Gemanutzele intampina primavara

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare si de la mine.
Noi, pe langa casa
Vreme nasoala.
Unii... raciti.
O seara faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalis spune:

Buna tuturor,vi se mai alatura o geamana.Va urez o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Pe maine:

CONFLICTUAL. Relatia cu lumea merge foarte prost astazi si te vei intoarce acasa obosit de atatea dispute si argumentatii in contradictoriu. Asa cum tu iti sustii punctul de vedere cu vehementa, avand impresia ca numai tu ai dreptate, la fel si interlocutorul tau este la fel de convins in ceea ce spune si nu accepta sa-ti dea tie ultimul cuvant, si de aici se nasc discutii incinse. Daca vezi ca celalalt nu renunta la lupta, ar fi bine sa fii tu cel conciliant si sa taci, lasandu-l pe el sa castige

Lora, multa sanatate! Am impresia ca te-ai intersectat undeva pe drum cu al meu sot! De duminica o tine intruna cu o raceala uraaaata. Febra, antibiotice, repaus la pat. Si eu fac naveta intre el si bb: fa mancare la cel mare, da mancare la cel mic, spala schimburi transpirate de cel mare si kk de cel mic ... Acum doua nopti am dormit cam o ora in fund, alaptand.... Si cu toate acestea, am ajutor (mama) ce merge dupa cumparaturi/doctorii. Greu! Sper sa treaca cat mai repede perioada aceasta! Ahhh, si in continuare NINGEEEE!

Raluca, multa sanatate la cei raciti! Da' ce-i cu tine? Prea scurt, prea rar....

Aalis, bine ai venit! Mai spune ceva detalii despre tine! Poate asa se mai anima si subiectul!

O noapte cat mai linistita!

Mergi la inceput

Bun venit, Aalis, alaturi de noi!

Black... ce sa zic? Sanatate sotului, pupicei pt boticul cel mic
Al meu se mai inzdravenise un pic si iar voia sa plece la fotbal.
I-am bagat interdictie.

"Prea scurt, prea rar..." - pai nu e tocmai cea mai fericita perioada a vietii mele. Si nu vreau sa indispun pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Azi au fost activate numerele de teledon.Mai avem acum sa le facem cunoscute.
Am pus ieri plicul la acea fundatie, maine ar trebui sa ajunga.

Doina Bita

Mergi la inceput

Sa dea Domnul sa fie bine, Doina. Sa mearga bine si sa reusiti.

Mergi la inceput

18 martie 2009

Este o zi buna pentru a pregati planuri de afaceri. Aveti sanse mari sa va imbunatatiti situatia financiara.

Dupa-amiaza s-ar putea sa intarziati putin cu prietenii, ceea ce poate duce la discutii in familie. Va sfatuim sa fiti mai atent cu partenerul de viata.

Mergi la inceput

18 martie 2009

CONFLICTUAL. Relatia cu lumea merge foarte prost astazi si te vei intoarce acasa obosit de atatea dispute si argumentatii in contradictoriu. Asa cum tu iti sustii punctul de vedere cu vehementa, avand impresia ca numai tu ai dreptate, la fel si interlocutorul tau este la fel de convins in ceea ce spune si nu accepta sa-ti dea tie ultimul cuvant, si de aici se nasc discutii incinse. Daca vezi ca celalalt nu renunta la lupta, ar fi bine sa fii tu cel conciliant si sa taci, lasandu-l pe el sa castige.

Mergi la inceput

18 martie 2009

Ti s-a mai spus ca ai o atitudine usor schimbatoare si strici oarecum planurile facute impreuna cu partenerul. E bine sa mai cedezi macar de dragul iubirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ce faceti, gemanutelor?
Noi suntem bine, aici ninge, tuna si fulgera...cam ciudat, nu? Pe mine ma doare gatul, se pare ca sotul lui Black a trecut iar pe la mine...
Nu ratati numerele pe care le-a pus Doina pe site-ul lui Dan!
Uffff....si-s numai Romtelecom...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput