Redoutistele fidele La Redoute France (161)
Raspunsuri - Pagina 14

Giova spune:
 Anne, Ama la fel si la mine, sarcini diferite, dar tot am avut stari de greata si 
. De la 10 sapt. mi-a zis dr. ca e tot baiat, doar ca eu am sperat pana acum miercuri la eco morfofetala sa se schimbe ceva....pot sa sper si in continuare, dar se vedea mult prea bine drapelul fluturand
, asa ca nu mai are rost sa ma amagesc.
Mihaser super hainele de la H&M. si noi suntem fani,i-am luat piticului si acum din Austria. sunt de buna calitate si ieftine. pacat ca nu e magazin si la Szeged, doar C&A, care nu ma prea incanta.
_
Gio
20+  si Marco(06.01.2006)
  poze 

mihaser spune:
 Gio si mie imi plac f mult astea...mai ales la reduceri au preturi normale si calitate ok...Ar fi super sa putem comanda online...eu nu i-am intrebat daca trimit in ro. Poate ar fi bine sa intreb!
Sarcina usoara si un baietel la fel de frumos ca Marco! 

ama1357 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Giova Anne, Ama la fel si la mine, sarcini diferite, dar tot am avut stari de greata si  . De la 10 sapt. mi-a zis dr. ca e tot baiat, doar ca eu am sperat pana acum miercuri la eco morfofetala sa se schimbe ceva....pot sa sper si in continuare, dar se vedea mult prea bine drapelul fluturandMihaser super hainele de la H&M. si noi suntem fani,i-am luat piticului si acum din Austria. sunt de buna calitate si ieftine. pacat ca nu e magazin si la Szeged, doar C&A, care nu ma prea incanta. _ Gio  20+  si Marco(06.01.2006)poze  | 
eu la primul baietel am vomat si sufletul din mine... ajunsesem sa fiu atat de deshidratata incat faceam 5 picaturi de pipi maro dimineata... orice beam sau inghiteam dupa 2 minute erau afara... noroc ca a durat doar o saptamana faza asta...
cu al doilea nu am mai avut absolut nimic... (am avut doar cateva mirosuri pe care nu le suportam) a fost totul super... spre sfarsit nu mai aveam aceleasi forze ca in prima sarcina, dar banuiesc ca era si primul baiat care ma obosea mai mult...
sarcina usoara in continuare...

claujro spune:
 Calitatea H&M e excelenta, are Mara niste bluze, le-am spalat de zeci de ori, e al doilea an cand le poarta si sunt ca noi, nici culoarea nu s-a dus....sunt impecabile.
Mara si Matei

Brigit spune:
 Diana- un pupic si-o 
 !
Multumim!
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza  blogul SOS infertilitatea aici  si  twitter-ul Infertilitate  aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza! 
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie 
April

nushulica spune:
 ama eu astept 4 si 6 febr si deja mi s-au lungit urechile![]()
super misto hainutele h&m
de 
 DavidPoveste

cepuchm spune:
 Citat: 
citat din mesajul lui cepuchm
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=324125233&documentid=346108&single=false&categoryid=32411212&pos=7_d_a_n&numberpage=4
am de vinzare acesti pantofi.
sunt pt un 38, culoare maron-roscat, piele intoarsa, 10 euro
Mihaela

Merg pentru un 37?
Mara si Matei
merg la un 38, pantofii sunt 39, eu port 39 dar ma string foarte tare
Mihaela

claujro spune:
 Multumesc. Eu port 37 dar de la LR mi-am luat numai 38. Toti 37 mi-au fost mici cu exceptia celor de "firma" gen Camper.... de aceea am intrebat!
Mara si Matei

ama1357 spune:
 vai de mine... eu am doar din 21.02 si deja am urechile lungi... sper sa nu devin iepure daca mai astept mult ![]()

camelia_daniela spune:
  cod nou... good luck!
Cami  &  Alexandra Daria 
 (02.01.2006)
Cresc si iar cresc  ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!