Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(136)
Raspunsuri - Pagina 13
rein spune:
Aalina, multa sanatate, bun venit pe lume lui Fabian! Mi-au dat lacrimile cand am primit mesajul tau... inca nu m-am obisnuit cu nasterile, cred ca imi mai trebuie o tura..
Bun venit si lui Bogdan Stefan!, bblusul lui Elasan! sa fie sanatos si sa ia repede in greutate!
Andre_ea, daca vomita rau, incearca sa-l pui dupa masa mai ridicat de la mijloc in sus. Eu il pun in scoica de masina ca sa aiba spatele drept si functioneaza. Si neaparat trebuie sa ai rabdare sa scoata tot aerul dupa ce mananca.
Ciufik spune:
neata!
Crisspy - eu mananc supa/ciorba de vaca, pui, perisoare, de legume pasate (supa crema);
Aalina - eu am dat pe vaccin aprox 5 mil, l-am luat de la famacia din spate de la Unirea (multumesc Andre_ea) - stai ca acum mi-am adus aminte ca esti din bn. In spital copilul meu nu a supt decat la mine - colostru, fara pic de completare si asta m-a ajutat sa-mi ina laptele cam cand am iesit din sp, dupa 2 zile.
Andreea si Andrei
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DarkBendis Aalina, tare frumos e bebe Fabian ! Si tu arati foarte bine Damiana, Bebelusi, felicitari pentru greutate buna la Vladut! Uite asa se fac ei mari Andre-ea Las' ca o sa treaca si perioada asta mai dificila! Daiopri, sper sa treaca repede "problema" Fetelor mamici de baieti, vad ca s-a pomenit de decalotare... eu am intrebat-o pe pediatra ce si cum si tipa a facut ochi mari ... aici nu se face decalotarea de nici o culoare. Eu doar il spal cu apa calduta de fiecare data cand schimb scutecul plus cam de 3 ori pe saptamana baita (apa cu gel de dus Mothercare) si atat... si mi-a zis ca nici nu trebuie sa fac mai mult.Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Nici aici nu se mai face decalotarea, doar medicii mai inapoiati o recomanda. Mie, doctorita mea de familie, care e tanara, mi-a spus ca s-a schimbat mentalitatea si sub nici o forma sa nu decalotez, ca mai rau ii fac. Si daca dati pe net o cautare la fimoza congenitala, o sa vedeti ca e normal sa fie asa putulica la baieti. E similar cu himenul la fetite. Nimeni nu defloreaza fetitele din motive de igiena. Cica acolo, la baietei, se formeaza smegma, care igienizeaza, si nu e nevoie decat sa spalam cu apa calda putulica si atat, nu sa tragem de ea.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
rein spune:
Anculet, in ce sector stai?
Eu stau in 2 si am facut asa: am mers la Starea Civila unde am depus 3 dosare: alocatie nou-nascut (prima de nastere), trusou si alocatie copil (pana la 2 ani). Am avut toate originalele la actele noastre inclusiv livretul de familie plus vreo 3 copii cel putin de fiecare si mi-a luat cu totul 2 ore. Cererile ti le dau de acolo, se completeaza pe loc.
Dosarul de indemnizatie se depune la DGASPC de care apartii (dir de protectia copil), eu nu l-am depus inca, astept sa faca primul copil 2 ani. succes!
Naty spune:
cristi faceti deja vaccinul?
Noi avem programare pe 2 martie.
alina1976 pe unde esti? Treci la apel!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
ada_coman spune:
Fetelor am uitat sa va spun ca sambata a fost botezul lui Matei-Teodor, bebe de Raluca Alexa, a fost fff frumos si ne-am distrat fff bine la petrecerea organizata in cinstea lui. Raluna este nana fetitei mele Daria. O sa va povesteasca ea mai multe dupa ce isi instaleaza net-ul. Matei e nascut pe 10 ian noaptea la 00.39, adica pe 11 ianuarie, e trecut pe 12 pe prima pagina .
Sanatate voua si la bebici
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
DarkBendis spune:
ELASAN, felicitari, sa-ti creasca mare licuriciul, sa fie sanatos si numai fericire, bucurii si impliniri sa aveti impreuna! Recuperare usoara si cat mai rapida si laptic mult
Porumbita, in casa bebe sta in body cu maneca scurta +bluzita si pantalonasi+sosetute sau body+ salopeta cu maneca lungacu labute
(temperatura in casa cam 21 grade acum) Nema caciula, din aia ne punem doar cand iesim afara. De Mustela nu stiu ce sa-ti zic, eu folosesc produsele de la Mothercare.
Damiana, Dya, Iulia
Cristi, noi mergem la vaccin poimaine...
Crisspy, nu stiu daca ti-am mai raspuns, eu mananc ce vreau, nimic in mod special, atata doar ca nu bag produse cu cofeina (in afara de cate un pic de ciucalata ca fara dansa nu se poate exista). Ieri de exemplu am papat chiftelute cu cartofi prajiti (facuti la cuptor) cu muraturi, azi o sa bag clatite la greu ca cica e Ziua Clatitelor (Shrove Tuesday) si cum avem musafirii obisnuiti d emarti... numa' bine pica o mica petrecere cu clatite.
Ada , multumim pentru vestile despre bebele Ralucai. Raluca, felicitari pentru botez
Fetelor, noi azi mergem la control... adica eu am control si bebe, cavaler ca de obicei, ma insoteste In general, nu-mi fac probleme ca ar fi vreun bai... atata numa' sa vad daca e normal spotting-ul asta de la pilule (care de fapt la un moment dat se transformase in bleeding in toata regula) si sper sa-mi dea medicul OK la un pic de gimnastica.
Damiana, noutati??
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein Andre_ea, daca vomita rau, incearca sa-l pui dupa masa mai ridicat de la mijloc in sus. Eu il pun in scoica de masina ca sa aiba spatele drept si functioneaza. Si neaparat trebuie sa ai rabdare sa scoata tot aerul dupa ce mananca. rein |
Dar e vorba de Tudor. Si la el e mai grav. A vomitat deja de 3 ori. Nu poate inghiti nici apa fara sa vomite.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
bebelusi spune:
naty ai PM
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
rein spune:
Andre_ea, daca are Tudor pb asta atunci verifica-l des sa nu aiba si temperatura. Tocmai ne avertiza o mamica de 2007 ca bantuie rotavirusul, care e nasol, poate duce la deshidratare rapida.
Incearca deci sa-i dai ceva lichide pe care sa le retina si protejeaz-o pe surioara lui.