Recomandare dr Bucuresti
Dragele mele - va rog mult sa-mi recomandati si mie un dr in Buc care sa iaba rabdare si pricepere. Eu in ultimii ani am fost numai la Giulesti la dr Moisa dar deja simt ca ma trateaza prea superficial fiind tot timpul pe fuga. Este un medic bun in care am incredere dar nu are niciodata timp. Situatia mea este in continuare neclara si el imi spune sa mai astept o sapt sa refac testul de sange care a mai crescut un pic ca valoare dar eu as vrea si o a doua parere pt ca nu ma simt bine. Sunt deja secatuita de plans , nu mai vreau sa imi fac sperante desarte si vreau sa stiu ce se intampla cu mine.
Va multumesc,
L
Raspunsuri
LAVINUTZA spune:
Buna seara! Chiar nu poate nimieni sa faca o recomandare pentru un medic competent in Bucuresti??? nu mai exista asa ceva??
nu vreau sa stiu decat ce se intampla cu mine si sa fac ceva in sensul asta
va multumesc,
L
Theiuta spune:
Ti l-as recomanda pe dr. meu de 11 ani...am si nascut cu el: dr. Mihailescu Gheorghe/Policlinica Batistei.Suni si te programeeaza intr-o zi, doua:0213133009.
Succes si sanatate multa!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
alina_bubulina spune:
Draga mea,
Nu e ca nu vrea nimeni sa-ti raspunda, dar dupa mine, e o intrebare delicata....
Ce uneia ii face bine alteia ii face rau, sau nu exista acea chimie intre oameni si nu functioneaza....asa ca e greu sa dai recomandari.
deci eu o sa-ti zic asa:
Dan tutunaru este un bun medic, capabil, de incredere, dar numai cand are el chef si cu cine vrea el...tb sa ai rabdare cu el...multa!!
Moisa este mult prea zapacita pt mine
Denisa Propopescu este ok, calculata si destepta - dar mult prea scumpa si ocupata...rau!!
Ion Ionut - Giulesti un mare om, si medic bun dar doar dc esti insarcinata , caci nu se prea pricepe la probleme de infertilitate
Badiu -CMU - e bun si de incredere , dar cam greu de ajuns pe la el, plus ca are deja clinetela lui...
Na, ca ti-am scris mult si nimik important....poate de aceea nu s-au inghesuit fetele....
, ca nu prea avem sa recomandam. Si nu ca nu am avea pe cine, ca sunt destul de multi si destul de buni...dar e complicat,nu e o regula, sa functioneze pt toti, e cu toane, ca totul in Ro.
te pup.
catalina2307 spune:
Dupa toate experientele prin spitalele de la noi , in momentul de fata eu as apele la doi medici : Dr. Herghelegiu si Dr. Pirvu Ioan (Elias, Medsana).
Dar este o intrebare delicata si tare greu de raspuns.