Caut un restaurant dragut, elegant, cu servire ireprosabila, in sectorul 6 pentru botez. Cunoasteti? Multumiri anticipate.
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)
La "Cocosul Rosu" am avut noi botezul... e drept ca sant aproape 6 ani de atunci... Ne-a placut, a fost bine
Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni
Buna
sa stii ca si noi am facut tot la Cocosul Rosu, anul acesta pe 31.01 si am fost multumiti. Am discutat cu domnul de acolo si despre meniu, a fost 120 ron - am scos sarmalele- si despre aranjamente, ei iti propun, tu alegi, totul a fost acceptabil dpv financiar.
Muzica a fost ok, am vorbit inainte cu dj-iul si nici nu a fost f scump.
daca nu ai gasit deja altceva, poti incerca
Mihnea 4 luni si jumatate
Noi am facut petrecerea de turta fetitei la acest restaurant din Domnesti.
http://www.casadomnesti.ro/
Mi-a parut ca nu l-am descoperit si la botez. Este select, servire buna, mancare buna si saloane de mai multe marimi. Nu este f departe, de la soseaua de centura cu bd-ul ghencea se mai fac cam 5 min.
Multumesc.Am gasit intre timp.
Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)
Buna tuturor,
Sunt o viitoare mamica de gemeni si am rugamintea, daca stie cineva,sa-mi recomande un DJ pentru botez. Se pare ca am gasit azi locatia, este vorba de restaurantul "Vulturul" din cartierul Militari, care ne-a placut. Noi vom avea un botez cu maxim 40 persoane in noiembrie,si ne-ar fi de ajutor atat recomandari pentru DJ cat si pareri despre acest restaurant,poze de la alte botezuri de la aceasta locatie etc.
Multumesc si astept pareri...
Karina 24+ cu Eva Maria Sofia Andreea
si maine e o zi
Chiar nu mai e nimeni pe aici?! E liniste rau...Nu mai sunt mamici interesate de botez,sau care sa fi avut botezul, pareri, ceva....
Eu totusi mai sper!
Karina 25+ cu Eva Maria Sofia Andreea
si maine e o zi