restaurant botez sector 6

restaurant botez sector 6 | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Caut un restaurant dragut, elegant, cu servire ireprosabila, in sectorul 6 pentru botez. Cunoasteti? Multumiri anticipate.

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

La "Cocosul Rosu" am avut noi botezul... e drept ca sant aproape 6 ani de atunci... Ne-a placut, a fost bine

Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flory_28 spune:

Buna

sa stii ca si noi am facut tot la Cocosul Rosu, anul acesta pe 31.01 si am fost multumiti. Am discutat cu domnul de acolo si despre meniu, a fost 120 ron - am scos sarmalele- si despre aranjamente, ei iti propun, tu alegi, totul a fost acceptabil dpv financiar.

Muzica a fost ok, am vorbit inainte cu dj-iul si nici nu a fost f scump.

daca nu ai gasit deja altceva, poti incerca

Mihnea 4 luni si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Noi am facut petrecerea de turta fetitei la acest restaurant din Domnesti.
http://www.casadomnesti.ro/

Mi-a parut ca nu l-am descoperit si la botez. Este select, servire buna, mancare buna si saloane de mai multe marimi. Nu este f departe, de la soseaua de centura cu bd-ul ghencea se mai fac cam 5 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Multumesc.Am gasit intre timp.

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Buna tuturor,

Sunt o viitoare mamica de gemeni si am rugamintea, daca stie cineva,sa-mi recomande un DJ pentru botez. Se pare ca am gasit azi locatia, este vorba de restaurantul "Vulturul" din cartierul Militari, care ne-a placut. Noi vom avea un botez cu maxim 40 persoane in noiembrie,si ne-ar fi de ajutor atat recomandari pentru DJ cat si pareri despre acest restaurant,poze de la alte botezuri de la aceasta locatie etc.
Multumesc si astept pareri...

Karina 24+ cu Eva Maria Sofia Andreea

si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Chiar nu mai e nimeni pe aici?! E liniste rau...Nu mai sunt mamici interesate de botez,sau care sa fi avut botezul, pareri, ceva....
Eu totusi mai sper!

Karina 25+ cu Eva Maria Sofia Andreea

si maine e o zi

Mergi la inceput