Campanie de responsabilizare a autoritatilor (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

Nu !!! politica stutului nu a fost niciodata otiune mea! asta este clar! Fara sa impingi la caruta aceasta nu o sa porneasca niciodata! Mai ales intr0un context atat de dificil economic vorbind.
Sunt de acord cu voi ! Poate chiar avem noroc cu acest an electoral sa miscam ceva! Chair daca doar la nivel de promisiune, de lege! Daca exista pana la urma o sa trebuiasca sa faca ceva. Chiar daca nu merge intotdeauna-uite cazul profesorilor care au o lege...si ce daca!
In fine! Intrebarea mea era doar legata de cum au simtit fetele problema. Sunt convinsa ca 90% dintre oamenii politici nu au nici un interes sa ne sustina....dar sper si eu ca prin munca voastra asidua ati reusit sa-i sensibilitati cu adevarat pe cei 10% ramasi!
Si poate, impinsi de val, vor fi nevoiti sa faca ceva.
Avem de luptat nu numai cu sistemul dar si cu mentalitatile celor care ne incoanjoara. Suntem foarte multi care suferim de aceasta boala, dar suntem foarte putini cei care suntem dispusi sa o recunoastem public!
Ar trebui sa incercam sa miscam lucrurile si la acest nivel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Mai adaug si eu la ce a scris Claudia_prea:
Dl. Deputat a spus ca ne admira atat pentru cauza noastra cat si pentru actiunile noastre ca societate civila; a fost impresionat de cat de multe am facut in asa scurt timp

Tinand cont ca a avut o cariera publicistica de succes inainte de a deveni deputat, noi l-am rugat sa scrie despre cauza noastra; a spus ca o va face

Ne-a asigurat ca va vota si el proiectul de lege

Greta123 - doresc sa iti spun punctul meu personal de vedere: i-am simtit mai mult "alaturi" decat "sustinatori"; dar nu trebuie sa uitam nicio clipa ca sunt inca putini cei care ne-au chemat; mai avem de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

Beatriz,
ceea ce ai spus tu este de natura sa ne aduca speranta.
Tot ceea ce pot sa-ti spun insa este ca avea dreptate! Ceea ce ati facut voi , intr-un timp atat de scurt , cu resurse practic zero si ma refer aici doar la resursele financiare caci la cele umane se poate lesne remarca potentialul fantastic pe care il aveti!
Daca in continuare lucrurile vor sta cel putin la acest nivel sunt sigura ca vom avea legea si finantarea statului!
As vrea cat mai multe dintre noi sa aiba determinarea voastra si mai ales motivarea sa se implice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

Fetelor,
Nu stiu daca s-au trimis mesaje si catre camera deputatilor, membrii din:
Comisia pentru s#259;n#259;tate #351;i familie



Functia Nume #351;i prenume Grup
1. Pre#351;edinte Nassar Rodica PSD+PC
2. Vicepre#351;edin#355;i Ibram Iusein Minoritati
3. Potor C#259;lin PD-L
4. Secretari Burnei Ion PSD+PC
5. Dobre Cristina Elena PNL
6. Membri Ciuhodaru Tudor PSD+PC
7. Cristian Horia PNL
8. Derzsi Ákos UDMR
9. Dr#259;ghici Sonia-Maria PSD+PC
10. Dr#259;gulescu Iosif #350;tefan PD-L
11. Gavrilescu Gra#355;iela Leocadia PNL
12. Ghi#355;#259;-Eftemie Stelian PD-L
13. Gospodaru Gabriel-Dan PD-L
14. Movil#259; Petru PD-L
15. Pard#259;u Dumitru PD-L
16. Popa Florian PSD+PC
17. Ro#351;ca Lucre#355;ia PSD+PC
18. #354;aga Claudiu PNL
19. Vîlcu Samoil PD-L

Poate am avut o idee buna! daca deja sunt in urma cu subiectul va rog sa-mi spuneti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

Si aici de la senat comisia pentru sanatate publica.
Poate ar fi bine sa le trimitem si lor cate un mesaj! asta daca nu cumva...deja s-a intamplat.
La modul la care va miscati voi...nu m-as mira!
Vasile Ion Presedinte

Iosif Secasan Vicepresedinte

Tudor Udristoiu Secretar

Corneliu Grosu Membru

Serban Radulescu Membru

Ilie Sarbu Membru

Ion Rotaru Membru

Minerva Boitan Membru

Mircea Cinteza Membru

Paul Ichim Membru

Tiberiu Günthner Membru


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Greta, s-au trimis in ianuarie/februarie mesaje personalizate tuturor membrilor din senat si camera deputatilor din urmatoarele comisii :
- Comisia pentru Sanatate si Familie

- Comisia pentru Drepturile Omului

- Comisia pentru Munca si protectie sociala:

- Comisia pentru cercetarea abuzurilor, coruptie si petitii

Sunt pe prima pagina centralizate actiunile care s-au intreprins pana acum.


"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

OK! Nu ma mai bag! Ca ...deja s-au acoperit toate....ideile mele!
Ramane lista pe care am propus-o!
Cu ce aveti voi nevoie de la noi celelalte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Greta - doresc sa te orientez putin, vad ca esti noua pe forum; cum si eu am experienta de doar 3 luni pe forum, ma consider potrivita sa o fac

Fetele (de aici de pe forum) care au demarat anul trecut aceasta campanie, au muncit enorm si constant. Lovindu-se de zidul institutiilor statului roman au decis ca numai unite pot reusi, asa ca s-au coagulat in lupta cu statul si cu prejudecatile si la un moment dat si-au dat si un nume - grupul SOS Infertilitatea.

Tot istoricul actiunilor lor il gasesti citind tot, dar tot (inclusiv trimiteri la link-uri) ce scrie la inceputul acestui subiect. Apoi,in limita timpului disponibil poti sa citesti si capitolele anterioare ale subiectului. Am observat ca doresti sa te implici, sa fii utila campaniei. Tocmai de aceea iti dau acest sfat, eu am inceput sa scriu pe forum in noiembrie si implicit,atunci am descoperit acest subiect. Timp de o luna am studiat in detaliu tot ce s-a facut la campanie,am studiat "din scoarta in scoarta" si blogul dedicat (facut evident de aceleasi fete). Asa am reusit eu sa ma informez, iar acum pot sa imi aduc aportul pe langa fetele care reprezinta nucleul campaniei si totodata Grupul SOS Infertilitatea.

Evident ca exista fete care nu dispun de timp, dar fiecare ajuta cu ce poate si cand poate; fiecare comentariu, fiecare vot cerut undeva este important.

Fetele care reprezinta nucleul campaniei si care o coordoneaza (pt ca numai ca grup si nu ca voce singulara avem sorti de izbanda) scriu aici cand este ceva de facut si cand ne solicita sa rezolvam diverse pt cauza; in unele situatii, ele deschid subiect nou pt a fi mai bine vizualizat de noi; dar nu in fiecare zi este nevoie de munca de voluntariat (asa ca tocmai bine, vei avea timp si tu sa studiezi, cum am facut si eu )

Dupa ce citesti tot, poate vii cu idei noi sa le scrii la acest subiect; toate fetele analizeaza ideile si deciziile se iau la comun, in interesul cauzei infertilitatii.

Sper ca ti-am fost de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta123 spune:

Multumesc!
Pentru sfaturi si coordonare! asa am sa fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_G spune:

Buna ziua fetelor!!
Greta, orice idee noua este binevenita! Nu trebuie sa te simti nicicum, aici ``discutam``, nu se supara nimeni daca gresesti dar, asa cum a mentionat Beatriz, ai mult de citit despre actiunile noastre, cele care am descoperit mai devreme aceasta ``comunitate``. Si eu sunt noua si marturisesc ca imi aduc aportul la aceasta campanie atat cat pot. In ceea ce priveste determinarea de care aminteai iti garantez ca iti trebuie mai degraba ambitie si curaj!!!Cred ca oricare dintre noi isi doreste un copil. Unii il obtin pe cale naturala..altii in schimb..poate nu si-l doresc cu adevarat!!.. altfel nu imi explic faptul ca nu se implica. Eu, personal, am un job..o casa de intretinut...dar fac cat de cat minimum de efort sa imi aduc contributia..vb fetelor...macar accesez site-ul si mai aduc un comentariu.. aproape zilnic.si tot fac ceva, dar sunt femei care desi au probleme si au posibilitatea sa ajute, nu o fac....asa cum mi-a zis mie Raluca la inceput ,,asteapta sa le pice para in gura!!!``..de acea cred ca tine mai degraba de ambitie ..determinarea vine implicit in momentul in care iti doresti cu adevarat un copil si nu-l poti obtine pe cale naturala. Deci, prin alianta, ambitie si perseverenta vom reusi!! Felicitari fetelor care muncesc asiduu la aceasta campanie!!Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput