***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

hai, mai, ca nu fac in ciuda nimanui... mi-ar fi placut si mie sa iasa ai mei toti "ca baietii" si sa ma lase sa ies si io "ca fata" la un coafor, ceva...
lasa ca creste fata mamii si-i trimit pe toti la meci (nu neaparat de fotbal)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

He he..nu e vorba de vreo ciuda..io am fost cam vreo 11 luni singura cu ei. pt ca al meu sotz, tiz dupa al tau, sau invers, pleca in delegatii de luni dimineatza pan' joi noaptea. Si la 4 ani ei sunt mamosi. Si io is cam lipita de el, de ce sa nu recunosc cum nu sunt fatza de frate-su

Tu ai inceputul serviciul..Cu cine ii lasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

da, am inceput serviciul de la 1 ianuarie (intotdeauna am inceput serviciul/ m-am mutat la alt serviciu de la 1 ianuarie). din fericire pana la 7 mai am program de 6 ore.
andrei merge la gradinita (il duc eu dimineata), anais ramane cu bona, la pranz merg amandoua sa-l ia pe andrei de la gradi (andrei n-a vrut sa doarma la pranz, a suferit enorm in luna in care l-am lasat sa doarma si i-am facut cadou de ziua lui dreptul sa vina dupa pranz acasa, pentru ca oricum intentionez sa pastrez bona chiar daca o dau si pe anais la gradinita la toamna. recunosc ca bona e un asset si n-o las sa-mi scape)
se duc acasa, se culca - pe la 3 - cand vin de la servici se trezesc fresh si ma iau de noua

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Lavini, ce papusa frumoasa ai! Si ce bine arati si fericita! Si eu parca abia astept sa ii am pe amandoi.

Betty 22+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau
Lavini, ce scumpete ai....!!!!!!
Betty, eu am inceput prin a lasa-o fara pampers prin casa. Cam la o ora o pun pe olita si de obicei face de fiecare data. Ieri pentru prima oara s-a dus singurica si a facut pipi.
Cand plec afara daca nu stam mult o pun pe olita inainte de plecare si la venire. Pana ieri ii mai puneam pampers afara dar a facut un scandal si striga auuuuu, auuuuu, sa-l dau jos.
E adevarat ca uneori imi zice si ea mai tarziu ca face pipi , se uda putin dar se opreste si face restul la olita.
Noi avem probleme cu kk, nu cred ca intelege sau nu-i place pozitia. Face pe olita doar daca sunt pe faza si o vad cand se pune jos. Altfel nu zice nimic. Mai perseveram si va reusi pana la urma.
Ioana13, eu cred ca deocamdata o sa o las cu mama mea pana la toamna si doar atunci sa o dau la gradi. Sper sa nu mai fie bolnavioara in primavara, si sa se acomodeze repede fara mine in preajma 8 ore. O sa-mi fie tare greu.

Cu mancatul si noi suntem la cei care pot trai fara mancare o zi intreaga. Incep sa ma obisnuiesc cu situatia.

Inca suntem cu tzitzi.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, va multumesc din suflet pt urarile de LMA Matei si pt casa noua.
M-ati surprins in mod f placut (Didi, sarumana caci tu ai dat tonul), la "grupa" cealalta de mamici nu am fost felicitata asa de intens. N-am reusit sa mai intru pe forum caci m-a prins o gripa care m-a pus la pat si de abia de azi am putut reveni la munca. In paralel ne ocupam cu mutatul, cu lucrarile la casa etc, e o nebunie, dar fericita.

Mi-ar fi tare de folos o pers cu inclinatii artistice care sa ne sugereze niste combinatii de culori pt pereti, imi puteti recomanda pe cineva?

La ziua lui Matei a fost frumos, a avut tort Thomas si cativa copii invitati. Matei avusese temperatura cu 2 zile inainte, dar l-am bagat urgent pe tratament (si pe B caci avea muci verzi) si i-am readuc pe linia de plutire la timp. Eu insa m-am neglijat (ca de obicei) si rau am facut.
Lavini, sa-ti traiasca micuta punkista, ce draguta si delicata e! Seamana cu tati la par. Andrei unde/cu cine doarme acum?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Lavini, sa-ti traiasca minunata! cum a reactionat fratiorul, ce a zis?

Vorbiti de olita - eu nu am insistat la nr.1 si nu insist nici la nr.2. O sa facem direct la WC, cu colacel de copil. Cred ca e cam devreme pentru controlul sfincterian, parca asa citisem.

Cu copiii lipiciosi, si noi suntem la aceasta categorie. Stam toate trei lipite, eu nu apuc sa fac nimic singura seara acasa, fiindca e in permanenta vreuna gramada pe mine. I le mai fac cadou lui tati sa le scoata la o plimbare cand vreau sa raman singura, dar nu se intampla prea des, in weekend cateodata. Abia astept sa mai creasca sa iesim ca fetele...

Kid, ce faceti, cum stati cu analizele?

Mergi la inceput

Vas, ce bine ca ati reusit totusi. Andreea azi dimineata a facut de 4 ori consecutiv la jumatate de ora. A patra oara i-am pus pampers, dar nu vrea saraca si mi mila, dar ce sa ii fac. Eu cand o pun nu face, sau daca incepe nu se tine, sau invers, se tine cat sta pe olita si isi da drumul dupa ce se ridica. Dar ea vrea la olita si ii place sa stea, oare nu o fi priceput care e ideea? Dar e si f absorbita de joaca, desena si se pisa pe ea in pat fara nici o problema. Am mai citit ca daca fac asa des, inseamna ca nu-s formati inca muschii sa se tina, eu o sa o mai las in fiecare zi cat rezist eu sa o schimb, poate in timp cine stie.

Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Betty,
eu cred ca nu sunt inca pregatiti emotional, fizic ar trebui.
o raspunde daca il intrebi ca la oala se face caca, adica stie lectia, dar nu zice niciodata inainte de caca; nici dupa, de fapt nu zice.
Si de contolat fii convinsa ca are control pe fenomen fiindca de cate ori il dezbracam, face pipi intentionat pe noi si se distreaza foarte tare, adica asteapta sa-l dojenesti si rade si mai tare si iar da un jet.

eu nu vreau sa-l stresez, am zis ca la fel, cand o veni caldura il las in chilotei si daca nu se simte bine asa pisat pe el, o sa ceara el olita; tocmai i-am cumparat niste seturi de chilotei si chiar ma intrebam daca ne-or ajunge in caz ca face pe el non stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Lavini sa-ti traiasca minunea de fetita! Aratati asa fericiti toti patru.

Si eu ma incadrez la baieti mamosi. Exagerat de mamos. Un exemplu il gasiti in filmulete, atunci coborasem 5 min sa platesc intretinerea. Luni am fost din nou sa platesc intretinerea si l-am lasat cu sora mea. Cu toate ca ii spusesem unde ma duc in 3 min se auzea urland pe scara, i-am aruncat efectiv banii casierei si am inceput sa urc. Sa vedeti cum ieseau vecinii, credeau ca s-a intamplat extrem de grav de urla asa. Voi avea probleme, mai ales ca eu il trimit la mama din mai, il voi vedea doar in weekend. Va fi foarte greu. Pentru amandoi.

De Oana mai stiti ceva? Fetele din germ?

Am pus poze cu noi din perioada cand ieseam afara aici. Mai avem cel putin o sapt de stat in casa.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Ella, iti trebuie multi, eu am 10 perechi de vara trecuta, dar dupa al patrulea pisu, m-am prins ca nu-mi ajung nici pentru o zi. Eu nu vreau sa o stresez, dar plange de 2 zile si trage de pampers cand i-l pun si am zis sa incerc ca o fi momentul si sa nu fiu comoda, ca sincer nici nu am chef asa cu burta mare sa ma tot aplec sa o schimb si pun pe olita, dar se pare ca nu e momentul. Dar daca ea cere sa nu-i pun pampers, o sa o mai las fara ca sa vada ce se intampla, dar ea vine si zice apa, pantalonii, insa ultima data nu parea sa o deranjeze deloc .

Zapada

Mergi la inceput