Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
Raspunsuri - Pagina 5
doinabita spune:
Am verificat daca au intrat apelurile, sunt unul de la mine si unul in plus.Multumim din suflet!!!
Doina Bita
LoraG76 spune:
Doina, cum adica unul de la tine si unul in plus? O prietena de-a mea a incercat sa sune, de ex. si i-a intrat un beeeep, nu i-a zis nimeni nimic, nu stie daca a fost sau nu preluat. E un robot care inregistreaza automat, sau cum? Cum se verifica asta? Iti spune ceva, ca s-a inregistrat apelul?
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
monica-elizabet spune:
doina, ma gandesc ca probabil o sa-ti poata da un desfasurator al numerelor de tel de la care s-a facut apel nu?
exact...intrebarile pe care le-a pus LoraG mi le-a pus si mama, cum stie ca apelul a fost intregistrat sau nu? explica-ne cum a fost cand ai sunat tu...pliz...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Natasa spune:
RAspunde un robot care spune "va multumim pentru donatie", cel putin asa a fost cind am sunat eu. Am mai sunat si la alte teledonuri si uneori e robot, alteori e doar un bip. Apelul apare separat pe factura pe care ti-o trimit. Cum tine Doina evidenta apelurilor asta nu stiu, probabil exista un protocol cu cei de la Romtelecom.
E ciudat ca Doina spune ca erau doar doua apeluri, poate apar mai tirziu pe lista?
doinabita spune:
Mie mi-a dat un link unde accesez, am o parola si un user si vad cate apeluri sunt, astea le am eu si ei.Am accesat chiar acum si doua apeluri sunt.Nu se vede de la ce numere s-a sunat.Doar cate apeluri pe fiecare numar.in 20 ale lunii urmatoare primesc desfasuratorul si se varsa banii in cont.
DOAMNE AJUTA!!!!
Doina Bita
terry spune:
am donat si eu acum.
nu am prins mesajul robotului de la inceput, dar in final a zis "multumim pentru donatie"mult succes!
terry spune:
doina, permite-mi sa iti sugerez sa specifici in titlul subiectului faptul ca ai afisat nr de teledon
doinabita spune:
Terry, orice idee e super, o sa scriu la titlul subiectului.Multumim mult!!!
Doina Bita