Nou stil de viata (257)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ruxi interesant!! Si cum proportionezi restul? carbo si proteine

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carbo maxim 30g/zi, proteine restul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!
M-am obisnuit cu voi sa scrieti mult, dar de data asta a fost chiar mult. Am reusit sa citesc tot.
Onitza iti sta bine coafura. Mie imi plac ambele coafuri.
Gusta felicitari pentru cea mica (premiul 2 la carnaval) si felicitari pentru slabit. Am inteles bine?
Tzuni multam pentru sumarul de la oscaruri. Eu m-am trezit pe la 3.20 dar nu am rezistat. Nu stiu cum rezisti tu! sper sa le vad si eu, parca maine le dau tot la PROTV. Sau ma insel?
Madelaine77 fac un master, 3 semestre, online. Facultatea am terminat-o demult....
TLaura felicitari pentru licenta si bine ai revenit printre noi. Spor la slabit.
Criscosty sanatate multa iti doresc!
ancadragoman bine ai revenit!
Crystina felicitari! este cea mai frumoasa veste! Sarcina usoara si un bb sanatos.

Eu mai am un proiect, de care ma apuc acum, iar poimaine, cel tarziu, trebuie sa-l trimit.
Azi am aflat ca un bun prieten de familie a murit (47 ani). Am mers pana acolo sa ne luam ramas bun. Asta este viata. Nu stim fiecare cat avem de trait. Pacat, ca era tanar, are un baiat student. O tragedie!

Va las acum ca merg sa fac ceva la proiect.
Va doresc o zi frumoasa maine.
Revin maine pentru raport (sper stagnare, ca si eu m-am cam porcit in week-end, in plus ma omoara tratamentul care imi da o pofta de mancare rea de tot)
Pup toate fetele si pe ingerasii lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Violeta, imi pare rau de prietenul vostru

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Meniul meu de azi:
6:30 un iaurt natural, un kiwi, un biscuitel din turta dulce umplut cu crema de prune si imbracat in ciocolata (35 calorii)
9:00 o cafea cu lapte
10:30 doua sardine, un sfert de ardei gras
12:00 un mar, 15g caju
15:00 carne de vaca; o salata facuta in principal din morcov ras si telina rasa, cu adaugiri de boabe de porumb, mar si stafide, plus zeama de lamaie, suc de portocala, sare, piper; un mar; 15g caju; squash cu mere la cuptor

Sport - 15 min bicicleta, 15 min eliptica, 25 min alergat pe banda, abdomene

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara...

Dupa cum v-a spus sor'mea...ne-a murit un bun prieten de familie...si m-a dat peste cap vestea asta... Dumnezeu sa il ierte!
Tot morcovita sunt si pt ca Tudor (cel mic) a facut o frumusete de bronsita si l-am bagat pe Augmentin. Tare nasol e cand nu sunt copii sanatosi.

In rest...azi am mancat fructe si apa...sperand ca maine ma mentin..

Acum va poop ca imi pika ochii in gura...si tb sa ma culc!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare si de la mine!!!

Am banda si am alergat pe ea...Ma pot indragosti de mine insami?

Gata cu gluma, revin la lucruri serioase:

Lai, bravo sportiva noastra.Foarte frumoase pozele.
Violeta si Dordia, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe prietenul vostru.
Dordia, sanatate lui Tudorica.
Criscosty, sanatate multa.
Delidana, merci de urare...

Fetelor, ce mai stiti de Cami si de Raducu?

Va pup pe toate. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna seara fete dragi. In primul rand vreau sa urez
Luca, sa fi sanatos si norocos. Claudia sa-ti traiasca baiatul si sa se acomodeze repede la gradinitza.

Tatici de Sabina si de Delidana. Fetelor sa le dea D-zeu multa sanatate si zile senine.

Gusta gargarita premianta. Ai facut o treaba xcelenta cu costumasul Marei. Felicitari. Am retinut ideea cu masuratoarea dar sincer mi-e cam teama.

Ruxy te-am vazut si pe tine in pantaloni cei noi. Esti sexy rau...

Crystina felicitarile mele. Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen. Stii ce e?

Mephala sanatate multa dragilor si sper ca astia sa fie ultimii "nuci" pe anul acesta.

Tzuni a fost o scumpa Meri Cat despre tine ai sa te mariti cand ti-o veni randul. Ai incredere ca fiecare sac isi are petecul.

Ancadragoman bine-ai revenit.

Laura ce surpriza placuta. Bine-ai revenit si felicitari pentru licenta.

Am terminat de citit capitolul 256.

Pe maine! Sper sa citesc 257 si s-ajung si eu la zi cu "stirile". Noapte buna.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Neata natiune!!!

Poftiti la cafeluta, ceai, suc de fructe (fara cornuri si alte interzise)

M-am trezit dis de morning si am facut primul meu antrenament pe banda.26 de min, 1,6 km in total, am crescut progresiv viteza pana la 5.6 km/ora si inclinarea pana la 6 %.Am ars in jur de 50 kcal...si cand am vazut ce greu se topesc cam 10 gr de ciocolata...am zis ca ma las de meseria de mancator de cioco.
Una peste alta ma simt atat de bine psihic incat am ajuns deja in al 9-lea cer.

Ma duc la dus si la pregatit micul dejun.Va urez o zi minunata. Revin de la birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata.
Raport: 56.2 kg
Ceai cu lamaie si miere, cafea, batoane cu cereale, banane si apa. Asta primiti in dimineata asta.

Vio, condoleante, Dumnezeu sa-l ierte!

Dordia, sanatate lui Tudor.

Boxa, hai cu noi, incearca sa postezi zilnic, cum o faceai inainte. Sper ca esti bine.

Made, sa stapanesti sanatoasa banda si s-o folosesti cat mai mult.

Anda, , ai ajuns la munca? Tot asa de ocupata esti?

Tumpiiiiiiiiiiii....

Tzuni, dormi?

Zuzi multumim, esti o scumpa, .

Gabi, inca tusesti? Incearca homeovox (pastilute homeopate de supt), le-am probat eu si vad ca mi-e mai bine.

Gusta, care-i surpriza placuta? Asteptaaammm....

va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa! De voi depinde! Zambiti cat mai des!

Mergi la inceput