Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Buna dimineata tufete

Raportez o noapte cu circei si niste incheieturi umflate, de dimi miinile mele parca erau cazmale
Acu mai eliminai din apa, sint la peste un litru de lichide deja baut si se vede efectul... si cararea pe care-o facui la baie

Kea, tinem pumnii sa vii cu rezultate bune de la medic!

Pisiko, majoritatea prietenelor mele au slabit in urmatoarele 3-6 luni dupa nastere... asa ca io nu-mi fac probleme, nu cred c-am sa fiu mai cu mot ca ele, sa fac colectie de kile :))

Stresul meu azi e ca vreau soareeeeeeeeeeeeeee... m-am plictisit de iarna si de frigggggg!!!

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Danonique, mai un pic sa rezisti, nu mai e asa mult, stiu ca nu-i usor dar merita efortul. Ce nu face o mama pt puiul ei!
Ocupatii n pat... nu prea sunt multe. Si eu sunt toata ziua pe net sau ma joc iar cand imi obosesc ochii stau pur si simplu.

Maya 36+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Maya, am facut in spital la 32s (3 zile x 2... probabil riscul de nastere prematura era destul de mare), apoi 2 la 33s (saptamana trecuta) si fac si maine. o sa intreb diseara... e adevarat ca pe reteta mi+a scris 4 fiole pt 2 zile si neaparat la 1 saptamana distanta.

Dorana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Danonique, iti multumesc pentru sfaturi! In ultimele zile aveam dubii serioase in legatura cu planul nostru de a merge acasa, dar se pare ca e ok.

Doranna, si eu cred ca am ajuns la un nivel de saturatie cu lecturile despre bebe, o sa o iau mai usurel si o sa imi ascult si instinctele cand va fi cazul. Am hotarat sa ma mai delectez si cu alte subiecte. Profit acum, pe ultima suta ca dupa.... nu stiu daca voi mi avea timp energie pentru asa ceva.

Manu 34+ Radu

Unde dragoste nu e nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Alina ai PM de la mine cu datele contului

Kea_tinem pumnii,sa vii cu rezultate bune

chatonel sunt total deacord cu tine, vreau sa vina primavara,sa se faca cald si sa fie soare afara ,imi da asa o nota de buna dispozitie cand afara e frumos

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

as vrea sa va intreb daca voua v+a prescris dr. ZIMAFLOR??? stiu ca unii prescriu din trim. II, al meu a zis ca pot sa iau in ultima luna de sarcina

Dorana 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

DORANA.Si eu ma mai uit la stiri si la cate o emisiune.Voi incerca sa gandesc pozitiv si sa vad partea buna a lucrurilor:stau acasa si ma pot bucura de cei doi puiuti pe care ii am chiar daca nu ma pot ocupa de ei asa cum as vrea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MAYA ce putin mai ai!Felicitari!Ce jocuri faci ca m-ar tenta si pe mine.Chiar cautam pe net jocuri dar mi-am cam prins urechile.Ceva sfaturi?Vreau sa imi cumpar o consola portabila dar nu ceva foarte complicat ca stau cam prost cu rabdarea.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Danonique, exact despre puiutii tai voiam sa-ti spun si eu. Cu siguranta, in urmatoarea perioada se vor simti mai neglijati, asa ca acum cred ca e perioada propice sa-ti petreci cat mai mult timp cu ei, asa cum se poate. Stiu ca e greu sa nu-ti poti permite multe dintre activitatile preferate cu ei, dar sunt sigur ca vor aprecia lectura povestilor, coloratul, colajele, cantecelele, modelatul, jocurile de-a..., vizionarea de desene animate impreuna etc. (Eu, de cand vine Maria de la gradinita, nu mai am timp de altceva )

Si o intrebare pt mamicile care mai au un copil/ doi: la ce v-ati gandit sa organizati/ cumparati/ discutati cand veniti cu bb mic acasa, astfel incat rolul de frate/ sora mai mare sa fie insusit cu cat mai multa bucurie?

Andreea, 34+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)

http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Alina.n ma faci sa rosesc. Nici eu nu stiu cum am rezistat atat, cateodata nu-mi vine sa cred ca de mai bine de 3 luni sunt plecata de acasa, din tara. Bineinteles ca familia mi-a fost alaturi si m-a ajutat f mult. Fara ei nu as fi reusit. Si voi m-ati ajutat mult, faptul ca am avut cu cine vorbi pe langa familie a contat enorm. Va multumesc.
Nu-i usor nici pt cele care stau acasa in pat, din persoana activa sa devii prizoniera in propria casa, consemnata 100% la pat, sa nu te duci decat la baie si inapoi. Dar merita efortul, asa trebuie sa gandim.

Maya 36+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput