Campanie de responsabilizare a autoritatilor (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor - dupa atata munca si rezultate atat de frumoase ati ajuns atat de departe si cu sigurante meritati un premiu. Va admir si va sustin atat cat pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Am retrimis petitia catre Min. Sanatatii cu o anexa cu semnaturi de 3698.

Ref la lista de gravidute, Luca, stiu ca a pornit din gluma, dar m-am gandit ca e tare frumos sa le nominalizam pe gravidutele noastre, dovezile ca infertilitatea poate fi invinsa!



Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Constat cu surpridere si amaraciune ca esti moasa! Nu stiam si mi se pare foarte grava situatia in care s-a ajuns. Departe de mine macar schita unui zambet.

Tu spui ca nu mai esti om de cateva zile. Ai mai fost in stare sa-ti duci indatoririle la bun sfarsit? Ma gandesc ca soarta persoanelor care au adus pe lume copii a depins de tine.

Eu am fost internata 10 zile la terapie intensiva, am intalnit cadre medicale care mi-au pus viata in pericol, intre altele mi-au facut transfuzii cu alte grupe de sange. De ce? Oare erau suparate pentru ca nu puteau ridica un amarat de premiu?

Ma simt vinovata fatza de pacientii tai, eu stiind ca tu nu te poti concetra la ceea ce ai de facut si iti periclitezi sanatatea si puterea de concetrare pentru un nefericit de premiu. Iar ei nu stiu asta.

Cred ca e datoria mea sa trimit aceste declaratii ale tale superiorilor tai(Ordinul Moaselor) si ei sa ia masurile necesare.
Sau lui Raed Arafat? Dnului Irimie?

N-as putea sa vad la stiri cum un copil are sechele pe viata deoarece persoana care trebuia sa supravegheze aducerea sa pe lume are crize existentiale declansate de un premiu.




Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!




Infertilitatea este o boala


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Kindly, ok. Despre acuzatiile de "furaciune"&etc. - ca sa vorbesc doar de cele publice, de pe forum, nu de istericalele si jignirile din mailuri, al caror caracter privat eu il respect, chiar si cand vin de la tine - nu mai zici nimic. E bine.:) Aleg sa rad, desi e de plans. OK, tu tii cu toti dintii si toate maselele sa vii de la sute de kilometri la Bucuresti (dupa cum m-ai reafirmat agresiv chiar azi dimineata intr-unul din sirul de mailuri hartuitoare) si sa urci pe scena sa iei PERSONAL acea amarata de diploma exclusiv din ALTRUISM si din preocupare pentru cauza infertilitatii. Am inteles! Din prima.:) Deci nu ma mai hartui, te rog. E foarte logic ceea ce spui!


Hai sa facem totusi lumea care, in ciuda apelurilor mele repetate de evitare a circului, e nevoita sa citeasca aberatiile astea macar sa zambeasca putin: care dintre fetele implicate de un an in campania asta ai vrea sa te astepte in fatza la Hilton, sa ii predai diploma dupa incheierea ceremoniei, asa cum foarte serios si sincer mi-ai propus? :)) Sa stiu pe cine trimit sa te astepte in parcarea de la Ateneu, in frig, umila si recunoscatoare: pe Felicia sau pe Elenada, cu gemenii?

Mai mult nu zic.

Intre timp, din punctul meu de vedere, campania continua. Sper ca s-a retinut si mesajul Ioanei, ca s-a trimis noua varianta a petitiei la Ministerul Sanatatii.


---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mei kindly, lasa-l mei zanica in colo de premiu ... mama lui de premiu ca ajuns sa ne dezbine .. dupa ca is putine fete pe fotumul asta care chiar participa activ(spre rusinea mea nu fac asta constant) , ne mai si certam ... crezi tu ca daca vor ajunge romancele sa-i cumpere medicatia pt fiv , cu reduce ..o sa fie interesate ca nu stiu cand , s-a luat un premiu ...

si , sincer io nu am ras de tine ..doar ca pe felicia o stiu (am fost cu ea la prima intalnire) si e o fata de multe milioane ...iar elenada este un exemplu ca se poate cu fiv ....pt asta am votat ...




Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

kindly
Despre “campania trecuta” nu a fost o campanie .. noi visam… ne doream … cu parere de rau … nu s-a mers mai departe.
Sincer nu m-am implicat , mi-as fii dorit , dar nu am putere de convingere, sunt mai neindemanatica , rusinoasa .. si nici nu ma pricep.

Le multumesc din suflet fetelor inimoase care si-au rapit timpushorul liber ptr. noi restul.
VA MULTUMESC!!
Stiu ca nu ajuta multumirile , dar vb. Ralucai ma bucur ca macar am comentat pe blog.
Si daca imi permiteti (macar ptr. comentariile anonime) vreau sa votez si eu ptr. Elena si Felicia!!
Luca te rog , te rog mult , ignora mesajele rautacioase!!!








PERLUTZA sufletzelul meu!


Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Luca misiune indeplinita la Giuly. Am pus afisul la poarta , pe usa la intrare, pe aparatele de cafea ,la afisier si chiar la baie, dar de acolo a disparut primul datorita unei binevoitoare femei de serviciu. Sa vedem cate mai rezista pana joi la punctie cand ma duc, daca nu voi pune altele. Sunt un pic trista ca nu voi putea sa-i vad la ochi pe cei de la discriminare, dar e mai imp punctia, sper sa le ajunga punctul de vedere cu curierul rapid, sa le trimit si pe e-mail?
Deocamdata am venit cu raportul, o sa citesc si din urma cand reusesc.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Cristinici, multumim mult de tot! Nu e bai cu CNCD-ul, se vor pronunta si in cazul tau si doar pe baza punctelor de vedere trimise de Ioana si Mihaele. Trimite-le pe mail, da.

Succes maxim la clocit si la punctie, te-am invocat azi si am zis ca urmezi sa te trecem in lista de gravidute ale campaniei, alaturi de Cristal. :)

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Consider ca este dreptul pacientilor tai sa afle ca moasa lor plange si nu mananca de 3 zile pentru ca nu poate veni la Bucuresti sa ridice o bucata de hartie.

Din momentul asta va fi treaba autoritatilor sa decida, pe baza schimbului de mesaje cu Raluca.

Din punctul meu de vedere discutia s-a incheiat.




Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!




Infertilitatea este o boala


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, ce se intampla aici?! Ce sunt rautatile astea? Credeam ca suntem oameni maturi si, mai ales, oameni cu probleme de fertilitate! Nu cu probleme de personalitate... M-ati intristat rau, rau...
In privinta premiului, va cunosc pe cateva dintre voi si spun asta cu mare placere. Stiu, de asemenea, si eforturile Elenei pentru a obtine aceasta sarcina, mai ales eforturile financiare, si ma bucur enorm pentru reusita ei. Sper sa ne dea Dumnezeu la toate aceasta bucurie... Ma bucur ca ati ales-o pe ea sa ridice acest premiu: e dovada ca se poate!
In ceea ce priveste cealalta persoana: e greu sa "alegi" cine s-a implicat mai mult. Am pornit pe acest drum impreuna si am crezut ca "fiecare face ce poate si cat poate". Felicia a fost activa tot timpul, la toate intalnirile si nu numai... Luca a fost cu partea care mie una mi s-a parut cea mai grea: cu ideile si ordinea in care trebuie facute toate (eu n-as fi fost in stare). Ioana- nu mai spun, doar ea stie cat timp a pierdut in fata calculatorului. Kindly care a avut initiativa asta si a avut mana buna cand a trimis formularul... Si restul, si restul... Toate ati participat cu ceva BUN la aceasta campanie ATAT CAT ATI PUTUT. Haideti sa continuam in acelasi spirit...
Va pupic pe toate

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput