Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (275)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Yaia, miine plecati spre bunica lui Tudor. drum bun va doresc, sedere frumoasa si numai bine.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

28 - Sara de Gabriela

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

27 eu zic ca tot eliza de myral e

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

si io zic la fel

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara de la o mamica franta. Zau nu stiu ce e cu Andrei, poate sunt dintii de vina, poate raceala (e vai de el saracul, de bine ce a zis ORL istul ca e sanatos tun, a 2a zi s-a potcovit cu ditamai viroza). A plans continuu, l-am carat numai in brate si am facut pe putin 10-15 urcari si coborari pe scara tinandu l de manuta. Avand in vedere ca e vorba de 2 etaje, cred ca nici nu as mai fi avut nevoie de dvd-ul cu sport.

In rest am perseverat cu vorbirea si aratatul, bombane si el, dar reactioneaza selectiv atunci cand ii cer ceva. Oricum cred ca a fost incantat macar ca am stat numai dupa el. Ma rog, in a2a parte a zilei, ca pe la pranz am mers cu Alex la Muzeul de Geologie la Atelierul povestilor. Maine mergem iar la Muzeul de arta.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui myral

Deci, nr. 22 Antonia si 23 Cristi.
Danuta ne-ai ghicit de fapt ghicesti cam multi vad o sa primesti multe premii de la mine nu stiu ce

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

care Cristi?? sunt mai multi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Andreea11, si eu cred ca parintii exagereaza mai mult in zilele noastre, cu multe lucruri. In ceea ce priveste vorbirea sunt de acord cu tine, la noi problema era ca nu arata lucruri, si chiar si asa eu nu m-as fi ingrijorat daca nu incepea pediatra cu pricina. Cat despre mersul in parc, poate ca nu mai sunt asa multi copii neinsotiti ca inainte, dar nici atunci nu erau atati dezaxati ca pana acum. Nu imi amintesc in copilaria mea sa fi fost atatea probleme cu traficul de copii si pedofilia, ca sa nu mai spun de psihopati.

Mandarinutza, si eu am fost cu Alex azi in Kiseleff, chiar e super acolo. Mai mergeti la teatru saptamana viitoare? Ca vin si eu cu amandoi cred.

Claudia, e minunata Teo, in prima poza se vede atat de bine cat e de frumusica.

Luy, sa porti sanatoasa achizitiile. Mai erau reduceri?

Betty, si Bubu face demult asa, eu am mereu grija la capac. Mai nou a invatat sa deschida robinetul la bideu si face ditamai balta.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Gata, va las, tare m-as fi distrat cu concursul dar trebuie sa o imbaiez si pe fata. Il mai eliberam si pe tati, ne-a facut o surpriza si a venit mai devreme, initial ar fi trebuit sa stea si azi in delegatie, iar eu am profitat sa ma ocup mai mult de Bubu si sa ii las fata in grija.

Va doresc seara placuta si o duminica la fel!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

vad ca sunteti hotarate pe concurs, ati dovedit un capitol, imi place ca au aparut si mamici care scriau mai des.

Eu sunt franta, dupa seara de ieri cu doi teroristi, si o dimineata tot cu tipetele si urletele lor, tot mai bine este doar cu Cristi, am fost o tura la sopingareala, mi-am luat si eu o fusta si cateva maruntisuri pt baieti, apoi am servit un parc si un gratar la curte la prietenii nostrii unde ne-a prins zapada( acolo chiar s-a depus zapada)....acum baiatul e obosit si marait, dar nu vrea inca la somn, arunca cu puesele de la un pazal,( din 4 piese)pe care l-a primit ieri si nu l-a agreat, nu-i place deloc, daca il fac eu recunoaste animalul si atat.
........ca noutate azi mi-a adus o bila si mi-a spus basta, l-a inceput nu am inteles ce voia, dar cand mi-a dat bila albastra, imi venea sa-l pup, a recunoscut culoarea albastra, asta dupa ce ieri a zis osiii( rosu la un cub), am zis ca e o intamplare

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Carpatina, premiul este adjudecat!
O varza a la Cluj te aranjeaza???

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Nr. 29 = pui de japonez si "japoneza"

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)