Redoutistele fidele La Redoute France (161)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:
citat din mesajul lui nushulica
miki ceva vesti? eu nik

de David
Poveste

Nushu, nimic! Dar, stii tu: speranta moare ultima, nu?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

eu sunt mai pesimista asa ca parca as trage o fuga la banca zilele astea

am primit si eu pt bb puloverasul ala in dungi numai ca l-am luat mai ieftin cu 2.5euro e f frumos

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Citat:
miki ceva vesti? eu nik

de David
Poveste

Nushu, nimic! Dar, stii tu: speranta moare ultima, nu?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

eu sunt mai pesimista asa ca parca as trage o fuga la banca zilele astea

am primit si eu pt bb puloverasul ala in dungi numai ca l-am luat mai ieftin cu 2.5euro e f frumos

de David
Poveste

Nushu, si ce sa faci la banca??? Intreb pentru ca o cunostinta in Chisinau care are o comanda de vreo luna si n-a ajuns ... ce mai poate face amu? Refuz la plata? Si daca ei or fi trimis coletul si s-a pierdut pe drum???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cami refuz de plata se poate face in termen de 45zile de la data comenzii , deci are timp...daca intre timp apare coletul va trebui sa-l refuze...sa mai astepte un pic se poate duce la banca si in ziua 45

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:

cami refuz de plata se poate face in termen de 45zile de la data comenzii , deci are timp...daca intre timp apare coletul va trebui sa-l refuze...sa mai astepte un pic se poate duce la banca si in ziua 45

de David
Poveste

Ok, am inteles! Deci se pot recupera banutii cumva ... Ma gandeam ca odata ce au luat banutii in momentul comenzii, nu prea mai exista solutii in afara de cec sau note d'avoir... oricum, ea le-a trimis si un e-mail, dar raspunsul lor a fost ca au trimis coleteul si sa mai astepte! (ea mi-a cerut sfatul si ii spusesem sa astepte raspunsul de la ei - eu asa ma facut in vara cand nu mi-a ajuns un coletel)

Multumesc mult pentru raspuns, e bine de stiu ! (daca ma voi lovi vreodata de asa ceva!)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Azi fac si eu o ultima comanda pe lr...la vara ma duc la Barcelona in perioada soldurilor si nu ma mai prostesc cu shopingu` online.

Hainute ptr cei mici nu mai iau ca am luat de la H&M o gramada. Totusi pun si eu puloverul ala in dungi ca-i prea ieftin cu 4-5 euro

Cod tre sa-mi caut...parca as folosi pe primul de la anne...l-am primit si eu!

Nu prea as face comanda, dar as vrea sa mai iau lenjerie de pat...cea cu numere e super...am spalat-o la 40 de grade si e ca noua...f bine s-a comportat...fata de cea cu buline de la Ikea

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Am facut si eu o comanda, dupa reduceri, cu expediere la Szeged-Ungaria.

Am luat pantaloni pt baiatul cel mare si cadou am avut troller-ul :
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-basic-de-nike.aspx?productid=324154665&documentid=207609&single=false&categoryid=22917189&pos=4_d_n_n&numberpage=1
marimea 168=21,64 euro pe negru,
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-denim-redoute-creation.aspx?productid=324155120&documentid=207609&single=false&categoryid=22906257&pos=16_d_n_n&numberpage=1
marimea 40 cu 25,19euro
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-morpho-rond-ado-garcon-active-wear-teens.aspx?productid=324152382&documentid=207609&single=false&categoryid=41810583&pos=19_d_n_n&numberpage=1
marimea 174 =17,97euro
Si in al doilea colet pe numele mamei(care a ajuns si acela, tot acolo
am avut tot o pereche de pantaloni de trening Nike(cei din primul link), dar marimea 174=33euro tot pe negru. Cadou tot un troller.

Proprietarul foarte incantat, este in stare sa mearga la scoala in bermude

Din pacate nu mai pot comanda la persoana respectiva

Urmatoarele comenzi am sa le fac in perioda reducerilor, via- inima, este mai simplu

edit:am uitat sa pun culoarea la pantalonii de trening

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui cepuchm

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=324125233&documentid=346108&single=false&categoryid=32411212&pos=7_d_a_n&numberpage=4
am de vinzare acesti pantofi.
sunt pt un 38, culoare maron-roscat, piele intoarsa, 10 euro

Mihaela

Merg pentru un 37?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Danadc ce cod ai pt. t-a-o? eu am simulat o comanda si-mi zice ca am taxa 18 euro.
Nushu mersi de intrebare, suntem bine...crestem. se pare ca tot vom avea, musai sa ma obisnuiesc cu ideea, ca tare mi-am dorit o fetita.

_
Gio19+ si Marco(06.01.2006)
poze

Nu am un cod anume.
http://www.t-a-o.com/opelook.asp?parent=10&nxt=9U2A52CAFB34C606&nxtdv=45&pv=&nk=96131

Acceseaza linkul acesta. Daca cumperi un haut si un bas (adica bluza, camasa, ceva pt partea de sus)si un pantalon, fusta (ceva pt partea de jos)beneficiezi de reducere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

mihaser cum ai cumparat de la HM si cam cat costa hainutele.Ai vreun link? Livreaza in Elvetia (am acolo o prietena)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Danadc mersi, acum am inteles.
Nushu cu 2 nurori sigur/sper sa fiu. Nu stiu zau daca ma mai incumet la al 3-lea. Chiar cu 3 baieti nu ma vad, bine nici cu 2....dar asta e.

si spor la cumparaturi.

_
Gio20+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput