Prietenie la pleneala*30*-Amintiri de demult

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Sunt si eu in trecere pe la gagici... multumesc pentru urarile pentru tata, o sa-i transmit maine ca si forumul sarbatoreste alaturi de noi .

Mishule, gata, m-ai desconspirat cu sexu', bascalia si rock'n'rollu'? Si eu care voiam sa raman undercover... sa ma stie lumea drept fata cuminte si la locul ei, virgina pana-n ziua casatoriei si mai catolica decat toti catolicii la un loc in frunte cu Papa - sau mai ortodoxa decat toti ortodocsii la un loc in frunt cu Prefericitu' . Nu mi-a iesit nici de data asta! Damn!!

Miha, ma bucur ca Mihaitza s-a simtit bine la petrecere... si ce gest frumos pe mamica !

Restul gagicilor de povestira pe aici din "Amintiri din copilarie" - nici macar una nu-i cuminte dintre voi, ah?? Eu ce mai salvez turma, ca am fost atat de cuminte, timida si silitoare... pana pe la 14 ani cand m-am dat pe brazda si i-am sucit mintile unuia de 30 de ani . Cam pe aici s-a stricat smecheria la mine, chiar daca nu s-a intamplat mai nimic, am inceput eu sa imi dau seama cam care-i treaba cu fetele, femeile si baietii . Ce-a urmat ... e istorie .

Am fost la un concert azi.. frumos, pe blat, cu invitatie, de ce sa dau bani pe bilet ca omu' de rand? Asa-i cand cunosti pe cine trebuie!! Drept urmare, is cam obo si cred ca o sa bag cornu' in perna dupa ce termin mesajul asta si asa teribil de lung!
Deeeeeci, NOAPTE BUNA, plantatie, sa dormiti linistit si sa nu visati ce am visat eu azi-noapte cu sange, lame, gaturi taiate si case bantuite . Sa visati voi frumos!!

mare de tot!!

Mergi la inceput

Ah, la naiba, imi venise in minte un alt subiect si titlu' pentru noul capitol, da' l-am uitat... ca doar d-aia is tolomaca, sa UIT toate chestiile importante!! poate cu ajutor divin o sa imi aduc aminte

Mergi la inceput

M-am benoclat la ceasul de la laptop care indica faptul ca suntem deja in data de 24 februarie deeeeeeci

LA MULTI ANI, Andru!!!

Sa-ti dea Dumnezeu tot ce mai bun pe lume si sa fii fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI ANDRU!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ANDRU, La multi ani si de la noi !!! sa fii sanatoasa si fericita !

eu iar n-am somn... ce sa fac? azi S a regurcitata mai "sanatos" in somn, apoi a vomitat de-a binelea... mi-a fost atat de mila de ea saraca... seara i-am dat niste biscuiti cu lapte si acum vad ca e OK. m-au amanat cu aparatul auditiv, ma asteptam oricum ca la ei e Flashing, de ies toti pe strada care mai ciudat costumat... un fel de Halloween, ceva... si nu se lucreaza. stiam eu ce stiam.

KARI, imi pare rau ca esti bolnavioara sa te faci bine ! si tot venim la tine candva, nu ratez sa te cunosc

va pup ca mi se termina bateria, si mi-e lene sa il mufez...

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Buna dimineata!!!Buna dimineata!!!Buna dimineata!!!

La Multi Ani, Andrule heeeeeeei, am sa te iau de urechitradatoare mica ce esti

Va pupez si va doresc o zi buna, buna, buna,

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

LA MULTI ANI ANDRU
SA FII SANATOASA SI TOT CE ITI TU.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani
ANDRU
Sa fii sanatoasa si fericita

Dragelor
va doresc o zi frumoasa.
Eu ieri am avut o zi in care am fost nevoita sa stau mai mult in pat.Am suparat ,am facut ceva treaba si piata apoi urcat cu cumparaturi la et 5 si am stat lata...si dat indicatii la al meu husband dupa orele 17 (cand a ajuns acasa).
Azi noapte m-am odihnit putin dar e bine bebelinasi gata m-am potolit nu mai fac nik s-o supar.
Misha multumesc de intrebare.

pana apare Andru cu si

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

La multi ani fericiti, Andrushkule!Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Dodo pai ai face bine sa nu o superi pe bebelina. da???
sa treaca supararile.
m-ati intrebat de Gabi...m-am intalnit cu ea ieri intamplator intr-un magazin si m-am apropiat de ea si era ca de piatra. Rece...am intepenit si eu langa ea. Am luat-o in brate si am intrebat-o cum e. E rau, din ce in ce mai rau. Se chinuie bietul om. ea e terminata fizic si psihic. am mai strans-o odata in brate asa tare si i-am zis ca suntem alaturi de ea.
pt tatal ei. sa ii aline Dumnezeu durerile si suferintele

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput