Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreeeea Ati vazut ce dragalase sunt pozele Mihaelei cg de la cursul pentru parinti? ![]() Shasa, multumim pentru comentarii ! Iar eu sunt topita dupa baieteii tai (sunt sigura ca am mai spus asta, dar nu ma mai pot opri sa ma minunez de cat sunt de frumosi! ![]() Andreea, 33+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005)http://bd.lilypie.com/vU4Gm8.png |
andreeea m-am uitat la pozele Mariei de la semnatura ta ,sunt superbe, ai o adevarata printesa,sa-ti traiasca

32+ cu
Maria-NataliaVine barza!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui J G Intru sa va anunt ca a nascut Grace30, bebelina 2200g, baietelul 2250, apgar 8, 45 cm prin cezariana - mamica si bebeii se simt bine! Va urez tuturor nasteri usoare si copii sanatosi! J si Carla (05.02.2006) |
Felicitari Grace refacere rapida si noilor ghiocei sa creasca mari si sanatosi

32+ cu
Maria-NataliaVine barza!
anamariame spune:
Buna dimineata!Fetelor, multumesc pentru incurajari
, parca, parca am mai prins curaj, dar oricum o teama tot exista acolo, v-am spus, ma simt ca la un examen gata sa il pic, in fiecare zi sunt stresata ca nu am invatat destul
Ionica, nici eu nu am dormit mai deloc, m-am intors pe toate partile, si un motiv intemeiat nu am avut, poate doar greutatea burtii, cu niste dureri pe care mi le amintesc destul de vag...Eu incerc sa mai dorm putin acum, vad stele verzi de la noaptea asta alba/gri!Va urez o saptamana cat mai usoara!Ana-Maria
31+AMR 9 saptamani
aris26 spune:

GRACE

FELICITARI
simina -
sunt pe aici doar c in weekend nu prea am timp, ca e casa plina tot timpul. nu nasc eu fara sa anuntz![]()
azi pun si eu poze cu burtoiul pe picasa sa ma vada lumea cata balena m-am facut![]()
35+
poze
AMR 5 saptamani 
georgiana310 spune:
`Neata tuturor burticilor!
Cum va simteti azi?!![]()
Ma gandeam ca avem deja atatia ghiocei si... cum zicea cineva, din martie vor fi 5 pe zi! Atunci sa ne tinem cu agitatele!!!
Astazi facem 33 saptamani, asa ca... mai avem 6 pana la sfanta cezariana!

33+
Brisees
gia
PetraTudor spune:
Floryela, tinem pumnii! 
Cocufan, ne bucuram de vestile bune! 
Grace, felicitari!!!! 

Iar pentru toate gravidutele, 

!!!
36+ cu 
inapreda spune:
'Mneata buna!
si
pentru toate fetele iar pt Floryela 

Gina
33+
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
alina.n spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Fetele eu de-o jum de ora..nu mai pot de durere![]() ....initial am zis ca ma doare operatia de apendicita ca-i urat afara ca mi s-a mai intamplat, da dupa cateva minute s-a accentuat durerea ceva de nesuportat...cred ca-i ovarul dr...am inteles ca la ovulatie mai apar dureri d-astea , da in halul astaaaa???? nu pot sta pe picoare de durere.. mi-am bagat un indometacin supoz da degeaba, tot nu ma lasa. DENISAMADA poate ai vreo solutie..Daca nu-mi trece intr-o ora ma duc la spitalPoze |
cum mai esti,ti-a trecut durerea?ai fost la spital?
32+ cu
Maria-NataliaVine barza!
pisigri spune:
Neatza si eu....
Am avut parte de un week-end plin de filme - din pacate, din lipsa de inspiratie de a ma pregati din timp, de filme de-alea pe dvd-uri de la diverse reviste - asadar am vazut un numar impresionant de filme PROASTE...
De vina pt aceasta situatie a fost...bebelina
. Cum, atunci cind a nascut Pisik, m-am apucat sa fac valuri ca nu sint pregatita si nu vreau sa nasc, toata lumea - si mai ales tati - si-a dat seama cit de putin mai este pina la eveniment, asa ca au inceput cu diverse pregatiri, care de care mai...presante. Printre care s-a numarat reinstalarea sistemului de operare pe computere si reconfigurarea retelei noastre de acasa (avem computerul sotului, laptopul meu pe care pina de curind l-am folosit la job dar care acum imi prinde tare bine in pat si un computer mai vechi pe care il folosim pt descarcat de pe torente etc). Ei, si din motive neclare, afacerea asta a durat 2 zile si inca nu e gata, dar mi s-a depanat un pic laptopul cit sa pot intra pe net, ca deja aveam semne de sevraj....
Doua chestii vroiam sa spun. Prima ar fi aceea ca cititul asta prea mult despre cum se cresc bebeii " dauneaza grav sanatatii" ; e deja am gasit atitea info contradictorii incit am decis sa astept sa vedem ce zice si instinctul si bunul meu simt si bebelina despre toate sfaturile astea din carti.
Al doilea ar fi acela ca desi DPN se calculeaza cf cartilor ca fiind fix la 40 de saptamini dupa UM, eu sint convinsa ca dupa 36s-37s, daca se declanseaza nasterea, probabilitatea ca totul sa fie ok este ff mare. Dupa cum nu mi se pare nici o tragedie sa programezi cezariana la 38s fix (cum se obisnuieste adesea), in loc de 39-40s. asta nu inseamna ca la 37s o sa va apucati de ridicat greutati si de mutat mobila in casa doar-doar declansati nasterea, dar cred ca nici nu e cazul sa luati de beregata medicii care va propun o cezariana la o data care voua insa vi se pare prea devreme...
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

de-o jum de ora..nu mai pot de durere