Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (275)
Raspunsuri - Pagina 17
danuta36 spune:
Neata!
Poftiti la o cafea strong...
Cred ca la 31 e tot Rares,la 32 Cristi de Afibebe,iar la 33 Adelina de Greyeras ![]()
Sa ma laud ca e a treia noapte cand doarme fata fara treziri,a papat bibe pe la 6-7 dimineata.Drept e ca n-a prea dormit nici ziua...
O zi faina sa aveti!
kriss79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 sau Alessia de la Iasi?(la 33) Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Corect:)
ggg..am pus una usoara
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Cecilico acum ca sunt aproape gata cu raportul asta poate ne vedem si noi saptamana viitoare in parc. Poate o fi si vreme buna....Trebuie neaparat Cristi sa i dea lectii lui Cris al meu,. Pai, se poate nascuti in acceasi zi, cu acelasi nume, si chiar si cu aceleasi initiale....Sa nu mi ziceti ca numele vostru de familie incepe cu V. Si cred ca Cris e chiar mai mare andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Ne vedem in parc, daca vremea este mai buna, in sensul sa nu ploua sau sa bata tare vantul( acolo e si mai rau de la lac), poate vine si Valentina si mami25....stabilim.
Legat de initiala nu e V, e L
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Erina spune:
| citat din mesajul lui Lia_B Buna seara si de la noi Hazliu concursul, n-am apucat sa particip ca de-abia am citit de el, dar maine.... Sabina, vazut poze, unele incantatoare, deasemenea vazut si fetita pianista, m-a apucat nostalgia dupa copilarie Am pus si ceva poze noi (la semnatura)daca doriti sa ne (re)vedeti. Ca si progrese ale Runei Mirunei trebuie sa spun ca stie aproape toate literele si cifrele, culorile, formele simple, animalele, face puzzle si baga formele in gaurile potrivite si altele, dar asta nu fiindca este desteapta sau nu, ci fiidca am exersat cu ea de la 1 an toate acestea. Toate jocurile ei contin litere si cifre, forme, culori, poze cu animale si mi se pare normal sa le stie. Cred ca cheia este exercitiul si diversitatea jocurilor si jucariilor. Lia si Runa Miruna 21-08-2007 Runa |
Lia, ce motata frumoasa ai!!! E super cit de multe stie!!!

Mi-au placut mult si jucariile ei! De unde ati luat cartonasele cu ABC-ul pe care le are deasupra patului?
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Danuta, multumim pentru cafea! La PN fulguie marunt. La 11 iesim afara.
Noi va dorim o zi excelenta.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
Vad ca sunteti atat de prinse de febra concursului incat ati uitat de cafeluta, asa ca o dau eu.
Mandarinuta sa sti ca va invidiez ca mergeti la teatru sau muzeu cu Antonia, eu nu pot sa-mi urnesc sotul de acasa decat pana in parc
, iar singura zau ca nu mai pot, tb sa iau niste tigai de la voi...iar azi sa fie si mai frumos, a plecat la Odorheiul Secuiesc si mi-a luat si masina, deci consemnati la domiciliu

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
diwana spune:
Buna dimineata, multumesc frumos de cafea 
Devylla, atunci nr. 9 e a ta. O revendici? ![]()
Gata, s-a terminat cu scriosoul meu, se catarara rarres .
pe mai tarziu
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
papanash spune:
Neata la toata lumea .
Danuta,multumim de caafea.
Deci aseara ne-am dus si noi la plimbare, in mall,si acolo cand sa intram, galagie mare, agitatie, lumea fugea, am intrat imediat in masina si a durat trei sferturi de ora pana am reusit sa iesim din parcare. Toata lumea fugea, se blocase parcarea subterana, nu stiam ce se intampla,am vazut apoi la tv ce a fost.Bine ca n-am fost in incinta ca s-a dat cu lacrimogene, sa imprastie lumea.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
mama, ce de poze ati pus....am ramas in coada.
eu cred ca la nr.29 este Erikade Devylla.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Runa Miruna 21-08-2007