Timisoara, Impreuna!(140) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 15
Ana68 spune:
Aida...cu gandul alaturi de voi...ma rog sa fie toate cum trebuie!
Getuta,ai grija cu verdele
...sa te fereswti,cum iti ziceam!Dupa cum vezi,Simona confirma lapovita ce va sa vina...sorry!
Pusici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Mariaa spune:
Anoo, nu te iert pentru ce i-ai facut Splendorului!!!
Care necunoscut mah, dupa ce i-am numarat patratelele juma de forum???
Esti fara inimaaaaaa!
Cat despre verdele si coroloana...Luana e Luana...vorba lui Marius ![]()
bestial! da' fetele au facut cunostiinta cu verdele??![]()
si offtopic: am primit reteta de amandine, sambata-s pe cai si le fac
pot sa primesc si io 'musafiri' acuma ![]()
un copil creste in inima mea ![]()
aidaciolac spune:
nop , gresit , la mine nu trebuie zapada , io babuin estem ![]()
Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Sara buna...
Raportez de seara: bolim toti...
Catzelusa Kitty e rau, are febra, am fost cu ea la veterinar, a primit 2 injectii, cu antibiotic Augmentin si alta cu vitamine.
Face injectii pana sambata, si a primit si aerius, 0, 5 ml. sa-i opreasca stranutul, saraca, atat de mila mi-e de ea, o iubesc nespus...si Ines a plans azi, si Buni, mai ales Buni, ca ele doua stau lipite una de alta.
Ines tot racita, pe mine incepe sa ma doara gatul, pe Radu spatele, si iote asa, ale iernii virusri...
In rest, azi ne-am jucat, a citit Ines o carte faina, apoi am discutat-o.
M-am apucat sa-i fac la chihuahua mic o hainuta, din lana, de abia mi-am adus aminte sa crosetez...nu-i gasim nimic in magazine pe marimea lui.
Aidule, am auzit ca azi nu ati avut o zi tocmai buna...sunt aici, iubita, cand vrei si poti, suna-ma...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
Doris, sanatate la tot 'boboru!!
Aidule
..ca de la babuina la babuina
te pup pe suflet, sa aveti somnul lin, dragele mele 
un copil creste in inima mea ![]()
Ana68 spune:
Lasa ma Simonelule,ca sor-mea e iara pe oceanele Pamantului,bashca a mai fost si la Festivalul de la Rio,cine stie ce sambanez a agatat pe acolo
....vin ele poze noi cu splendori internationale....asa ca iertaciune de decapitare de splendor negru
...
May,la fete nu le-am facut cunostinta cu verdele,
insa daca sunt curioase,il pot cunoaste,no problem...numai sa se teama,ca-i periculos rau verdele asta...![]()
Aidule...si eu as vrea sa vina primavara,o trecut si Dragobetele si tot n-a dat coltzul ierbii...bine ca s-a mai incalzit putin si a fost soare.
Sa aveti o noapte cat mai buna,fete dragi!
May fetele...care si pe unde mai sunteti?
No,sa aveti o noapte buna si vorbim maine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
aidaciolac spune:
... tare Luana
da lectii la muma-ta asta ca nu stie nimic ![]()
Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
maru spune:
vroia cineva zapada? trimit cu tona cata vreti (poze pe blog pentru curiosi
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
deya spune:
Eu in recuperare ca am chefuit pana azi dimineata la ora5.Popica cica: ca nu e tarziu e dimineata devreme,eu mai vreau sa stam
te rogg ![]()

Doris-Alina spune:
Aida, suntem aici, langa tine...

Putere, iubitelor!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories