Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Pieptul de pui se taie cubulete si se pune in wok cu putin unt si bere si se prajeste. Se adauga sos de rosii si usturoi tocat. Se adauga pastele "al dente" peste sos si se lasa la foc mic (amestecand mereu) cca 3 min (pana intra sosul in ele).Se servesc cu patrunjel tocat deasupra.Pofta buna!!
Bine ai venit la!
Am sa incerc si eu reteta ta pt. ca este simpla si se face rapid, iar stropul ala de bere cred ca ii da o savoare...!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
suna tare bine Dany, dar vreau sa te intreb de care bere? blonda sau neagra? ca pui in bere neagra am mai facut, dar cu blonda nu stiu ce gust are?
leuta
Si eu fac ceva asemanator - intr-o tigaie pun smantana, un pic de bulion (de casa, yammy ), o bucatica de branza double cream si piept de pui cubulete. In acelasi timp fierb pastele, iar cand carnita s-a fiert in sos si pastele in apa, pun pastele in sos si mai amestec un pic pe foc.
Evident se pot face o gramada de variatiuni pe tema asta, azi am facut si am adaugat porumb .