Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(136)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bine, Lisa, n-o sa ma stresez...si-o sa ma mai bucur un pic de linistea din casa. Tre' sa vad si eu filmul...

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La filmul ala ma uit si eu acum...da' sunt cu odorul in brate si il vad asa....mai cu intreruperi.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Unde ati gasit filmul?

POZE

Iulia 39+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! buna! ce fac mamicile? dar bebeii!
iulia, tin pumnii sa vina Clara repede repede si usor!

Citat:
citat din mesajul lui micola
In seara asta i-am dat din ora in ora sa suga, pentru ca ne-am apucat dupa baita, care s-a terminat la 10.45 si la 10.55 ne-am apucat sa mancam, dar nu l-am mai lasat o ora intreaga, ci 40 de minute, insa....nu s-a saturat...tot cauta cu gurita, i-am "indesat" suzeta repede in gurita (vai, ce mila mi-a fost de el, ca el astepta sa vina laptic pe ea..), dar o pierdea, plangea chiar si cu ea in gura si peste o ora l-am pus iarasi, l-am lasat cam 20 min, apoi l-am pus iar in patut si povestea s-a repetat , asa ca la 12.55 cine era cu titica in gura.. Dar acum nu a mai vrut el decat vreo 10-15 minute si a adormit...vad ca acum doarme frumos..

micola, seara asa e si la noi. pt a dormi primul somn lung de noapte FLorence suge cam in 3 reprize. prima data cu pofta, mult timp, uneori chiar la ambii sani si adoarme. o puns sa ragaie, o intorc pe toate partole, nu mai e chip sa o trezesc. dar daca o pun in patut sau o las din brate, in 5-10 min se trezeste si vrea neaparat sa suga. suge putin adoarme, o las, iar se trezeste. o pun sa ragaie, ii vb un pic, dar tot sanul il cauta. ii dau sa pape si in general dupa tura asta adoarme. am incercat sa ii fac baita mai devreme, sa ii dau sa pape mai devreme, nu, ora la care se calmeaza ea si reuseste sa adoarma profund e in 22 si 23, dupa cateva reprize de supt. doctorita a zis ca e ok, mai ales daca in cursul zilei nu stra intr-una la tata.

in legatura cu laptele, mi-a zis doctorita specializata pe nutritie sa mananc cat mai multe mancaruri calde si sa beau cat mai multe bauturi calde. mi-a mai spus ca mancarurile dulci, deserutrile si bauturile dulci nu sunt ff bune pt lapte.

noi ieri am fost la controlul de 1 luna, insa noi am facut azi 1 luna jumatate. Florence are 5275g si 53,2 cm, insa lugimea nu e exacta. un pic cam grasuta dupa parerea doctoritei, raportand greutatea la lungime. ni s-a recomandat sa contiunuam cu alaptatul exclusiv pana la 5 luni. apoi mai vedem.

fetele din Rom, pana acum ce vaccinuri ati facut la bb-ei. aici, la 3 luni se face BCG-ul, dar noi vom fi in tara. sa il fac inainte de plecare sau in tara daca se poate sau la intoarcere, atunci va avea 5 luni.
va , isi vrea floricia portia de atentie, poate si laptic pt ca e treaza de mai bine de 1 ora

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Buna mamici si burtici,

Felicitari proaspetelor mamici, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

De citit v-am citit, dar de scris mai greu...noi petrecem mare parte a zilei pe afara, la plimbare, iar seara suntem mai ocupati pt vine si Alex de la scoala.

Am avut control de 1 luna, bebe a luat 1 kg in greutate si s-a lungit, are 4900g si 58cm. M-am reglat si cu laptele, acum avem suficient, sper sa ne tina tot asa. Pt fetele interesate eu am luat in ultima vreme niste pastile care ajuta la lactatie, Fenugreek, se pare ca au avut efect la mine.

Micola, 300g e cam putin, dar eu cred ca in cazul tau o masuratoare a fost gresita, fie in spital, fie la pediatru..aici copiii se cantaresc in pielea goala, fara haine si fara pampers, asa stii greutatea exacta, nu cu aproximari.

Iuliacris, iti tin pumnii sa vina bebele cat mai repede si sa ai o nastere usoara!! Incearca sa te odihnesti cat mai mult acum cat mai ai timp

Miere, am vazut pozele cu voi, aratati f bine cu totii! Aidan e un scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Micola

Iulia profita de timpul asta cat poti, odihnestete

Dalma e superba printesa voastra, seamana cu tati, si tu arati foarte bine

Eu declar o noapte alba, nu am dormit deloc, a mancat bebe din 2 in 2 ore si il leganam cate o ora sa adoarma. Cand reuseam dormea 10 min si se trezea.Ce m-ati mai olalait ca doarme fiu-meo noaptea multt. Imaginati-va ca ii dadusem si fenobarbitalul. (asa am decis pana la urma sa i-l dau ca sunt doar 3 zile)L-a durut burtica.....era terminat mititelul. Acum a papat si inca legan la el...sa vad daca am succes.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Micola arata super brunetelul tau...si ce par lung are...imediat trebuie sa il duci la frizer

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Am intrat in grupul mamelor chiaune
De la 20 la 2 o plans fetita de la noi din salon. Si al meu a dormit. De la 3 la 5 a supt Fabian sau s-a uitat dupa avioane. Si acum cand atipisem au venit asistentele sa ne ia la spalat etc...

Vad intr-o dunga deja. Ma duc sa va citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
damiana, elasan, sa va traiasca piticii si sa fie sanatosim, sa va aduca numai bucurii!!!
Ada, multumesc, am modificat data de nastere pentru Matei al Ralucai
Eli, ai aici schema de vaccinare din romania.
Cristi, sper ca a fost ok la vaccin si nu ati avut efecte secundare.
iulia, nu mai e mult.. hai ca poate se hotaraste saptamana asta sa iasa
Patricia, vezi ca la unii copii fenobarbitalul are ca efect secundar agitatia.... nu somnolenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Ce mai faceti fetelor?
Problemute mai mari mai mici...o sa treaca repede, ganditi-va ca e scurta perioada asta si o sa va para rau dupa ea.
Eu asa fac si il tin in brate cat pot de mult, aproape non-stop, nu pt ca ar cere-o el ci pt ca vreau eu (lumea imi spune ca o sa iasa un alintat, uite de aia nu mai pot eu). Eu vreau sa imi iubesc copilul si el sa simta asta, si cum pot sa o fac la varsta asta decat tinanadu-l in brate si alinandu-i orice discomfort? Pana acum Aidan e un copil foarte echilibrat, fara colici, doarme mult, adoarme si in brate dar si in patut, singur.
Acum face vocalize in patutul lui, ma duc sa il mangai putin!www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journeywww.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Si eu gandesc la fel. Al meu nici nu a facut 3 saptamani si deja mi se pare ca a crescut. In curand va fi mare si o sa-mi para rau pt perioada cand era mic. E asa de dulce cum cauta cu gurita sanul. Il ador si stau cu el in brate cat pot de mult, chiar si noaptea ca acum are colici si il chinuie f mult, dar in brate la mami se linisteste. Ii dau si picaturi de colici, dar nu f multe ca sunt pline de E-uri.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput