Bacsis la sala?
Vreau sa ma apuc de sala/Power Plate, cel mai probabil Power Plate si am o dilema. O sa am un antrenor care o sa stea doar cu mine pe parcursul sedintei(merg la un salon care are si sala) si intrebarea mea e daca ar trebui sa-i las ceva la sfarsit. Adica platesc sedinta la receptie, dar se practica bacsisul la asa ceva? Chiar nu stiu si mi-e nici sa nu jignesc, nici sa nu fiu pe dinafara
Raspunsuri
ionica spune:
Intreaba-l daca are vreo cutiuta unde se pune tips-ul ,in spaniola e propina?![]()
Sophia 2ani 06.09.06
+35 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
ionica spune:
Daca-i chipes baiatu sunt convinsa ca fetele vor cotiza si cu o spaga la sfarsit de program.
Dar mi se pare aiurea sa dai ceva odata ce la receptie tu platesti pentru antrenor privat.
Am locuit in costa rica si acolo propina era mai rau ca in romania,in masina aveam o cutie numai cu monede pentru propina.
Imi aduc aminte ca aveam si antrenor dar nu am dat nimic niciodata 
Sophia 2ani 06.09.06
+35 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Diablette spune:
Lolita, eu merg la power plate dar fac si masaj cu acelasi antrenor. La masaj ii las bacsis si pt power plate. Dar nu e nevoie la POwer plate, oricum ei sunt platiti si la procent. De curiozitate, unde mergi la Power Plate?
Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
Ramonika spune:
si apoi ne plangem ca se invata lumea cu spaga si cu bacsis... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Cinezee spune:
mi se pare penibil ...la cat platesti seditna ptr antrenor personal sa mai dai si bacsisi
ce naiba pai in felul asta cu spaga nu se va eridica niciodata ...daca el se tot practica
eu una personal nu as da asa ceva
in lucru mici regasesti fericirea
RazaDeSoare spune:
Lolita,nici eu nu as da bacsis.Pana la urma asta este jobul lui,pentru asta este platit.Iar tu oricum platesti sala.Daca asteapta bacsis de la tine schimba sala sau antrenorul.
ancamari spune:
Nici eu n-as da spaga, poate daca ar fi tanti i-a duce o cioco
de 1 Martie. Sa zica merci ca platesti abonamentul cu instructor cu tot, stiu ca e destul de scump in varianta asta, putina lume isi permite.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
Deianira spune:
Lolita, oricum platesti o gramada de bani pentru sala, de ce sa ii mai lasi si bacsis? Omul e platit sa faca asta.
Eu cred ca se exagereaza cu bacsisurile astea.