Prietenie la pleneala*30*-Amintiri de demult
Raspunsuri - Pagina 6
misha71 spune:
kari?? pai o lasasem la chef. Cum s-a imbolnavit? Ce a patit?
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Morgano spune:
Kariiiiiiiiiii, multa sanatate!!! Te iubim cu toatele, fa-te bine si hai la convalescenta vesela. Te pup tare-tare.
Amintiri de demult: aveam 58 de kg la 176 si ma credeam grasa ![]()
![]()
Amu imediat am 3/4 plus si ma cred tot grasa.... deci pe unde o fi progresu.... macar emotional????
Am crescut intr-o familie minunata, am fost un copil fericit, apoi razvratit, daca ma uit cu ochii de adult in urma, am vo 15 topicuri de deschis pe la 1/2 si psi. Culmea, nu despre ai mei parinti 
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
MadameBovary spune:
Miha, am optimism cat pentru toate.. zace inca neexploatat tot in mine
. Acum cred ca e si de la raceala care imi da tarcoale de-s asa mai bleaga, da' imi revin eu. Mai mult e melancolia trecerii timpului si a pierderii persoanelor dragi din jurul meu..
iar urla marele jucator de la Steaua in apartamentul de sub mine! 

mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 kari?? pai o lasasem la chef. Cum s-a imbolnavit? Ce a patit? **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
da,si eu tot la chef o stiam,dar mai stiam si ca nu se simte foarte bine...insa nu ma asteptam sa ajunga la spital...

noapte buna va zic si eu....maine o luam de la capat...cu terapia si tre'sa fim odihniti,iar dupa amiaza mihaitza este invitat la ziua unui baietel a unei mamici din constanta si ea forumista...recunosc ca am emotii,mihaitza nu a mai fost de mult la gradi si nu stiu cum va reactiona intre atatia copilasi!
va doresc o saptamana buna si va
cesc pe toate!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
diarux spune:
MB si tu cu vecinii??moamaaaaa!!!prefer cu steaua decat cu secsu!
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
MadameBovary spune:
Dia, as prefera sa-l aud ca face sex decat sa il aud zbierand cand ii apuca bazdacii, iar nevasta-sa urla si aia din cand in cand... si in tot timpul asta copilul plange de rupe, iar fotbalistu' rage si mai tare!
Kari, dam cu
in tine sa te faci bine!!
Miha, succes maine la tratament si distractie placuta la pici

misha71 spune:
mai bine Steaua decit
fara sa fii tu protagonista ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
MadameBovary spune:
Ma tin departe de asta la cum rage la copil, ca la altceva nu-mi dau seama de ce tre sa depuna atatia decibeli... si zici ca urla fix in tzeava de la calorifer, asa de tare se aude la mine in camera! 
misha71 spune:
Baga si tu Metallica la maxim ![]()
(LadyJ)
kokiy spune:
Hai sa va zic prima mea razvratire din tinerete ...aveam vreo 15 ani si mi-au cumparat ai mei o pereche de blugi
...pe vremea aia eram cool
...dar nu mai vroiam sa port alta pereche de pantaloni neam(fusta oricum nu-mi placea)...mi-au ascuns ai mei pantalonii dragi ,iar eu de furie am bagat foarfeca in restul de pantaloni
...bineinteles ca a urmat un scandal monstru ,dar cum n'aveau ce sa-mi dea de imbracat ,mi-or dat blugi mei cei dragi ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)