Prietenie la pleneala*30*-Amintiri de demult

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Delphi, ce anume? E de bataie, ca ne bagam pentru fetele din gasca

Bre, butoiul meu sigur e roz! Si ala de depresii e negru cum nici nu va pot povesti. Nu prea am chef de povestit astazi... se supara cineva pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

alo!!!am gresit forumu???nu e la pagina dementelor???imi placeau mai mult subiectele despre secs.ce e cu chicarea asta in butoaie???acu cand sunt si io pe aici??/sau tocmai pentru ca sunt aici???hmmm....

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

amintiri din copilarie...
eu blonda din dotare avusai o copilarie asa si asa...amintiri de demult.
multe tata....eram iubita nespus de un baiat din roman. care a venit la mine la iasi cu conditia sa merg inapoi cu el la roman. eu de colo da... a venit la mine si cand sa plece...stii... eu.... nu merg cu tine...ca am scoala....am cursuri...el pe peron...mi-a facut un scandal...vai de mine
m-a facut cu ou si cu otet...i-am tras o palma si am rupt-o la fuga...radea lumea de pe peron mai ceva ca la circ...

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buey ,sa nu ma pui eu pe povestit, ca va cruciti sau mai bine zis o sa fugiti de pe topicu' asta, si ma bate Misha

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Buey ,sa nu ma pui eu pe povestit, ca va cruciti sau mai bine zis o sa fugiti de pe topicu' asta, si ma bate Misha

nu te bate nimeni bre...te apar eu...nu ma vazui cata sunt...suflu odata spre misha...nu mai e...zii

poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Delphi nu esti mai mare ca mine, asa ca din partea ta se cheama ALIZEU. Stai sa vezi cind o da CRIVATUL

Kokiy, baga mare ca deja imi imaginez Din partea ta nu pot veni decit povesti cu invatzaminte

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Delphi nu esti mai mare ca mine, asa ca din partea ta se cheama ALIZEU. Stai sa vezi cind o da CRIVATUL

vrei sa ne masuram in kile? sau in puterea suflului...si daca mai imi aprind si o stii cum te suflu??? de nu te vezii.
rhoneea azi nu am tras nici o nika...e jandarmu acasa. si asa pofte ce mai am mint ca am cu Gabi...deci mi-am satisfacut poftili.
da o narghilea facem intr-o zi???
o punem si pe misha sa traga...sa vezi ce ochi mulbucati face....de boscuta oparita

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Alooo! Io am 21 de ani in activitatea de si 77 de kile, asa ca te-am ucis!

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ma duc sa imbaiez puradei ,sa fac ghiozdanu' pentru scoala ...apoi ma chinui sa-i adorm ,si daca-mi mai ramane timp va mai poverstesc ceva in seara asta,daca nu, abia maine pe la pranz ...va las cu buza umflata

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna seara,destrabalatelor!
am intrat sa va spun ca iubita noastra kari,este bolnvioara internata in spital!(mai multe,nu va spun,o las pe ea cand so face bine)
tantzo,acum vreo doua zile,debordai de optimism si fericire...acum,ce patisi?revin-o-ti in fire...la multi ani pt tatal tau...sanatate multa!
diarux,multam de urare,doamne ajuta!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

Mergi la inceput