Stie cineva sa imi spuna ce vaccinuri se faceau la copii incepind din 1980 pina in 1997,si la citi ani se faceau?.Eu sunt la sfirsitul lui decembrie 1979 nascuta si din pacate circa noastra s-a mutat si au pierdut o gramada de acte printre care si pe ale mele si as vrea sa stiu ce vaccinuri se faceau.Mama mea spune ca am primit absolut toate vaccinurile care se faceau.M-as bucura tare mult daca m-ar putea cineva ajuta.
sunt aproape aceleasi ca si acum doar cu mici modificari in aceste vaccinuri adica in cele din ziua de azi sa-u mai adaugat si alte radacini ptr virusi,si mai stiu ca se facea ditamina D2 nu cum e acum D3,si cele care se faceau in campanii scolare cred stai sa ma uit pe fisa mea,eu sunt nascuta in 1985 cred ca sunt destul de aproape;BCG,AP,DIF PER,SI VITAMINIZARI CU D2 R4DT.CAM ATAT SPER CA TE-A AJUTAT CU CEVA POATE ITI ADUCI AMINTE.O ZI BUNA
BUNA,nu raspund la subiect ca nu stiu ,dar am o intrebare despre vaccinuri si fiind aici un subiect,o postez aici.A facut careva vaccinul acesta pneumococic care se face pina la varsta de 5 ani,au facut ceva reactii adverse,ce ati mai auzit de el caci parerile sunt impartite si nu este nici ieftin!
Despre vaccinuri se discuta pe larg in cadrul acestui topic.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131857
Pentru ca autoarea a primit raspuns la intrebarile puse voi inchide acest topic.