*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*
Raspunsuri - Pagina 10
cherieactiv spune:
monicus....si iooo..is bocna!tusesc mai rau ca magaru, stranut cu forta...am scapat de frisoane dureri de cap...am inteles ca atata timp cat alaptam , bebe nu ia raceala...de la noi....mi-a fost frica ,am citit pe google...ma spal des pe maini...m-am dotat cu masca ...dupa care mi-a spus un preten medic ca is penibila cu masca aia ..ca nu foloseste la nimica....
copilu meu i alpatat la san, inca nu am reusit sa i dau lapte cu biberon nici macar un ml...nici ceai ...i mai dau un strop de apa cu lingurita ...sper sa nu ia raceala,are muci i aspiram, mai tuseste dar cred ca de rasfatat nu ca e racit...
oceanborn...mie pediatrul mi-a interzis sa i dau proctovit, vitaminele alea stii??cica sa le ia copii de culoare nu astia albi..tu i dai la tiran?
io parca i-as da niste vitamine, ca tot aud si alte mame...si aici pe forum...nu stiu mai vad io...
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
cherieactiv spune:
baby...habar n-am sa le pun la semnatura....io si tehnologia...![]()
...la oale cu mine..la facut bors de fasole nu in fata la computer
manu manu, si ce ne facem?pai din ce cauza oare, ca nu s-a restrans de tot uteru?( zic si io)...ca e grasime? sa mai asteptam??sa ne legam??acuma dupa 3 luni m-am trezit sa pun intrebari...
Cherie mami lu Alexandru
,fericirea mea!
elilov3 spune:
cherie fatoh draga si eu am burta si tzitziiiiiii se vad in pozele atasate de la botez...deh ce sa fac...vb spiridusului e clar la kilele dinainte numai ajung...dar burta ma dispera 

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
elilov3 spune:
brie imi pare rau sa aud de bubite, insa dupa cum descri tu asa a patit si diitrie si i-au disparut acuma are inca o tura de bube deja tin de o saptamana..sper sa nu avem si noi dermatita nasoala...aiia ne mai lipseste
...sanatate multa printesei 
alra vizionat poze minunate si comenatrii delicioase la poze bv sa fiti sanatosi toti patru si fericiti pana la adanci batraneti vb aia ![]()

si de
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
monicus spune:
Multumesc frumos Amaliapentru indrumari. Sper sa scapam mai repede. Am sunat pediatra.. ne-a recomandat mai multe...Sa fie cu sanatate... Te
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Amalia Monicus muuulta sanatate si tie si bebelinei! Cu vremea asta, e tare greu sa te feresti de viroze. Pentru Ana, chiar daca are doar o tuse usoara, suna si doctorul si cere-i sfatul.Numai bine! ![]()
pozici Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 10+ saptamani
pozele mele
elilov3 spune:
bertha felicitari pentru micuta printesa vizonat si pozele foarte reusite 

flowers imi pare rau sa aud ca nu ai putut intra in bisrica bine ca a fost tati si a pozat totul...felicitari de micuta crestina 

si de
botez
Antoine de Saint-Exupery
elilov3 spune:
fiumiu sa gandit ca ar fi fain sa ii dea dintii si evident ca de 2 seri suntem numai urlete tipete si toate cele gingia de jos e ok insa a de sus e f f inflamata
izabele si lu fiumiu ia dat sangele la baza putzei..deh ce sa ii fac eu mama ei de erectie ![]()
..ei nah si vazui si poze faine de la 3 luni iarasi 
si de
botez
Antoine de Saint-Exupery
Z_IULIA spune:
Buna mamici !
Fetelor dupa botez am reusit sa racesc, am fost asa de ragusita ca ma miram singura ca nu ieseau sunetele din gura mea! Papusica mea e bine, un pic infundata pe nas, dar nu ii curge.
Am ramas rau in urma cu stirile, nu am mai avut timp sa citesc, dar scap eu de sesiunea asta care s-a lungit al naibii de mult,abia astept!
Diana la 2 fix luni avea 7 kg! Cred ca e cam multicel dar alaptez exclusiv, deci nu poate fi vb ca i-am dat prea mult, isi i-a cat ii trebuie!
Acu e racit Claudiu! Imi e trare frica sa nu urmeze bubulina mica. Ii tot spun ca nu are voie sa o pupe dar credeti ca ma asculta???
Va pup si ma apuc de citit ca sunt in urma rau...
Iulia
lui Claudiu George
(23.04.2002) si Diana Maria
(20.12.2008)
babyzapi spune:
Am pus si eu poze noi la semnatura ca nu mai pusesem de mult rau 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
monicus spune:
Sa va traiasca micutza crestina.. Felicitari Miky-ea acum este si ea crestina si o puteti striga pe nume. Sanatate si numai bine.
Te
asteptam poze.....
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miky-ea Bertha,sa va traiasca micuta crestina si sa va duca numai bucurii!Am vazut niste poze superbe... ![]() Am avut si noi botezul duminica,a fost foarte emotionant...Bianca Alexia a plans cand a bagat-o preotul in cristelnita,s-a cam speriat, a plans si intr-un final a adormit la nasa in brate.Dupa sfanta slujba de botez,nici laptic nu i-a mai trebuit,a dormit cam 4 ore,apoi a participat si ea la petrecerea data in cistea ei acasa intr-un cadru restrans.Au fot momente unice... A fost o zi mununata insa si cu peripetii.La biserica,cand s-o imbrace nasa am observat o pata de sange pe mana ei (nasei),apoi una pe prosop,apoi cd am analizat mai bine erau mai multe pete de sange (mari).Bineinteles ca m-am speriat ingrozitor si am inceput sa cercetam bebelusa.Intr-un final,aflam ca unul dintre preoti avea o rana la mana si ca i s-a redeschis... Am zis ca lesin dn cauza sperieturii ...bine ca nu a patit ea ceva...De ieri este si ea crestina si parca o data cu acest moment,ma simt si eu mai linistita..am avut emotii sa iasa totul bine.. Mamica fericita a printesei Bianca Alexia |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 10+ saptamani
pozele mele

David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
...bine ca nu a patit ea ceva...