am improspatat culoarea peretilor. pentru colturi am folosit pensule, pentru restul suprafetelor trafaletul. am spalat putin peretii inainte de a zugravi, pentru o mai buna aderenta (asa cum se stie, in orice bucatarie, pe pereti se depune o pelicula grasa si poti avea surpriza sa nu prinda lavabilul peste stratul acesta unsuros).
iar despre produse de curatat, pot sa-ti recomand cu caldura toate produsele din gama "Sano", sunt accesibile ca pret, iar calitatea este buna, chiar foarte buna la anumite produse (sunt facute in Israel).
spor la treaba !!!
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
crismac spune:
Eu curat aragazul cu Triumf. Esta o solutie destul de tare asa ca nu trebuie sa atingi cu mana dar daca lasi la inmuiat un sfert de ora sau chiar o jumatate de ora face minuni cu grasimea arsa .
crismac
gabriela001 spune:
va multumesc fetelor si astept in continuare sfaturi voastre
in cele ce urmeaza am sa va divulg un secret pe cat de simplu, pe atat de necesar la apartamentele noastre de la bloc:
renovarea usilor
intai smilgheruim bine usa, apoi aplicam lac in dispensie de apa, ecologic, acesta se usuca foarte repede si il puteti aplica in 2-3 straturi (in functie de luciul pe care il capata usa). daca nuanta de natur a usii va displace, atunci puteti aplica dupa smilgheluire bait, dar cu grija, pentru a capata o culoare uniforma (nu in degrade). cu bait culoarea va fi mahon, maro-inchis, la fel, in functie de cate straturi aplicam.
BeLucci spune:
Daca zugraviti si vreti sa nu murdariti mobila si parchetul, sunt la magazine pt constructii niste folii. Sunt destul de maaaari si sunt destul de ieftine. Eu am pus pe parchet si dupaia nu am avut probleme. A fost ca nou. La fel si mobila, a fost curata a final.
Si eu am zugravit(impreuna cu sotul) si nu a fost dificil.
Spor la treaba.![]()
dulcetica spune:
Am zugravit si eu asta vara un dormitor.Daca ar fi fost lavabil pe perete banui ca ar fi fost simplu.La mine era calciu si am dat peste.Fioarte greu!Eram frinta de oboseala.rezultatul,desi in mod evident neprofesionist, a fos bun.Deci daca vrei,ca si-o experienta poti incerca.Am pus folii,pe care le-am lipit cu scotch si tot s-au miscat,asa ca pt curatenia de dupa e indicat sa chemi o femeie.
Iti doresc succes.Daca vrei detalii cu ce sa cumperi, imi spui.Dau consultanta gratis.![]()
ingridnen spune:
Sotzul si-a programat concediu saptamana viitoare... vrem sa zugravim o camera si sa punem parchet.
La zugravit nu-i problema, e deja dat cu lavabil... iar parchet a mai pus in dormitor, cu ajutorul unui vecin.
Sper sa iasa bine ! Am cumparat deja covor nou
Ingrid 5 ani si 11 luni