DOCTORI ORADEA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna fetelor, sunt si eu noua pe forum si nu prea ma descurc :(....revenind la subiect.....eu am fost la un control la domnul doctor samuel geza, mi s-a parut ok, vorbeste frumos, pare de treaba (desi uneori aparentele insala, eu sper ca nu)....,,testam'' si eu doctorii pentru cand se va intampla minunea, sper ca luna viitoare ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adriana, bine ai venit pe DC !
De dr.Samuel doar lucruri bune por spune.

Mult succes tuturor viitoarelo mamici !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

mamagiuliei, ai o fetita superba!mi s-a facut dor de Oradea vazand pozele voastre! e asa de frumos la Oradea primavara! Nu o fi ea cu cei mai straluciti ginecologi, dar este unica!

"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bine ai venit A driana si succes!!!!Sper sa ti se indeplineasca dorinta de a fi cat mai repede!!!!

Mergi la inceput

mersi mult cos_minutza, sper sa fiu repede desi sunt foarte nerabdatoare si stresata .....(off topic cine ma poate ajuta sa stiu cum pot citi doar subiectele care ma intereseaza si sa vad daca am primit ceva raspunsuri, sa caut pe fiecare pagina imi ia prea mult timp, mersi, scuze de off topic).....fetelor va doresc si voua sa fiti cat mai repede iar cele care au deja sa fie sanatosi si sa se bucure de ei...

Mergi la inceput

Intri pe Contul meu, Profil personal, Mesajele mele si acolo iti vor aperea doar forumurile la care ai scris tu.

O saptamana cat mai frumoasa

Mergi la inceput

mersi cos_minutza, m-am descurcat. tu, viitoare mamica sau mamica cu acte in regula?
o saptamana minunata iti doresc

Mergi la inceput

Viitoare mamica sper!!!Inca e in planuri bebe!!!De fapt anul asta de prin vara vrem sa ne apucam sa lucram la elSper sa nu intampinam probleme!!!Pana atunci mai invat una alta de la fetele de pe Dc,am o verisoara cu bebe de 2 luni mai exersez si cu el!!!

Sper sa ma ajute doamne doamne si sa ne iasa planul

Mergi la inceput

sa dea Domnul cos_minutza sa ramai graviduta atunci cand iti doresti si sa nu intampini probleme........eu sunt intr-o foarte mare dilema...a trecut o saptamana de la ,,prestare'' si nici nu eram in perioada fertila, dar simt in burtica ceva ca niste fluturasi,ca si cum ar umbla pe acolo ceva micut, senzatie usoara de greata,nu prea imi place sa mananc nimic din ce vad......se poate sa fiu insarcinata chiar daca nu eram inca in perioada fertila? sunt foarte nerabdatoare pana sa pot face un test de sarcina...voi ce credeti fetelor, ii posibil?

va pup pe toate si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Multumesc
Eu nu stiu prea multe dar din cate am citit pe forum daca nu ai fost in perioada fertila nu cred ca sunt sanseDaca vrei poti sa te inscrii la Generatia despre copii.com /Teme specializate / Aspirante optimiste>20ani fetele de acolo te pot lamuri mult mai bine

Mergi la inceput