Sezatoarea canadiana (132)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

da, da macinici
fac in fiecare an de amandoua felurile; am comandat in ro inca din primul an aici forma pentru aia mici
anul asta o sa incerc reteta denisei de cozonac la masina ca sa nu mai stau sa framant atat - multumesc de sfat donia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc mult de raspunsuri.

Ica, vino, eu cred ca o opresc pe Anca cu mine si trimit baietii la film.
Simonna, bilete se pot cumpara de la cinema sambata?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

va rog ziceti-mi si mie, as vrea sa fac ceva upgrade la casa si parca zicea cineva ca ne da info de unde am putea cumpara materiale mai ieftine.
mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Noi suntem binisor, ne adaptam. Noaptea la 3-4-5 ore, dar ziua ar fi doar cu tzitzi dupa el. Eu m-am luptat iar cu un san mare si tare, ca deh, de unde toata ziua, iar noaptea pauza, au luat-o razna. Da cu ceva insistente sper ca am rezolvat fara pompa. Numa ca at cand sa il laud, azi noapte nu prea am dormit, ca atata a mai scos sunete, de sa ma sperii si alta nu. Da el dormea cumva, numai ca facea ca toate cele si mai dorm si eu din parti, ca ma gandeam ca acum se ineaca sau altceva.
In rest nu mai avem noutati. Trebuia azi sa merg la clinica cu el, ca sa ii faca nu stiu ce test de auzit, ca in spital nu au reusit decat la o ureche si numai bine ca a venit zapada iar peste noi si am amanat pe sapt urmatoare.
Ma duc si eu sa trag un pui de somn ca l-am ametit sa mai doarma nitel si el.
Lorelai, ca tu esti cu guvernul, ce imi dau cei de la sv in top la maternitate trebuie sa ii declar la aia la EI?
Numai bine tuturor, ca martisorul iar face galagie:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Camelia, eu simbata nu pot sa plec departe de Rive Sud din cauza cursurilor de innot ale copiilor, dar merci oricum de invitatie. eu astept primavara, sau vara la caldurica, cu o bere, un mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna Seara!
Sunt o mamica sosita de curand in Canada. Inca sunt in perioada de acomodare. Stam in Kitchener.
Mai citesc si revin!
Multumesc Nelieipentru idee!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Margott, bine ai venit, vecina! Pe unde stai?

aaaaaaa, ce idee ti-a dat nelia?

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Maru, bine te-am gasit! Stau pe Heritage. Tu?
Nelia mi-a dat ideea de a intra la sezatoare!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Daiopri, ce frumos ii spui tu... martisor!
Si eu am mers sa-i refac testul de auz lui Cristinel, ca in maternitate iesise aiurea la una din urechi. Si l-am mai refacut si la 3-4 luni, nu mai stiu sigur, apoi la 1 an, de siguranata. Totul a iesit bine.

Margott, bine ai venit la sezatoare si in Canada! Cum va place?
M-am uitat putin la poze si ti-am vazut baietelul dragalas. Pozele de la munte din ultimul album unde sunt facute?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Buna seara fetelor!
Va multumesc inca odata pentru urari, pentru baiat!
Ma intreba cineva de serbat, majorat, chestii. Ce majorat, dom'le? A iesit copilul cu prietena lui si cu gasca, au venit vineri la 1 noaptea, l-a adus prietenul lui cel mai bun cu masina pina-n usa. Erau 8 in masina (Toyota Matrix adica, nu Grand Caravan...)Eu m-am trezit de la muzica din masina, ca-mi zanganeau geamurile la dormitor...
Asa, a doua zi l-am scos la restaurant, am serbat in familie, iar duminica a stat acasa ca avea examen luni. Asta a fost sarbatoarea.

Simbata mergem intr-o vizita, in principiu. As vrea mult mai mult sa va vad pe voi, dar asa s-a hotarit. As putea in schimb sa vin cu Alice (ma scuzi, Nelia, Sorin iese cu prietena simbata)si sa ne ia sosul de la Cavendish, ia sa-i propun! Asa v-as vedea si pe voi si as merge si in vizita! Asta in cazul in care Alice e bine, ca acum i-am luat temperatura si avea 37.5. Iar ea face extrem de rar febra!

Azi am stat la coada 45 de minute sa-mi iau abonamentul de tren pe martie (ala redus la jumate) Toata pauza mea de prinz mi-am petrecut-o la coada! Da, dar am abonament la juma de pret!

Ange, felicitari patinatoarei ! Locul doi e extrem de bine, incurajeaz-o, felicit-o, spune-i ca noi ne bucuram pentru performanta ei!

Ce fac burticile, cum se simt? Simo, mQQm, toate bune? Mincati si dormiti bine? Va pup

Inca odata multumesc din suflet pentru urari!

Uraaaa, miine-i vineri!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput