Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(136)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

FELICITARI DAMIANA!!!! Sa-ti traiasca bb Horia si sa fie sanatos, frumos si mancacios. Recuperare rapida!!!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Am vazut poze cu alecsandra de ttenzika, tare, tare scumpa!

porumbita eu ii pun si bluzita pentru ca varsa mult lapte si se uda; mi-e mai usor sa schimb bluzita de deasupra decat sa o dezbrac de body mereu, ca o ia frigul si incepe cu sughitul

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

aha, deci exista o explicatie...
ca incepusem sa ma intreb de ce sunt singura care tine bbul doar in body si pantalonasi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

neata!

Crisspy - eu mananc supa/ciorba de vaca, pui, perisoare, de legume pasate (supa crema);

Aalina - eu am dat pe vaccin aprox 5 mil, l-am luat de la famacia din spate de la Unirea (multumesc Andre_ea) - stai ca acum mi-am adus aminte ca esti din bn. In spital copilul meu nu a supt decat la mine - colostru, fara pic de completare si asta m-a ajutat sa-mi ina laptele cam cand am iesit din sp, dupa 2 zile.

Andreea si Andrei

CIUFIK,ce vaccin? se apropie si Eliza mea de 2 luni, deci tre sa-i facem vaccin, insa doftora spunea de cca 7.5 mil. a intepat-o de 4 ori? sau o data?

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bun venit pe lume ultimilor bebei si felicitari mamicilor lor!

Eu am prins un moment de liniste, dorm amandoi copiii si intru sa citesc urgent.

Incep ca de obicei cu problema mea...Filip e ritat rau la popou d cateva zile. Il dau cu 5 creme (printre care na cu antibiotic, preparata la farmacie) si nimic...oi suntem aia de facem kk f des...voi cu ce-i dati pe bebei?
Cutaden-ul e bun ptrcopii asa mici?

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Ciufik, LA MULTI ANI iubita!! Sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!
Imi pare rau ca ieri nu am intrat si nu am putut sa-ti urez.
Uite azi in schimb ai de la mine un brat de:

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Anuc, sunt importante si cremele dar cel mai important este sa-l schimbi des si de fiecare data cand a facut kk sa il speli cu apa calda si sapun, apoi sa il usuci bine cu un prosopel.
O crema buna pentru fundulet este cu oxid de zinc. Eu folosesc si ulei de masline.
Nu iti inchipui ca trece instant, sunt necesare cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ce mai faceti fetelor?
Problemute mai mari mai mici...o sa treaca repede, ganditi-va ca e scurta perioada asta si o sa va para rau dupa ea.
Eu asa fac si il tin in brate cat pot de mult, aproape non-stop, nu pt ca ar cere-o el ci pt ca vreau eu (lumea imi spune ca o sa iasa un alintat, uite de aia nu mai pot eu). Eu vreau sa imi iubesc copilul si el sa simta asta, si cum pot sa o fac la varsta asta decat tinanadu-l in brate si alinandu-i orice discomfort? Pana acum Aidan e un copil foarte echilibrat, fara colici, doarme mult, adoarme si in brate dar si in patut, singur.
Acum face vocalize in patutul lui, ma duc sa il mangai putin!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Si continuarea mesajului de la DAMIANA:

"Am avut anestezie generala pana la urma pentru ca mi s-a facut rau de la rahi si nu mai putea repira. A trebuit sa ma intubeze . Bebe a avut nota 8 ca era adormit dar apoi a luat 10. Nu stiu inca cati cm are. Abia astept sa-l vad. Va pupam."

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Damiana, felicitari pt puiut! Sa fie sanatos, sa creasca maare maare, iar tu sa te refaci cat mai repede!

Dya
IuliaCris

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

'salut gagici..prezente la apelin primul rand felicitari noilor mamicutze Damiana si Aalinarefacere rapida si bine at venit bebe Fabian si bebe Horea sa cresteti mari si sanatosi
Vazut poze cu bebei frumosidoamne dumnezeule unul si unul...cand te gandesti ce minuni am avut noi in burticami-e nici acum nu imi vine a crede
Nu reusesc sa vad poze cu bebe FABIAN..unde sunt??

Si mai raportam ceva... am facut in sfarsit dragostedupa 4 luni..ne-am riscat aseara chiar daca au trecut doar 4 sapt. de la nastere..dar dupa cate 1 pahar de vin nu a mai contat..si a fostok chiar nu a durut deloc..
in rest am o fata maraita..de azi dimineatza de la 10 tot vrea sau nu mai vrea cate ceva..bine ca doarme noaptea macar..asa ca mai bine nu ma mai vait

mamica de Alecsandra

poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput