*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*
Raspunsuri - Pagina 20
Ana.6602 spune:
buna fetelor
ma invata si pe mine cineva cum sa scriu in mesaj si sa pun poze...ceva de genul.....bebe al meu la trei luni si sa aiba link cu poze cu el? ca nu stiu
raportam: la trei luni 6.92kg si 63 cm si vorbaret de nu se poate....in cateva zile cred ca incepem sa ne si rostogolim de zvapaiati ce suntem.
Ana mamica fericita de Tiberiu Andrei 22.11.2008
aleinad.g spune:
Buna dimineata!
La multi ani, puilor care azi cresc cu o lunita! 
Felicitari mamicilor care si-au crestinat puiutii in weekend. Sa va traiasca si sa va bucurati de micii crestini! 
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Mai, galusca mea a capatat o dexteritate la bagat mainile in gura...cu o mana scoate suzeta si pe cealalta o baga rapid in gurita sau incearca sa le indese pe amandoua si se enerveaza ca nu poate. Are permanent mansetele bluzitei/bodyului ude, ba cateodata o gasesc sugand paturica...brrr...mi se ridica parul pe mine cand ma gandesc. Ea nu plange cand se trezeste din somn, aud doar niste sunete specifice suptului mainii, stiti voi |
Bebelina ta parca ar fi sora mai mare a bebelinei mele. Noul ei sport este sa-si bage degetele pana ii ajung in gat. Cu greutatea idem, 250g in doua saptamani. Mai nou la masa de dimineata refuza sanul cu desavirsire. In schimb, azi a mancat 90 ml mulsi in biberon
. Si la noi veselia e in floare. Ieri incercam sa-i mai dau ceva lapte cu lingurita si radea cu gura ei stirba pana la urechi.
)Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Nu stiu ce sa facem, acasa cu ea e greu dar nici nu as risca sa faca Elisa varicela. Insa Ana ne intreba din ce in ce mai des cand merge la gradinita, azi nu mai vroia sa plecam. Vreau sa o intreb pe pediatra lor ce ne recomanda. Voi ce parere aveti? |
Cumnata mea care e medic de familie i-a facut vaccin baiatului mare care era la gradi cand fetita era bebe. Eu nu-mi fac probleme ca Bogdan a facut varicela cand era mai mic. N-a luat de la scoala desi a avut epidemie de 2 ori in clasa. A luat-o de la la o prietena cu care a vorbit 5 min.
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Neata, fetele!! Am citit mai mult printre randuri capitolul asta....felicitari fetele care si-au crestinat micutii weekendul trecut ![]() Noi tot cu Rebeca bolnava cu febra , aseara am fost la medic si am hotarat sa incepem cu antibioticul totusi, e prea urat gatutul, si e cu febra destul de mare de sambata, si cu voma, si nemancat Ieri dupa amiaza a vrut sa se ridice din pat, si a facut doi pasi si a ametit, era sa cada....a fugitr repede inapoi in pat Asta noapte a facut din nou febra, la ora 3 o alaptam pe Cati, la 3.30 repede in bucatarie sa-i fac ceai Rebecai, i-a curs si sange din nas ca asternutul era tot patat cu sange....si ma roaga tot timpul sa fac ceva sa-i treaca boala ....Ma duc sa-i dau medicamentul, o aud si pe Cati deja....incepe o noua zi _ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Offfffff! Aveti grija! Multa sanatate!

Teodora la 2 luni
Ramo2007 spune:
Colac peste pupaza ma dor si ovarele, ca am vrut sa fiu sexoasa si am dormit in camasa de noapte...si m-am plimbat si buc si baie unde e friggg...fara sosete.Ce as putea sa iau?Parca am pietre in burta

Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
aleinad.g spune:
| citat din mesajul lui Ana.6602 buna fetelor ma invata si pe mine cineva cum sa scriu in mesaj si sa pun poze...ceva de genul.....bebe al meu la trei luni si sa aiba link cu poze cu el? ca nu stiu raportam: la trei luni 6.92kg si 63 cm si vorbaret de nu se poate....in cateva zile cred ca incepem sa ne si rostogolim de zvapaiati ce suntem. Ana mamica fericita de Tiberiu Andrei 22.11.2008 |
Mergi in Profilul personal (meniul din stanga paginii), rubrica "Semnatura" si scrie:
[ url="adresa web a albumului de poze" ]aici scrii denumirea dorita pentru albumul foto[ /url ]
Numai ca trebuie sa scoti blank-urile astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.
Teodora la 2 luni
Ana.6602 spune:
neata din nou....ma tot chinui sa adaug poze la album...se incarca cam greu...pana atunci va mai povestesc de minunea mea...tiberiu....
am un baiat asa de cuminte
, a invatat in doua luni sa doarma dupa baita cel putin 6 ore, cateodata imi mai face surprize si doarme chiar 8 ore....inca ne mai chinuim cu colicii, asa o criza la 2 zile, dar speram luna asta sa treaca...
in rest, ne jucam toata ziua, de dormit mai putin pe lumina, ne place sa stam numai cu capul sus, daca ar fi posibil sa ma tina mami in brate toata ziua sa vad eu tot, ar fi minunat...
acum suntem cu mami la calculator si dormim

in landou, ca ne place
papam tatzici toata ziua, nu vrem altceva, cand mai pleaca mami si ma lasa cu nasica, tot laptic de la mami papam , ca ne lasa in biberon..
ce sa va mai povestesc mai fetelor: am o minune de baiat....ca si minunile voastre de altfel
poate ma invatati si pe mine sa pun link-uri cu poze...please![]()
![]()
![]()
a...si de dormit, bebe doarme singur in patutul lui, in camera lui, ca mami si tati nu au putut sa doarma cu el inpat, au incercat intr-o noapte cand s-a intrerupt curentul, dar nu au putut ca se sculau la orice zgomot de-al lui...
Ana mamica fericita de Tiberiu Andrei 22.11.2008
lorellay spune:
Neatza fetelor....
Nu am citit demult si si acum printre randuri....da sunteti asa iuti..ca nu pot tine pasul...
Felicitari pentru micii crestini...si pupici sarbatoritilor de azi...
Babyzapi
pentru Raphael care a facut ieri 4 lunitze....
Ana.6602 felicitari pentru bebe cuminte sa fie tot asa....
Ramo2007 pune o sticla cu apa calda la burtica, la ovare..o sa-ti fie mai bine..sexoaso...Asta leac "babesc"....Vezi cum dai intr-o anexita....
Lauramiron imi pare tare rau pentru Rebeca...stiu ce inseamna....sa se faca bine....si uite aici
pentru ea...
Bertha eu ce sa mai zic de a mea matza....pai voi sunteti bine cu greutatea....Diana la 3 luni avea 4840g..luase doaar 400 g intr-o luna..imi vine sa urlu....
Otiliav varicela este o boala a copilariei...nu va mai feriti, nu va mai ganditi..daca o face bine daca nu nu. Stiu ca esti nelinistita.Am avuut o problema asemanatoare in vara..eu gravi, pregatiti de mare asteptam sa vina mama care mergea cu noi.Cu o zi inaiinte ma suna "am zona zoster".Sa pic in prima faza.Apoi m-am adunat.Am sunat gineco si mi-a zis sa stau linistita..am anticorpii (facusem TORCH).Ma gandeam la codrin...apoi am zis ce-o fi o fi, mai bine sa faca acum (cu toate ca plecam la mare
)SI uite ca nu a facut...
Fluturasha23 acu ma imbrac si vin la cafea...Mama ce mi s-a urat sa-mi beau singura cafeaua...
De noi ce sa va zic..suntem bine.Cred.CU sotul merge super treaba.Codrin e bine, nu e racit..avem noi ceva probleme cu desenele animate...da scapam si de asta.Diana e o printesa mititica..Nu vrea bibe decat foarte greu, ca mai incerc cate-un bibe la 1-2-3 zile cum imi vine sa ia si ea mai bine in greutate...Asteptam sa facem 4 luni..
Am si eu cateva intrebari:
1. La ce varsta se intorc de pe spate pe burta si invers?
2. Sa o pun in fundulet?
3.Sa incep diversificarea la 4 luni?Acum este san exlcusiv...ffff greu cate-un ceai sau lpte praf.

Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
lorellay spune:
Ginye ce mai face Stefanut?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]