Codex Alimentarius ?

Codex Alimentarius ? | Autor: ralcat

Link direct la acest mesaj

Am primit azi de la un amic ceva mai panicos si bantuit de teoriile conspiratiei un mesaje despre cat de periculos este pentru umanitate "Codex alimentarius". Stiindu-l ca uneori mai exagereaza nu am acordat tare multa atentie, dar ... mi-am amintit brusc ca acu un an imi trimitea mailuri despre o viitoare criza mondiala provocata de banci si politici bancare ... care tocmai ce se lafaie peste noi.
Asa ca am gugalit si ce am gasit m-a speriat. Nu-mi vine sa cred ca se poate decide asa ceva, sa ajung sa mananc numai ce vor marile corporatii farmaceutice, sa ajunga terapiile alternative ilegale, menta, usturoiul, vitamine si multe alte substante naturale considerate droguri.
Aici e un link catre unul dintre articolele gasite: http://www.bitpress.ro/articole/dezvaluiri/2364/codex-alimentariusun-program-pentru-depo****rea-planetei-prin-infometare.html

Nu vreau sa nasc polemici intre sustinatorii antibioticelor si cei ai homeopatiei, doar sa va avertizez si pe voi, ca ne putem astepta chiar la acest nivel al controlului.
Problema e ca daca viitorul suna asa, mie nu-mi place cum suna. Deloc ! Si atunci, ce-i de facut ?
Ma retrag in varful muntelui si-mi cresc rosii, menta si usturoi departe de lumea civilizata ??? Parca nu suna chiar plauzibil ... dar nici sa accept tot ce vor niste corporatii sa fac numai ca sa le creasca lor profitul.

Copiii merita tot efortul nostru
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Aoleuu, iarasi??
Abia au trecut 2 zile de cand Marius a inchis un topic pe exact aceeasi tema... aproape toata lumea care a intrat pe acel topic a ras si s-a distrat pe tema aiurelii cu parfum conspirationist mondial ... de-aia cred ca l-a inchis. Sia-cu', dupa pashopt de ore, iar si din nou ?
Da' daca vrei sa vezi ce si cum s-a spus, cred ca mai gasesti la Containerul Verde, un Subiect gen "santatea - a fi sau a nu fi", parca... Da' grabeste-te, c-acusi vine Rosalu' si adio bunatate de reply-uri de acolo .

PS: m auzit ca se repezira multi sa semneze "petitia" ... imi vine sa adopt sloganu' lui Ham

Pup,
G.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Interesant, dar asemenea subiecte nu sunt dorite pe aici, ralcat

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

mi-am amintit brusc ca acu un an imi trimitea mailuri despre o viitoare criza mondiala provocata de banci si politici bancare

Pai acu un an criza deja incepuse, deci unde e misterul? Criza a inceput in septembrie 2007 (cel putin aici in UK).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca nu consultati in prealabil arhiva cu subiecte deschise identic voi fi pus in situatia sa aplic Regulamentul.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput