Are cineva copilul la aceasta scoala.
Ma intereseaza care este nivelul de pregatire in scoala si cam ce fel de copii sunt educati, ....
Invataoarele predau/educa dupa sistemul comunist sau si-au imbunatatit metoda didactica.
Am o cunostinta ai carei copii sunt la scoala 10, unul intr-a 2-a, unul intr-a 3-a. Ea spune ca este o scoala bine cotata, ca este multumita, in principiu, de invatatoarele baietilor ei. Copiii sunt din familii cu educatie, deci nivelul este ridicat (merg la concursuri, iau premii). Acum, in fiecare generatie exista clase mai bune si clase mai slabe - in functie de invatatoare (care si ele isi aleg copiii probabil in functie de impresia facuta de parinti). Ea a vorbit din timp cu invatatoarele si au trecut-o pe lista. Daca copilasul tau va merge din 2010 la scoala atunci ar fi bine sa mergi in iunie la serbare sa vezi invatatoarele si sa o abordezi pe cea aleasa. Daca nu poti, atunc macar in 15 sept sa ajungi acolo sa vorbesti cu invatatoarea. Eu am avut ocazia sa ii vad pe unii colegi de-ai baietilor la zielel de nastere si mi-au facut o impresie buna - parintii poate unpic cam...snobi, dar asta e o parere strict personala.
Succes
Da, din 2010 mergem la scoala. Merci ptr sfat. Imi poti spune cand e festivitatea in iunie?
Mai, chiar nu stiu, noi suntem inca gradinari...dar banuiesc ca la fiecare scoala trebuie sa fie chiar in ultima zi de scoala, nu? Daca imi dai un PM prin preajma (in jur de 10 iunie) o pot intreba pe cunostinta mea daca au fost anuntati de data si ora exacte.