Timisoara, Impreuna!(140) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 6
danitin spune:
Ana, pai bunica-mea a avut doua nurori si se intreceau care mai de care sa o serveasca ... mancare la sufertas, numa' incalzita trebuia, curatenie cu schimbul, calcat spalat rufe, delicatesuri pentru mic dejun si cina ... eeee, sa vezi numa', ca se poate. La mine cu sanatatea e ca la mai tot scorpionul ce se respecta ... o gramada de boli, da' nici una mortala
. Gatul numa ce o trecut, junghiul se mai simte, "cuiu" e o amenintare eterna, imi faceam griji de palpitatii dar electrocardiograma a iesit ok ... ipohondria ce ma omoara....
Dorisake, n-am vazut ou din asta, suna fain dar ... imi e ca Lori il deschide cu cutitul, ca nu are rabdare.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
anda spune:
cofee, cofee,
morning zuzelor, toate bune?
si la mine :)
tzuc si sa aveti zi faina.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Mariaa spune:
dana, am retinut faza cu vana! multzu mult de tot!
Obama zici? huh...si sa treci de toata securitatea lui de acolo ? ![]()
si pentru ger, pe cuvant, n-am nici o vina ![]()
Ana, pai si pentru tine dar si pentru Silvana ca-i incurcase, oricum pentru cine nu-i deosebeste :)
Doris, si toate alea le pun intr-o oala sau? adica nu-i musai aparat, zic...Geto, ce zici?
si de catel, te-ai uitat chiras la mine cand ti-am zis ca poate sa raceasca de la bulgareala dar are blanita mult prea subtire ca sa-l protejeze. io zic ca trebe vazut de dr. nu vreau sa te sperii, da io l-as duce la dr., sa nu fii racit la plamani.
am de mers in oras azi...si ma impinge un chef pe frigul asta....brrrr!!
o soba, un ceai fierbinte, ceva?? huh...
un copil creste in inima mea ![]()
Doris-Alina spune:
Maria, in oala in nici un caz, musai aparat de aerosoli, io am Laica.
il duc azi, la veterinar...cum sa nu?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
andanii spune:
aida sunt cu gandul la tine , ma rog la dumnezeu sa aveti o zi linistita
maria superbi cateii ... sa va traiasca
... am facut si sambata painici .... da in curand nu mai fac , am constata ca mananc prea multa paine astfel ![]()
doris cand aflii ceva de la aida te rog sa ne spui si noua 
ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
Ana68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danitin Ana, pai bunica-mea a avut doua nurori si se intreceau care mai de care sa o serveasca ... mancare la sufertas, numa' incalzita trebuia, curatenie cu schimbul, calcat spalat rufe, delicatesuri pentru mic dejun si cina ... eeee, sa vezi numa', ca se poate. La mine cu sanatatea e ca la mai tot scorpionul ce se respecta ... o gramada de boli, da' nici una mortala Dorisake, n-am vazut ou din asta, suna fain dar ... imi e ca Lori il deschide cu cutitul, ca nu are rabdare. Mamica de spiridus "Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa." Coco Chanel NOI ![]() Spiridusul meu drag |
Danuto...una peste alta...cam de toate si nimic am si io...deci,dupa parerea mea...esti parametre!
Second:beeeyyyyy,bunica-ta era mosiereasa sau ce?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
danitin spune:
Ana, mi-ar place ca parametrii astia sa fie mai functionali, nu tot sontac-sontac. In alta ordine de idei, pai domnia bunica-mi a durat pana la obstescul sfarsit, adica acu' vreo 7 ani, asa ca se exclude chestia cu 1800 toamna. Si nu era mosiereasa, era ... eh, stia ea cum sa puna problema. A propos de clona, zice fica-mea: "buni, daca as fi un geniu, ti-as lua o geana si te-as clona, sa stai tu numa' cu mine si clona ta sa se ocupe ce ce treburi mai ai" . Eh?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Deianira spune:
Maria, pe cuvantul meu ca ma abtineam de la scris multe chestii pe forum, dar cand am vazut ce ai scris mai devreme... daca erai in fata mea te luam in brate si te pupam! 
Asa, te pup virtual

! Ai primit mailul?
Dar tu, Deya?
O sa va trimit si povestea pe mail cum am timp, nu pot sa scriu prea mult pe dc, intelegeti voi
.
O zi buna la toate banatencele! 
Mariaa spune:
dana, foarte tareeeee
deianira, vezi ca vin cu 'carnetelul' la tine ![]()

am primit mail 

multumesc tare mult!! studiat, admirat!!! 

andanii ![]()
si io simt prajiturile deja pe la solduri![]()
un copil creste in inima mea ![]()
Ana68 spune:
Danuto....Loriana gandeste in secolul vitezei,deci premonitia inca mai imi functioneaza...deci care este...inca sunt in parametre...este bun!![]()
Cum o fi nimerit mama ta la asa soacra...nebanuite is caile vietii...poate a fost o soacra model...(nu dati cu rosii)!?[:DitaIo una ma stiu:vrei sa fac ceva temeinic,ia-ma cu binisorul sau adu-ma in stare sa ma ofer voluntar;daca ma fortezi si imi ordoni...never ever n-am sa ma urnesc,mai rau ca o magarita...sau fac in sila si cat mai prost posibil...Evident ca unde interesul poarta fesul,se schimba calimera
...hehehehehe.![]()
Deianira...sper sa fie de bine...io asa cred...si multe succese in continuare!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa