Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am verificat daca au intrat apelurile, sunt unul de la mine si unul in plus.Multumim din suflet!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Doina, cum adica unul de la tine si unul in plus? O prietena de-a mea a incercat sa sune, de ex. si i-a intrat un beeeep, nu i-a zis nimeni nimic, nu stie daca a fost sau nu preluat. E un robot care inregistreaza automat, sau cum? Cum se verifica asta? Iti spune ceva, ca s-a inregistrat apelul?

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

doina, ma gandesc ca probabil o sa-ti poata da un desfasurator al numerelor de tel de la care s-a facut apel nu?
exact...intrebarile pe care le-a pus LoraG mi le-a pus si mama, cum stie ca apelul a fost intregistrat sau nu? explica-ne cum a fost cand ai sunat tu...pliz...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

RAspunde un robot care spune "va multumim pentru donatie", cel putin asa a fost cind am sunat eu. Am mai sunat si la alte teledonuri si uneori e robot, alteori e doar un bip. Apelul apare separat pe factura pe care ti-o trimit. Cum tine Doina evidenta apelurilor asta nu stiu, probabil exista un protocol cu cei de la Romtelecom.
E ciudat ca Doina spune ca erau doar doua apeluri, poate apar mai tirziu pe lista?

Mergi la inceput

Mie mi-a dat un link unde accesez, am o parola si un user si vad cate apeluri sunt, astea le am eu si ei.Am accesat chiar acum si doua apeluri sunt.Nu se vede de la ce numere s-a sunat.Doar cate apeluri pe fiecare numar.in 20 ale lunii urmatoare primesc desfasuratorul si se varsa banii in cont.
DOAMNE AJUTA!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

am donat si eu acum.
nu am prins mesajul robotului de la inceput, dar in final a zis "multumim pentru donatie"mult succes!

Mergi la inceput

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

doina, permite-mi sa iti sugerez sa specifici in titlul subiectului faptul ca ai afisat nr de teledon

Mergi la inceput

Terry, orice idee e super, o sa scriu la titlul subiectului.Multumim mult!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Am pus, doar atat intra , restul nu merge sa scriu.

Doina Bita

Mergi la inceput