Eu nu am operati !!Probabil mie mi sau facut de la chiuretaj,anexita,adica le-am de ani buni sa inteleg !?Scapi de una si dai de alta de parca nu se mai termina

TRYING TO MAKE A BABY !!!
deci..eu am facut laparoscopie!nu au putut sa-mi indeparteze total aderentele,asa ca am facut si operatie clasica!si acum am scapat de ele!dar..exista posibilitatea sa se refaca!
si la mine trompele sunt okute..cum s-a exprimat dr-ul!insa..avand in vedere faptul ca au fost prinse in aderente,acestea le-au strangulat,iar in unele locuri sunt subtiate!ceea ce scad sansele de a ramane natural!!inainte de asta eu am facutr si instilatii,iar mare branza nu am reusit!din contra!dupa instilatii starea mea s-a agravat!de aici cele doua operatii la interval de mai putin de o luna!!si asa cum ziceau fetele..cam slabe sperante de a ramane insarcinate natural!si mie mi-s-a recomandat fiv!!asa ca incerc natural vreo 2 luni,iar daca nu si nu..ma duc la fiv!nu mai pierd timpul!
aaaaaa...si din cauza aderentelor e posibil ca embrionul sa nu se prinda!si sa nu iti reuseasca nici fviv-ul!eu din cauza asta am facut operatia clasica!!!

ma apuca nervi,dabia astept ziua de sambata sa vb cu Moisa.
TRYING TO MAKE A BABY !!!