probleme cu bancile

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Draga Annablue, da, sa stii ca si eu m-am suparat la ultimul telefon primit. Insa doamna respectiva s-a prezentat cine e: de la serviciul juridic al unei banci. I-am spus ca nu accept sa port convorbirea atata timp cat suna cu nr ascuns. Pana la urma am purtat o discutie civilizata si am lamurit-o ca nu am cu ce sa o ajut si ca dialogul nostru nu prezinta nici o garantie.
Sper din tot sufletul sa nu fii recurs si la astfel de lucruri de care pomenesti tu, eu nu stiu nimic si nici nu am cum sa aflu, in astfel de cazuri se poate orice, am auzit si eu.

"Si inca ceva, f important! Pt ORICE BUN pe care l-ai dobandit INAINTEA CASATORIEI, ORICE BUN obtinut prin DONATIE IN TIMPUL CASATORIEI, ORICE CADOU - NU INTRA IN CALCUL LA BUNURI CE VOR FI URMARITE PT PARTEA SOTULUI!!!!
Stiu ce spun pt ca eu am avut o astfel de situatie in care mama a vrut sa-mi dea mie un apart in timpul casatoriei la care sotul meu sa nu aiba acces... si a studiat problema foarte intens legislativ vorbind."
Stiu ce spui pentru ca la un moment dat si eu m-am gandit sa fac un act intre mine si mama ca sa-mi pun la adapost casa. Banca sau repr acesteia pot specula si acest lucru in instanta, am aflat dupa aceea.
Iti multumesc frumos!

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

in general de la banci apare numar ascuns, si asta nu ca ar avea ceva de ascuns, dar toate apelurile se efectueaza prin centrale telefonice, cu n linii exterioare, aferente unui operator de telefonie mobila.

asa ca nu e vina salariatilor bancii ca apare numar ascuns.

36+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Nu vreau sa te contrazic Monica , dar tot nu mi se pare normal, indiferent a cui e vina.
Lucrez intr-o institutie mult mai mare decat una bancara si aici avem n-spe mii de linii cu exteriorul, fie de telef fixa, fie de telef mobila si nu se intampla niciodata sa-i apara interlocutorului meu nr ascuns. Probabil ca este o setare din centrala.

leuta

Mergi la inceput