Mamici si Gravidute Italia (49)
Raspunsuri - Pagina 16
slimatei spune:
mai pe unde umblati???
nu vine nimeni la cafea 

dau si cioc calda si laptici cald...numai haideti...
katiapam spune:
Neatza
mama mia am ceva de recuperat:)
harnicutelor
beau cafeaua si citesc ca nu stiu ce sa raspund
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ely2304 SEARA BUNA fetele ![]() ![]() ![]() vesti bune:bebelina are 1.550kg(dr mi-a zis k e o grasunik)..e bine sanatoasa,pozitie cefalica,sa speram k ramane asa,lichidul e ok,placenta ok..lungime aprx 40cm.. ![]() ![]() ce sa va mai spun,e vioaie lovea si la eco,ii batea inimioara atat de rpd![]() cred k era emotionata,k o vd mami si tatiely 30+ sapt ....MARINA-DENISEhttp://photobucket.com/ely2304 http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png |
Ely-super,ma bucur mult ca e bine Marina
daca e deja in pozitie nu cred ca se mai intoarce,asa macar sti ca poti incerca parto naturale;)
_
ticker

de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
v-am citit pe toate
ma bucur ca sinteti bine
Georgy-Ely-ce frumoase lucrusoare ati luat 
Kemsy-eu am luat de la cam
mai bine cauta oferte ca sint mereu
ce sa mai zic? atita ati scris ca nu mai siu ![]()
nu prea e bine sa lipsim ca nu mai tinem pasul
Andreea-am vazut pozicile,ce scumpa e Ambra
imediat ii faci codite :)
eu deja am inceput numai ca sint micute si are si parul cret
imi aduce ea elasticul sa-i fac ![]()
si a noi ploua si e urit
Raluca-ma bucur ca Anais a inceput sa fie mai calma si doarme
si tu e linga ea te mai relaxezi
Irina-mie mi-a plins de la inceput la fiecare control
darima tot ce avea pe linga cintar asa se zbatea
nu suporta deloc
hai ca de acum se raresc vizitele
Georgy-ce graviduta sexy esti
doar burtica ti-a crescut in rest esti super
ai sa vezi ca in citeva zile o sa-ti revii imediat
ce bine de tine ca nu ai pus multe kg
Bionda-la ine functioneaza slabitul?
tre sa ma ambitionez si eu ca vine vara sa mai dau jos ceva
_
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
slimatei spune:
pai vezi ioana..nu mai lipsi![]()
tu ce vrei sa mai slabesti? te-ai mai ingrasat intre timp? aratai f. bine
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
Roxali spune:
Buna gagici !
tot pe fuga ...santem bine, dar am avut ceva musafiri...incerc sa recuperez asta seara
pup toate fetili
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
Berarpiri spune:

stefania-s-au cam schimbat treburile pe-aici,dupa cum vezi e slaba miscare...
Cand ai timp pune poze cu Stefy.
katia-cum e Giulia?Mai tuseste?
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Salut fetelor!
Azi nu prea am chef de calc,va pup pe toate si ne mai auzim
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo
kemsy spune:
Mda...nici eu nu prea am chef de calculator....Asa mi-i un somn, pacat ca sunt la birou, ca asa as
. Saptamana asta am vomitat si dimineata si seara....ca ceasul...dupa ce am mancat
. Fara insa o stare de greata accentuata. Ma duc la baie....bleoh...si gata, sunt fresh
.
Multumesc pentru raspunsul legat de obiectele de cumparat...am sa mai astept totusi, poate in iulie prind ofertele, reducerile, si fac putina economie
. Nu de alta, dar am timp pana pe 30 septembrie de cumparaturi
.
Acum am insa alt pitic...asa-s eu, mi se pune pata...Ce carti pentru cresterea copilului imi puteti recomanda? Din tara am cumparat deja Mama si copilul, trebuie sa-mi soseasca, dar as dori sa citesc si o carte in italiana, sa ma obisnuiesc cu termenii.
.
Danangie, unde esti, te simti bine??
O seara faina 
10
Berarpiri spune:
Cred ca vremea asta e de vina...aici ploua intr-una...
andreea
,
Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''