Timisoara, Impreuna!(140) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Dana, la astmu meu umezeala asta ii ca si sarea pe rana, deci nu-i de la mine.
e de la ei

noi am avut aventuri azi noapte...pe la 22 a cazut un transformator in zona...destul de complicat de explicat da' ideea e ca am facut 13-14 amandoi pe langa cazan ca era foc facut la greu (deh, da raceala si-n noi) si dupa ce s-a luat curentul exista o oarecare posibilitate sa ne inunde 'cei de sus' adica sa explodeze cazanul din pod
o fost destul de misto imaginea: amadoi cu lumanarea in sopru la cazan, al meu tot dadea drumul la presiune si io cu huskiotii care erau in jurul nostru
pe la 1 a venit curentu si a reintrat totu' in normal.

ne-au sunat cei de la opel, e gata SpeedyGonzales, pe la pranz mergem s-o ridicam. Ano, tarziu mi-a picat fisa...n-o platim noi, e pe asigurarea aluia...asta-i mai trebuia acuma sa pletesc si acolo ceva!!

ma duc sa mai torn niste zombie azi, complet zombie.

Aidule, cu gandul la noi

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

aidule ma rog la dumnezeu si imi doresc din tot sufletul sa aveti o zi cat se poate de buna
pup pe kissy si pe samburel

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Neata si de la mine
Aida sa aveti o zi usoara
Mariaa da huskiotii aia nu au somn?
Ana daaa da omu asta are o energie intotdeauna pleacam ultimii eu atarn pe vreo masa si el se rupe de zor de dans.Las ca incepe postu ma gandeam sa ii bag asta.Tare LuanaAlex ce face?
Mihi ai postit saptamana asta?
Doris cum e chiuaua?

O zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Deya...dap...vine postul si va linistitiMie una asa imi plac oamenii,sa debordeze de energie,sa fie cu chef de chef si de viata,nu mutalai care stau si se uita de pe margine,cu invidie...Alex e in parametre,multumesc de intrebare!Creste,e adolescent...unde pana mai ieri,alaltaieri ma suna din cinci in cinci minute pentru orice prostie...de la o vreme se pare ca nu mai are nevoie sa sune,se descurca singur...incepe sa aive anume preocupari de adolescent,vrea sa fie in pas cu moda,cu prietenii...testeaza ce i se pare nou...si eu ma bucur ca inca suntem amandoi prieteni...si sper sa ramanem asa.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Dai noi alaltaieri eram tare amuzanti intinsi pe mese de obositi si el in picioarehaiiddeeetiiiiii.Si tot venea o blonda mah ce dansuri baga pe langa el si eu eram el tot venea ma ridica dansa cu mine in brate yo zic ca vroia sa scape de aiabrrrrr mama ei de fata.Sa va mai zic ca imi e prietena?Sau imi era....(si nu nu sunt absurda da ea o intrecut masura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

cautand sa ma luminez care-i faza cu verdele prin pi casa si alte imprejurimi, uitati de cine dau!!??

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

revin ... aseara am bolit la greu cu febra, frisoane, dureri in tot corpu asa ca am bagat pilule si ceai si m-am culcat la 9, acu ma simt oleaca mai bine dar ma doare gatu' de numa.

Aida, sunteti mereu in gandurile si in rugaciunile mele, va doresc o zi senina
Ana, super faina povestea Luanei, mi-o inchipui explicandu-ti treaba cu verdele si tu ... nimic

Va tzuc pe toate, ma duc sa ma pregatesc de lucru

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Silvanaaaaaa....esti durereeeee....detectiva trebuia sa te faci,ii dai apa la moara la Simona....si mai spui ca esti bolnava,femeie...cred ca febra te-a afectat...vai de steaua mea!

Sa ai sanatate maxima,Silvana!Vad ca o ajuns viroza si la voi...

Deya,grija mare la blonda aia...sa sti tu ca asa facea popica,dansa cu tine sa scape de nuantatorul de decolorat...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

silvana da mah , e negru
deya asta spune ceva popicu stie ce vrea

Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna, gagix...

Io miros a clatite, am facut de m-am plictisit, cu de toete, ca domnisoara mea avea pofte azi.
Dus catelu la injectie, ingrijit bolnavii, acum home cu treburi ...

Silvana, tu n-ai alta treaba, decat sa-mi arati splendoru, ca am vibrat vreo 3 zile atunci cand ni l-a aratat Ana...

Aidule, va pupacesc de nu va vedeti...

Deya, fii cu ochii-n 4 la blonda...

ce ati facut azi? ati avut o zi grea, Anda stiu sigur ca da, mult de lucru, da se termina acus saptamana...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput