Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (275)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

ce-as rade sa mai intre si alte mamici aici sa trimita, ne baga total in bezna .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Devylla... Sper sa nu-mi dau singura dvd-ul cu Cindy...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

auzi tu ai nepotei?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Pe mine ma intrebi?Sau pe Annisia?
Io am,doi...unul de 4 ani si cea mare de 8 ani.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Roxana, ma bag iar in seama Sa stii ca nici Rares nu sta sa-l invat ceva, asa ca il las in pace, poate gresesc, si nu e buna abordarea mea, dar cand o sa-l vad mai pregatit ca sa asculte povesti, sa-l invat sa faca puzzle, sa deseneze, etc, atunci o sa o fac. Nu are rabdarea lui Cristi de Cecilia ca sa se uite in carti si sa-i povestesc eu ce se intampla, am incercat sa-i citesc de vreo cateva ori si sa-i arat in carti, dar mi le trage, si nu vrea sa asculte, sau cand am vrut sa facem puzzle cu animale, degeaba ii tot spuneam eu ce este si cum face, ca el lua piesele si le arunca cat colo, sau le rodea, el asa intelege acum sa se joace. E super incapatanat si independent, dar e tenace, daca vrea sa invete sa faca ceva, nu se lasa pana nu invata. Fiecare cu preocuparile lui, rares a vrut neaparat sa invete sa invarta un snur asa cum facem noi, si dupa zile intregi de frustrari, si maraieli, a invatat, singur, si de cand a invatat, asta face zilnic, invarte orice . Pe mine ma bucura asta, nu pt. ca stie sa invarta un snur/prosop/lant/soseta/bluza, ci fiindca nu s-a lasat pana nu a invatat. Sigur are si Andrei preocuparile lui si interesele lui. De multe ori ale noastre nu se potrivesc cu ale lor Ai vazut cate mamici spun ca nu zic un cavant decat cand vor ei, nu cand vrem noi mamicile.
Scuze ca m-am intins iar, dar te inteleg cu bazdacii ca nu vrea sa te asculte, eu pe langa astia, mai am si ca nu ma iubeste . Ma mai oftica si pe mine cand vreau sa-l invat ceva, si pe el il doare in cot, as putea la fel de bine sa vb. cu covorul, asa ca il las in pace pana ce va fi pregatit.
Chiar azi dimineata ii spuneam sotului ca nu ne iubeste, ca pe noi nu ne pupa decat fff rar, dar pe hipo lui, si pe copiii, chiar si necunoscuti, si pe catei si pe pisici, una doua sare sa-i pupe. Sotul zice ca pe noi ne ia "for granted" Il iubim noi insa

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nu iubita, este papanash de-al nostru. Parol... Am nepotei, dar nu e cazul. Pai asa descarcam o poza de pe net si va lasam sa va prindeti urechile... Deci fara trisari, ok?
Papanash, spune tu regulile, ca fu ideea mariei tale... Dar nu mi se pare ok sa punem chestii care nu au tangenta directa cu "familia" noastra...

Va mai las o juma de ora la no 12...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Parol 14 nu e fie-mea, nu stiu cine e insa. Eu pierd concursul cu brio.

Diwana, exact asa e si la noi, nu coopereaza la stimularile noastre, de aceea am si lasat o mai moale. Puzzle ii place, asta face. Nu le pune singur din prima, daca nu poate imi da mie sa il ajut, dar mai nimereste. Construoieste singur si repeta ce il invat. Orice este "mecanic" invata usor si repede si e interesat. Totul pana la vorbit, aratat si adus obiecte.

Papanash, daca nici Andrei al tau nu conclucreaza...eu imi pierd orice speranta.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

http://s35.photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/?action=view¤t=sofiabartok.flv

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

15 e Teo de alinus_25

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

http://s35.photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/?action=view¤t=sofiabartok.flv

auzi ce spune la sfarsit: "sa arati?"

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

da
plecam la botez, sa fiti cuminti:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Roxana, asa e si la noi, sunt rare momentele cand asculta si conlucreaza , trebuie sa fiu vigilenta si sa le prind.

Ma bucur ca va place ghiceala .
Carpatino, ai ghicit, nr. 5 e Ghighi cu tata lui, la frumoasa varsta de 2 saptamani ( Ghighi ). Ce premiu vrei, ai preferinte ?

dai tu randul 2 de bere in grand place

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput