sa fortez bebelusul sa manance sau nu???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Pt calmarea colicilor, poti culca copilul pe burtica, cu capul intr-o parte.
Din cand in cand ii schimbi pozitia sa nu-i amorteasca manuta.

Editez iar : parea mea este sa revii la laptele cu care i-a fost bine copilului, datorita caruia a luat in greutate.
Intreaba doctorul daca poti face asta.
Opreste-te la o singura marca de lapte.
Nenorocesti copilul !

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

draga mea,problema ce se discuta nu sunt colicii.asa cum am spus,au trecut deja.
si cred ca nu stii ce inseamna un copil cu colici f puternici.sa nu isi faca nimic efectul.nici picaturile,nici ceaiurile,nici masajul,nici caldura la burtica,nici aerul scos la timp.nu asta e problema mea.
eu pur si simplu intrebam:v-ati forta copilul sa manance intr-o asemenea situatie?
nu discutam cum si de ce am ajuns aici.desi am explicat cat de cat in mesajul initial.
nu e nevoie sa fii ironica.nu rezolvi nimic.

http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg

Mergi la inceput

Citat:

Editez iar : parea mea este sa revii la laptele cu care i-a fost bine copilului, datorita caruia a luat in greutate.
Nenorocesti copilul !

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

tu crezi ca schimb laptele asa dupa capul meu???nici macar nu citesti cu atentie ce scriu.daca ma poti ajuta cu un raspuns,daca ai face sau nu ceea ce am intrebat,bine,daca nu ,nu te mai obosi sa ma dadacesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Citat:

Nenorocesti copilul !

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Nu cred ca autoarea subiectului intreba de colici. Nu stiu daca ai citit bine ce a scris ea. Si cuvinte de genul "plang de mila copilului" "nenorocesti copilul" nu isi au rostul. Cred ca numai asta mai lipsea sa mai auda la ce stare are biata mamica.

Draga energy79 ai eliminat din start cam toate variantele la care ma gandisem, de genul alergii sau o infectie in gurita, sau lasat sa stea pana cere sa manance. Imi pare rau ca nu am cum sa te ajut cu un sfat dar iti doresc mult calm si multa putere, si multa sanatate si pofta de mancare micutei tale!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

brazuca25,tu ti-ai forta fetita daca ai fi situatia mea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Cred ca pe termen scurt si pana as descoperi motivele pentru care nu vrea, as forta-o. A mea e foarte capoasa si cred ca nu ar inghiti nici o picatura nici cu forta. Cat ma chinuiam sa ii dau vreun medicament cu seringa cand era micuta!!!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

NU am fost absolut deloc ironica.

Faptul ca ai schimbat atatia medici, m-a facut sa cred ca nici unul nu-si cunostea meseria si ca nu ai fost invatata cum sa procedezi cu copilul dupa ce bea lapticul.

NU, nu as forta copilul sa manance.

Daca nu bea laptele de acum, inseamna ca nu-i place.

Trebuie schimbat cu un altul.

Acum, mai are colici ?

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria_vladih spune:

Buna,
Imi pare tare rau sa aud cum te chinui cu micuta ta. Indraznesc sa spun ca stiu in oarecare proportie cum te simti. Am si eu o bebelusa care m-a chinuit f mult si inca ma mai chinuie uneori cu mancatul...Si la ea a fost tot cam la fel...a papat bine in prima luna si apoi s-a rupt filmul. Doar ca noi am aflat motivul...din cauza problemelor de la nastere a dezvoltat o boala foarte rara care a degenerat intr-o hipercalcemie f puternica....hipercalcemia da stari de anorexie. Sunt sigura ca in cazul fetitei voastre s-au facut aceste analize si nu este vorba de astfel de probleme dar poate iti pot fi cat de cat de ajutor.

In primul rand incearca sa ai pe cineva care sa te ajute...eu am trecut singura prin toate astea si stiu cum e...te imbolnavesti de nervi.

In al doilea rand...te rog sa-mi raspunzi la cateva intrebari ca sa putem conversa in cunostinta de cauza.

Fetita s-a nascut cumva prematur? A avut vreo problema la nastere(de genul circularei de cordon, de exemplu). E excesiv de energica sau apatica? Doarme cu capul adus mai pe spate, are vreo forma de spasticitate?

Inteleg ca s-a tot schimbat laptele de cand nu vrea sa pape, dar altceva accepta pe gurita? Apa, ceiut, solutii de rehidratare, ceva?

Stiu ca poate suna bizar dar ai mai incercat sa o hranesti cu altceva decat bibi(gen seringa,lingurita, picurator)? Uite aici un site cu niste dispozitive speciale de hranire, poate ajuta ...
http://www.medela.ro/

In somn bebeii sunt foarte calmi...nici la mine nu prea papa la inceput dar mai tarziu metoda mi-a fost de un real folos...incearca sa indesesti mesele cand doarme, chiar daca papa f putin...

Stiu ca e groaznic...dar trebuie sa pape...continua...

Astept raspunsurile si mai vorbim. Pupici la amandoua!

Mami de Carina, 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexpa spune:

o prietena de-a mea a trecut cu bebele prin ceva asemanator... a inceput sa manance foarte putin, maxim 50 ml la o masa, dupa care plangea ca si cum ar fi suparat-o ceva. a mers la un prof pediatru f bun, a efectuat o radiografie cu bariu care a iesit normala, dar prof i-a explicat ca aceasta tadiografie normala nu exclude un reflux gastro-esofagian, adica continutul gastric acid trece in esofag si determina arsuri care-l fac pe copil sa nu mannace... singura investigatie care poate elimina acest diagnostic de reflux gastro-esofagian o reprezinta ph-metria (adica se introduce un electrod in esofag si masoara aciditatea), care insa e mai dificil de efectuat la copii asa mici. drept urmare i-a dat un tratament de proba cu antiacide timp de o luna si jumatate sau 2 luni. situatia s-a mai ameliorat dar in timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

lisaelisa esti de coma zau asha ...

Mergi la inceput